ОГЛЯД Fishing Paradiso

Існує стільки ігор, які можуть перенести вас у незліченну кількість пригод, щоб поринути у світ цих ігор і поєднатися з різними персонажами, які існують у цьому світі, і якимось чином поставити себе на місце головного героя історії. І ви хочете щоб відкрити різні частини гри та продовжити гру. Тепер гра, яка сьогодні перед нами, і це ігри, стиль RPG, запропонований всіма вами, входить у дуже красиву пригоду, у якій ви можете розслабитися, насолоджуватися простий і красивий світ. Слідкуйте за цим оглядом разом з нами, щоб розповісти про цю гру повністю та детально.
Цю гру можна оцінити з різних аспектів. Якщо ви знайомі з оглядами веб-сайту, ви вже можете зрозуміти, що кожна гра має різні аспекти, які згадуються в кінці кожного огляду. Нас перевіряють, і ми можемо твердо говорити про її різноманітні розміри
Ви відкриваєте очі на початку гри на дуже тихому острові і бачите, що пташка поруч з вами, хоче поспілкуватися з вами, вітає вас і каже, що ви ласкаво просимо в рай. Ви дуже молода дівчина і ви розумієте, що втратили своє життя, але ви нічого не пам’ятаєте.

Історія гри починається звідси, і ви можете побачити піксель і дуже красивий період, який створили для вас творці, і всередині Насолоджуйтесь цим островом з самого початку гри з прекрасним звуком, який доноситься від моря, а також від чайок, і дізнайтеся, що ви задумали.
З самого початку ви розмовляєте з цією блакитною пташкою, ви можете зрозуміти, скільки діалогів ми слухаємо в середині гри, і ми можемо прочитати чоловіків, з якими вони розмовляють на екрані. Вони такі красиві, що неможливо очікуйте від дуже звичайної гри в такій голові. Усі герої на цьому острові втратили життя, і тепер вони прийшли на цей острів, який так називається. У них є власні історії, які Ви можете прочитати їх усі, спілкуючись з ними та красиві діалоги, які відображаються на екрані, і подивіться, що сталося з кожним із персонажів.
Ви також будете спілкуватися з цією блакитною пташкою під час гри, і вона підкаже вам, що робити з самого першого моменту, коли ви запустите гру, гра навчить вас і познайомить вас з навчальною частиною того, чому ви ловите рибу. почніть ловити рибу. Це те, що вам потрібно зробити в цій грі, і ви повинні ловити рибу на цьому острові під назвою Рай, які бувають різних розмірів, коли ви отримуєте їх для кожної з них. Залежно від розміру риби, ви отримає монети, які ви зможете використовувати для покращення своїх навичок риболовлі.
Тепер ці навички можна вивчити з різних аспектів. Ви можете покращити ці навички за допомогою власного смартфона та мобільного телефону, який відображається в дуже маленькому розмірі збоку екрана, і відповідно до цих монет Ви можете зробити це в різних етапи, але ви також можете за допомогою цього смартфона ходити в різні місця на карті і ловити рибу, яка знаходиться в різних частинах.
Механізм лову риби в цій грі дуже простий, як і в інших частинах гри, якщо звернути увагу на цю гру, ми зможемо повністю зрозуміти, що розробники зробили важку і внесли в гру особливу складність і надали глядачам з різними предметами в грі. На їхнє збентеження, вони просто хотіли створити прекрасний світ, який, можна сказати, був дуже вдалим, і ми надали глядачам і гравцям веселий досвід, від звуку гри до дуже простого графіка. Випробовує гру
Якщо ви потрапите в різні частини острова, ви можете побачити різних істот, які якимось чином втратили життя, ви можете зануритися в подробиці їх попередніх життів і подивитися, що з ними сталося, і все це за допомогою різноманітних діалогів з іншими персонажами гри увійшли в цю гру
Звичайно, ви маєте справу не тільки з людьми, а й з різними проблемами, такими як ангели та інші істоти, які існують на острові, і мені було дуже цікаво, що творчість і бачення творців у цій сфері дуже широкий до світу, який був створений тільки не обмежуючись людьми
Геймплей На перший погляд, просто лов риби за допомогою чого не створив багато в грі, але треба сказати, що це відбувається тільки через ігровий процес, ви помиляєтеся.Ця гра може стати для вас дуже розслаблюючим досвідом, який ви зможете в ній Розслабтеся та поспілкуйтеся з іншими персонажами Якщо ви шукаєте такого досвіду, обов’язково приходьте в цю гру.

Але якщо 90 – це бурхлива і захоплююча гра з дуже активним ігровим процесом, цей варіант може бути хорошим варіантом для вас, оскільки ціна також відносно висока.
Дозвольте мені сказати вам, що ця гра може здивувати вас багатьма персонажами. Крім того, у кожного з цих персонажів є своя історія, яка допомагаєІ завдяки прекрасним діалогам, які існують у грі, він зміг створити живих персонажів у грі.

+ Дивовижний світ

+ Дуже змістовні діалоги

+ Детальна історія

+ Різноманітні персонажі з чутним минулим

– Ігровий процес повторюється

– Система оновлення зливу особливої ​​ролі не грає

– Гра могла бути ще розширена

6.9

Життя після смерті може бути справді цікавою річчю для всіх людей, тому що ми не знаємо про це. Змініть його за допомогою цього дуже барвистого світу та дуже красивого дизайну, а також різноманітних діалогів та дуже особливих персонажів. Це правда, що ця гра є рибалка, але багато іншого чекає на вас.

ОГЛЯД Clan O’Conall and the Crown of the Stag

ОГЛЯД Star Wars The Force Unleashed