ОГЛЯД Star Wars The Force Unleashed

Гра сьогодні перед нами – це не просто гра, а назва, яка зарекомендувала себе як довговічна назва в світі кіно, і ми всі це знаємо, але це не що інше, як коли цю гру вперше оцінили і вона привернула увагу багатьох людей, і це був прекрасний письменник, який розповідав історію та переживав, тому що історія Star Wars The Force Unleashed була особливим зв’язком між усіма назвами, які були опубліковані у світі кіно, і багатьом було цікаво, що цей твір Як він хоче об’єднати ці історії та принести інтегровану гру у світ відеоігор
Гра була випущена в ті ж роки для консолей Xbox 360 і PlayStation 2, а також багатьох інших консолей, які були активними в той час, і, можливо, для більшості платформ, на яких це було.
Але сьогодні ми підійшли до версії, яка була випущена для Nintendo Switch, і ми можемо відчути цю дуже ностальгічну та стару назву сьогодні на Nintendo Switch, яка може бути прекрасним для когось, і мені це дуже сподобалося. Приєднуйтесь до нас, щоб вони могли розповісти вам все, що я досвід з цієї колекції.
Але я мушу сказати, що ця гра мала різні режими для різних платформ з точки зору візуальних функцій і графічних режимів, але сьогодні, коли ми відчуваємо цю назву, цей джентльмен може бути зовсім іншим, ніж старі ігри. І вона була перебудована, але це єдине, що було посилено в плані графіки, це історія гри про людину, яка є сином однієї з відомих людей у ​​грі.
Але ця людина взята в заручники, щоб ми могли побачити це в негативній частині гри та в її частинах, де він йде битися з іншими людьми в грі Темним фронтом. Звісно, ​​на цьому історія не закінчується. Ми У грі є багато злетів і падінь. Відбувається так багато різних епізодів, що можуть створити багато конфліктів і проблем у історії.
Коли ви трохи досвідчені в грі, ви побачите, що гра шукає тему і що негативний персонаж може скинути імператора і зайняти його місце. Ця історія завжди є ядром гри та розповіддю в грі переказується. Дизайн ігор дуже різноманітний, але ми будемо в різних частинах цих планет. Ми будемо битися з різними людьми. Звичайно, етапи змусять вас досліджувати різні частини, але ситуація. проблема в грі полягає в тому, що ми завжди боремося, і повторювані режими повторюються в грі, але ми не можемо зробити нічого конкретного з речей, які ми згадуємо в цих повторюваних боротьбах. Обмежені рухи, які вони дають вам, трохи дратують, що ви можна просто вдарити своїх ворогів мечем, відомим як цей, або вбити їх за допомогою блискавичних рухів, а також іншою особливістю є те, що отримуєте різні об’єкти та предмети, коли Заберіть там сходинки, тому вони загинуть
Звичайно, це може бути трохи зрозуміло, оскільки Star Wars The Force Unleashed була випущена в останні роки, і оскільки технології за ці роки недостатньо розвинені, щоб побачити гарну різноманітність, це може трохи виправдати себе.
Брати, в ті ж роки було багато ігор, які були набагато різноманітнішими за ігровим процесом, ніж ця гра, ми не могли побачити принаймні більшої різноманітності в бойовій частині гри, хоча нові ігри з цієї серії вже були У них є проблема конкуренції, і ми бачимо у всіх іграх обмежений рух у ігрових файтингових системах
Проходячи через гру, ви можете отримати більше досвіду, який включає покращення ваших навичок. Ми побачимо предмет майже в усіх іграх, і ось вони. Перейдіть до розділу оновлення та оновіть навички, які є в цій гра, включаючи бойові навички.Це дозволить вам знищити всіх ворогів за менший час і знайти більше сил.

