ОГЛЯД Magi Trails

Шанувальники японського аніме та візуальних романів завжди були сильно присутні в категорії відеоігор, а візуальні романи – це категорія ігор, у яких ви зазвичай бачите аніме-персонажів, якими ви можете грати, переглядаючи діалоги, які вони ведуть один з одним. Просувайте гру вперед Гра, яка сьогодні зустрічається одна з одною, є одним із цих візуальних романів, у яких ви можете розвивати історію гри відповідно до свого вибору та дивитися, що станеться далі.
Оскільки це всім зрозуміло і оскільки ви читаєте цей огляд, я не можу не сказати вам, що ви ще один шанувальник цього дуже популярного жанру візуальних романів. Перед нами історія відьом. Історія гра розповідає про персонажа на ім’я Шон із бібліотеки. Камел змінює свою стать і стає дівчиною, і після того, як вона це зробить, школа Раса також має навчати її, але вона відома як Софі. Коли вона входить у цю подію, вона зустрічає інші персонажі, кожен з яких виконує різні ролі на цьому шляху.

Гра повністю залежить від вибору, який ви робите в різних частинах, і відповідно до цих виборів у грі, як правило, ви можете встановлювати різні кінцівки в грі та бачити різні закінчення в назві.У кожній частині гри вам надається вибір , відповідно до цих виборів ви бачите їхні наслідки, і гра рухається вперед. Magi Trails повністю залежить від того, який із цих шляхів ви оберете. І це цілком справа смаку, а не щось абсолютно нове в тренді графічних романів чи інших ігри, які були опубліковані тут Половина гри, ми не бачимо жодної живої анімації, є лише зображення, які розміщені поруч, ці варіанти можуть бути дуже важливими.
Крім того, анімації в грі дуже незначні, і можна сказати, що їх зовсім небагато, тобто анімації у формі переміщення персонажів, тобто ті самі зображення, які ми бачимо в грі, і в ньому немає озвучки, у персонажів є свої діалоги, у мене немає окремо озвучених для них акторів, і ми бачимо діалоги лише штучно на екрані, навіть в інших іграх, які були опублікованому в Ірані, ми побачили, що якщо у них є особливий голос, у гру ще не грали. У грі ми можемо бачити дуже тихі голоси персонажів і невелику анімацію з них, через що Мансур живе в різних частинах, але я повинен сказати, що нічого з цього не було зроблено в цій грі, і гра була зосереджена лише на історії.Історія Сена заснована на діалогах, які ми бачимо в різних частинах
Відповідно до вибору, який ви зробите, гра може поставити перед вами абсолютно різні шляхи.Ця тема є іншою темою, яка повністю залежить від вас, яким із шляхів ви підете та з ким із персонажів ви хотіли б проводити більше часу Перегляньте також частину актора, який спілкується з іншими за допомогою власних діалогів, і вони дають вам варіанти, які ви повинні вибрати на свій смак, і продовжуйте гру.
Якщо ви є особливим шанувальником цього стилю ігор, ви можете закінчити цю гру приблизно за 2 години, що для гри у вигляді візуальних романів, цю гру можна розглядати як відносно коротку гру, оскільки в інших візуальних романах є час між 6 годин і більше.Цю гру можна включити в список коротких ігор, і є багато областей, де вам доведеться грати з кольорами.В процесі діалогів вони також настільки різноманітні, що ви повністю занурюєтеся в історію. гра потоне, і взагалі ця гра хоче порадувати свою аудиторію своїми фентезійними режимами, що вона успішно робить.

Графіка гри та різні образи персонажів, а також середовище, в якому вони присутні, дуже різноманітні та красиві.Усі персонажі мають стиль японського аніме, що є важливою особливістю в розділі відеороманних ігор, який ми можемо Дивіться. Усі їхні проекти створені найкращим чином, а також добре та прийнятно створювати різноманітні середовища, у яких відбувається історія.
Загалом, якщо ви любитель цього стилю, я однозначно рекомендую вам цю гру, звичайно, ви можете спробувати інші ігри, але це дуже добре, якщо ви хочете прийти на цю гру, щоб повеселитися на вихідних. Нарешті, я хотів би подякувати видавцю цієї гри за те, що він надав нам цифрові коди цієї гри, щоб я міг поділитися з вами своїм досвідом.

+ Гарний дизайн персонажа

+ Діалогів багато і різноманітних

+ Романтичні та емоційні сцени