ОГЛЯД Arise A Simple Story – Definitive Edition

Можливо, вам цікаво, що насправді станеться з нами після смерті і який світ ми побачимо. Гра, яка сьогодні стоїть один на одному, хоче бути дуже простою і красивою, створивши світ після Відповідь на ці запитання для нас від смерті і перенесе нас у пригоди після смерті, яка розповідає про спогади старого, який втратив життя і з дитинства до кінця його життя ми можемо бачити в різних спогадах, але це ще не кінець історії, і ця гра приносить нам набагато більше краси та чарівності, а в продовженні цього огляду приєднуйтесь до нас, щоб розібратися з цією грою у всеосяжний і детальний спосіб і побачити, для чого вона потрібна.
З самого початку Arise A Simple Story – Definitive Edition ви можете створити особливий зв’язок з музикою та звуком, які є в цій грі. Справді відчуйте цю гру в навушниках, тому що якщо ви не робите це багато, ви втратите задоволення, яке ви отримаєте Ця гра відповідає вашим емоціям і хоче досягти ваших емоцій з самого початку і встановити з ними особливі стосунки.
На початку гри ви бачите лише ауру свого похорону, а після цього все, що відбувається після вашого життя, це те, що ви втратили своє життя і перебуваєте в потойбічному світі.

Спогади цього старого відображаються у вигляді скульптур у різних частинах карти, до яких можна дістатися, доторкнувшись до них, і побачити спогади, що ці спогади відображаються дуже красивим і темним способом у грі, яка може бути пов’язана. Встановіть спеціальні гравці, і у вас буде багато близнюків зі старим інвалідом
Це правда, що стиль гри – пригодницький, і ви хочете вирушати в пригоди в різних частинах карти і, можливо, ви хочете розгадувати головоломки і загадки, але гра в ці головоломки і загадки не дає особливого маневру, хоча їх існування зробив гру дуже креативною та новою
Ще одна особливість, з якою я зіткнувся в ігровому процесі, який мені дуже сподобався, полягав у тому, що я міг переміщувати час таким чином, щоб цей режим мав безпосередній вплив на процес гри, тобто долати деякі перешкоди та розгадувати деякі головоломки та загадки в грі, які я повинен змінити цей час, щоб шлях перед моїм персонажем повернувся до початкового стану
Звичайно, коли ви це зробите, можуть виникнути інші наслідки і інші шляхи, створені для вас, зникнуть, перед вами відкриється інший шлях, який ви повинні зробити дуже спритно і спритно, щоб мати можливість йти по Вирівняйте обличчя
Історія гри настільки вражаюча, а музика та звуки гри можуть підсилити цю прекрасну історію настільки, що гра від початку до кінця, яку ви відчуваєте, може занурити вас у
Але шкода, що в різних частинах цієї гри ми бачили падіння кадрів і технічні проблеми, наприклад, коли я особисто відчував цю гру, в деяких частинах гри немає ідеальної фізики і персонажа перед частини З цим ви нічого не можете зробити, як перезапустити гру, і коли ви це зробите, вам, можливо, доведеться робити багато речей, які ви робили знову і знову, що може трохи дратувати. Зниження кадрів, яке можна побачити в різні частини гри можуть бути ще однією проблемою, яка дратує цю гру, і досить дивно, що ці проблеми існували в попередніх частинах гри і досі не були вирішені.
Але нижче тих, що існують у грі, ми повинні згадати світ та унікальну атмосферу цієї гри, а також освітлення, яке є ще однією перевагою цієї гри.Незважаючи на зміну часу в різних частинах, ви можете отримати різне освітлення, в т.ч. багато осей, які можуть викликати для вас денний режим, щоб усі нічні режими з освітленням були дуже красивими
Але в деяких частинах система керування головним героєм також може бути проблематичною, наприклад, коли ви хочете переміщатися з цим персонажем у різних частинах, іноді вам може знадобитися натискати кілька кнопок переміщення одночасно. контроль над цим персонажем і стрибати з краю і поверхні пагорбів в деяких частинах і захотіти повторити цю частину знову може трохи дратувати і те, що місяць має пряму лінію в русі цього персонажа У нас немає є ще одна проблема, яка турбує цю гру
Оскільки стрибки є одним з головних моментів у грі, у багатьох частинах ігрового процесу ми керуємо головним героєм старого в тій самій історії може зіткнутися з масою проблем, тому що в багатьох місцях нам потрібно розлучитися. ще один рівень і просунути гру, а той факт, що контролювати цього старого в цих дуже чутливих точках може бути трохи складним і складним, робить його важчим і складнішим для гравців, хоча це також може бути в багатьох складних областях. для переміщення по дуже тонкій поверхні або з невеликим діаметром. Дуже складні елементи керування, які є у гравця, роблять це ще важче для гравців.

Звичайно, ця складність не входить в логічні рамки гри, і можна сказати, що вона абсолютно ірраціональна і була далека від мети творців гри.
У міру розвитку гри передбачення тенденції може виявити багато правд в історії цього старого, що може бути дуже цікавою темою та приводом для продовження гри, тому що чим далі ми йдемо, тим більше спогадів ми можемо отримати з минулого. Подивіться на цього старого та життя, про яке розповідається загалом, що може зробити історію гри та спосіб її розповіді дуже привабливою та особливою.
Наприкінці підсумкового підсумку того, що ми вже сказали в цьому огляді цієї гри, ця гра має бути дуже красивою про життя і минуле старої людини, яка втратила своє сьогодення і життя, і повинна знову розкрити його минулі спогади. Повільно, це виправдання для створення цієї гри та розповіді про неї, через яку ми проходимо в цій грі. У міру просування гри історія гри знаходить набагато більше змісту та чарівності, як тільки музика, звуки та Мінімальна графіка, яка існує в цій грі в деяких частинах, може бути дуже красивою та привабливою, але ми все ще стикаємося з великим падінням багатьох кадрів у багатьох частинах гри, а також з фізичною, яка не повністю встановлена ​​​​в деякі моделі. Грати в гру занадто важко, що логічно може зробити гру дратівливою в деяких частинах, а також дуже суворе керування, яке існує в грі, іноді нам доводиться тримати кілька наборів слів одночасно, щоб цей старий. У деяких місцях може бути дуже важко рухатися.

+ Інтригуюча і дуже емоційна історія

+ Хороший зміст розповіді

+ Дуже красивий дизайн

+ Різноманітне середовище

– Відсутність логіки в ігровому процесі

– Сильне падіння кадру

– Неправильна фізика на деяких моделях

7.9

Якщо ми шукаємо остаточний підсумок цієї гри, то мушу сказати, що ця гра змогла підкорити серця багатьох гравців, які відчувають цю гру своєю гарною розповіддю та чутною історією, але зрозуміло, що ця гра є в грі Міст, а також процес гри має деякі проблеми. Якби це було вирішено, ми б мали дуже привабливу назву, а також ми не можемо ігнорувати різні етапи та дуже красивий дизайн цієї гри та її привабливість освітлення.

ОГЛЯД Magi Trails

ОГЛЯД Lost in Play