Під час гри ви можете знайти різні предмети, які підвищують ваші бойові здібності. Ви можете знайти ті, які підвищують вашу силу удару, і ви можете завдати більше шкоди своїм ворогам.
У міру проходження гри ви відкриваєте нові можливості і можете ознайомитися з ними. Звичайно, обмеження цих можливостей завжди однакові протягом всієї гри, але боротьба в грі, яка набуває повторюваного режиму, змушує це обмеження дратує більше, ніж вони раніше, але ми боремося з різними іграми, і ці ігри повністю повторюються в деяких частинах, і ми не можемо з ними зробити. Крім того, їх слабкість така сама, що ви кидаєте їх у потрібний момент Станьте жертвою цього, щоб вразити їх своїм мечем
Ця гра може бути цілком цікавою, яка розважить вас у всіх своїх частинах, хоча у нас є повторювані та обмежені рухи, а бойова частина гри може бути повністю повторюваною, але бДозвольте мені сказати вам, що коли ви відчуєте цю гру, незважаючи на різні етапи, які існують на етапах, а також на безліч ворогів і злети і падіння історії про численні конфлікти, які виникають у ній, ви можете бути вашим обліковим записом. Але в в ігровому процесі ми бачимо страви, які можна було б видалити принаймні, коли вони були задоволені для цієї нової платформи, але, на жаль, я не бачив, як можна видалити рибу з неї, але, безсумнівно, ця гра може вас розважити, але будьте обережні грайте в бойовій секції. Спробуйте насолоджуватися цим.
Ми завжди бачимо покращення в цій частині таким чином, що ми не бачимо жодного прогресу в цій частині. У грі є хороші покращення, і ми можемо їх побачити повністю, а також чудові деталі, додані до персонажів, і якщо ми подивившись уважно на їхні обличчя та поставте поруч частини попередніх платформ, ми можемо повністю помітити ці зміни. Давайте знати, що ці персонажі, а також тіні, які абсолютно різні в різних частинах об’єкта, пропонують найбільш реалістичний спосіб граючи в гру.
Анімація та рух моделей мають бути точно такими ж, як і раніше. Ніяких змін до неї не було внесено. Зміни були внесені лише в деталі гри, що в цілому можна сказати не так вже й погано і можна насолоджуватися як нещодавно випущена гра
Незважаючи на згадані зміни, а також на краще освітлення, яке ми бачимо в новій версії гри місяця, всі вони спричинили багато змін у візуальному та графічному режимах гри, як ми вже згадували, ці деталі можуть здатися на перший погляд Але коли ми подивимося на них повністю в грі, ми можемо повністю зрозуміти ці зміни. Ми повинні захоплюватися ними за великі зміни, які вони внесли в ці розділи.

Нарешті, якщо я хочу поговорити про це питання загалом, я повинен сказати, що у мене може бути ця іранська гра, але я повинен захоплюватися змінами, внесеними в графічний і візуальний режими гри творцями в розділі ігрового процесу. це різні частини, проблеми яких не вирішені, а також обмежені рухи, які існують у грі в ігровій бойовій системі, можуть знизити цінність гри, але суперечлива та складна історія, яку ми бачимо в цій грі, може зробити Все це. Вирішіть і зробіть цю гру такою веселою, і оскільки ви можете відвідати різні частини планети, щоб побачити різні етапи, це також може бути ще однією причиною того, що ви повинні випробувати цю назву.

+ Удосконалення текстур

+ Покращення графіки

+ Краще освітлення і тіні

– Через деякий час ігровий процес повторюється і обмежується першими боями

– Історія через деякий час втрачає свій зміст і сперечається лише з одного питання

– Бої, які відбуваються в грі Bossfight, мають багато схожого

6

Ця назва може бути однією з частин серії «Зоряні війни», яка має багато злетів і падінь і конфліктів з точки зору історії, хоча ми бачили і переживали цю гру у світі відеоігор раніше, а сьогодні ми хочемо випробувати У цій грі на платформі Nintendo Switch ми повинні сказати, що в ній не було досягнуто великого прогресу, хоча робота, яка використовується в моделях, покращила якість, а також освітлення та тіні. Випробувати цю назву через десятиліття можна чудовий досвід для кого б це не було.

ОГЛЯД Fishing Paradiso

ОГЛЯД The Big Con – GRIFT OF THE YEAR EDITION