ОГЛЯД WW2: Bunker Simulator

Світові війни завжди були дуже цікавою темою для творців відеоігор, щоб показати своїй аудиторії їхні зусилля у створенні відеоігор і показати жорстокість, якої зазнали всі люди в цій війні, але WW2 Bunker Simulator! були випущені в різних стилях, і більшість із них були у стилі шутера та пригодницького стилю, де ви стріляєте у ворога, але рухаєтеся сюжетною лінією вперед, але сьогодні гра, яка переді мною, це гра, яку ви повинні вижити. Залишайтесь і ви вам потрібно зробити те ж саме, звичайно, це не закінчується, вам потрібно зробити багато речей, щоб вижити, і, як випливає з назви, ви повинні увійти в підземне сховище та бункер, які ваші вороги охороняють німецькі солдати .і знищити всіх солдатів, обшукати предмети в їхньому одязі та покласти їх у свій рюкзак, щоб ви могли використовувати їх, коли захочете після всіх солдатів у цьому камені. Ви знищили підземний бункер, ви можете побачити, що солдатів більше немає в ньому, і ви повинні зробити багато речей, щоб вижити.

Ця гра є симулятором, де вам потрібно зробити все, щоб вижити, і під усім я маю на увазі все, що може зробити американський солдат, який сам увійшов у кам’яне укриття. повинні зробити це, щоб вони могли відчувати голод, а також енергію, яка отримані через сон, і ви повинні робити саме всі ці дії під час гри, і я маю на увазі саме це, ви повинні робити це в потрібний час Лягайте спати, ваша гра буде збережена, і ваша енергія повернеться до початкового стану , і ви повинні приготувати їжу для гравця, щоб він не помер від голоду. Якщо це трапиться, ви повинні виконати всі ці завдання знову з самого початку. Щоб виконати ці речі, вам потрібно зробити ряд інших речей, щоб ви могли контролювати ці стани, момент голоду та сну та інші стани, які існують у ньому, і переводити їх у стабільний стан.
Зазвичай кількість речей, які вам потрібно зробити, щоб досягти певного елемента, дуже велика, і в цій частині ці елементи можна зібрати як позитивні бали, а в іншій частині як негативні бали, якщо ми хочемо поглянути на це з точки зору позитивна точка зору. Давайте подивимося на частину, ми повинні сказати, що добре, у нас є багато деталей у різних частинах гри, досить багато деталей, які роблять гру реальним, ви відчуваєте, що Ви справді перебуваєте в підземному сховищі, яке Ви повинні врятувати життя свого солдата. Наприклад, у цій грі ви можете заварити чай. Для цього вам потрібно зібрати шматки деревини з траншей і підземних сховищ і заповнити відро з водою і поставте в могилу.Після того, як дрова загоряться і нагріються, готується достатня кількість вашого чаю, для чого, звичайно, потрібно багато часу, щоб все це відбулося і нарешті ви випили чай в тій грі.
Гра загалом дуже цікава та смішна в деяких частинах, наприклад, у частині, де ви входите в цей підземний бункер на початку гри, ви можете побачити солдатів, які танцюють, а інших солдатів, які випадково кидають гранати. Усе це додає кумедних ситуацій. у грі, яка, на мій погляд, не дуже вписується в атмосферу війни, але творці гри спробували піти іншим шляхом, ніж гра, яка відбувається в лісі, тому що наше шоу також заслуговує похвали, але я маю сказати, що їм не вдалося зробити це добре і належним чином, і я все ще як глядач відчуваю WW2 Bunker Simulator! Я відчуваю, що ця гра має недоліки в цій частині, і є багато прогалин в історії гри, багато її частин не мають сенсу, і це також правда, що творці намагалися зробити ці смішні ситуації з атмосферою війни. Синтезатор, який надав нам гру в стилі симуляції, також був не зовсім вдалим, і багато її частин потребують доопрацювання, хоча, коли ви просуваєтеся, може з’явитися більше ворогів, які вискочать і атакуватимуть ваш підземний бункер.Так само кількість Ваші товариші можуть збільшитися, вони мають штучний інтелект і допомагають вам у виконанні деяких завдань, і, звичайно, даючи їм те, що вони можуть зробити. У грі про бомбардування є певний проміжок часу, щоб спостерігати, як ваші товариші заходять у ці підземні бункери вентиляторів. Є так багато чим зайнятися, я обіцяю, тобі буде весело, але це не означає, що з грою більше немає проблем, я тебе дуже добре пам’ятаю бачив D у різних його частинах, включаючи банки та технічні проблеми, які існували у фізиці гри, мене так турбують, що іноді під час проходження певної точки гравців він застряє в цій частині, і ви, що б ви не робили, ми не можемо витягнути його звідти. У грі є стіни, які ви можете бачити повністю, але ваш персонаж може переходити через стіни, що може бути дуже негативним моментом у середині гри. Якщо ви хочете грати з іншої точкиПодивіться, у нас не дуже хороша, повністю динамічна графіка, яка б обіцяла мені дуже гарний візуальний режим, і, навпаки, графіка гри викликає занадто багато недоліків у синтетичному режимі.

Багато частин усередині цього кам’яного підземного притулку повністю використано, ви не можете використовувати їх повністю, також у середовищі були предмети, які лише приймали речення, і ви не бачили в цьому користі, що, на мою думку, є дуже негативним моментом щодо деталі про те, що концепція не має особливого значення в середовищі та існують лише для того, щоб забезпечити детальну гру, яка не має логічного сенсу, можуть значно вплинути на процес, у якому гра стає реальною та реалістичною, і ми не можемо мати такий ефект, і ми можемо бачити, відчуття, що ми хочемо отримати від гри. Гра могла б бути набагато кращою і набагато кращою та красивішою, ніж те, що ми бачимо сьогодні. Принаймні, вона має надати нам найкрасивішу графіку. Гра дуже хороша, а її деталі реалістичні .Бути дуже детальним також чудово, але, як ми вже згадували, кількість часу, яку вам потрібно витратити на кожен предмет у грі, щоб дістатися до конкретного сайту, також занадто багато. Звичайно, це може зробити гру нудною Дозвольте мені розповісти вам, що WW2 Bunker Simulator! У деякі моменти стає так нудно, що так хочеться встати і піти до чогось іншого, і це через велику кількість часу, який вам доводиться витрачати на різні предмети.

+ Реалістична гра

+ Гарна деталь у виконанні речей

+ Музика та звуки зброї прийнятні