ОГЛЯД Gunfire Reborn

Назва, яку ми сьогодні розглянули, є однією з тих ігор, коли ви її випробуваєте, ви можете нагадати кілька ігор, які ви бачили раніше, але якщо вас загалом цікавить стиль Roguelike і ви бачите дуже привабливу поєднання цього стилю з шутером від першої особи. Ви повинні випробувати цю гру, і якщо у вас все ще є сумніви щодо цієї гри, прочитайте цей огляд, і ваші сумніви будуть повністю зникли, щоб ми могли побачити, що ми хочемо, щоб ви випробували гру чи ні.
На початку гри, як ми можемо дізнатися, що головний герой гри, яким ви відповідаєте, насправді є котом, фотографія кота, який бере зброю і йде в різні точки карти, знищує Вороги і Він робить це неодноразово. Це може бути трохи дивно, але також може бути дуже милим і смішним, оскільки наш кіт є головним героєм, який може використовувати силу своєї зброї, щоб знищувати ворогів. Як ви бачите, цей кіт і його життя та дізнайтеся історію гри, гра дає вам підказки про те, як і як використовувати зброю, яка розміщена перед вами, з вашим ворогом.

і як знищити ворога за допомогою неї, гра дуже добре справляється з пояснюючи все це, хоча розробник гри, азіат, випустив гру в 2020 році для інших платформ, і сьогодні ми випустили цю гру для платформи.Ми відчуваємо Xbox, хоча ми все ще можемо побачити сліди того факту, що це виробник є виробник Вона азіатська, і ми бачимо, що в цій грі та в різних частинах нижче тексти написані китайською мовою, що може зробити тему дещо складною та важкою для гравців, які мають досвід гри з піском і не можуть прочитати цей стиль і побачити, що вони хочуть у списках, що є негативним моментом у грі, що не кожна людина може зрозуміти в цій грі, як це написання, і це можливо для людей, які є азіатами або вільно володіють двома мовами. проблема цілком звичайна і проста
Геймплей гри дуже веселий і буквально можна розважатися в різних частинах, є багато ворогів і за принципами і є багато чого, що ця гра ніяк не може набриднути, хоча я повинен Речі, які ви повинні зробити, підсумовуються в ряді речей, які ви повинні робити неодноразово і багато разів, і це вбивство ворогів, тому що це вбивство ворогів зазвичай повторюється в деяких частинах гри, оскільки повторювані вороги з’являтися один за одним. і ви повинні знищити їх усіх, і зазвичай у цій частині гри вам може бути трохи нудно, але я повинен сказати вам, що якщо ви витримаєте гру і рухатиметеся вперед, ви зіткнетеся з новим ворогом, який є досить складними, а також дуже різноманітною зброєю, яку ви можете використовувати, і кожна з них має різні вимоги, тому, якщо ви використовуєте певну зброю набагато частіше, ви можете помітити, що рівень вашої зброї зростає. Це щоб покращити, і ви можете покращити свою власну зброю та навички кожного персонажа які ви можете вибрати на початку гри, також можна оновити, і ви можете зробити це в дереві оновлень у списку, що можна зробити за допомогою монет душ різних персонажів і ворогів, коли ви їх використовуєте з Ви знайдете їх, і ви можете підібрати їх і використати для вдосконалення свого персонажа. Звичайно, у грі також є кооперативний режим, у якому ви можете допомогти своїм друзям відчути гру з багатьма видами зброї. Багато що залежить від земля, а також різноманітна зброя, кожна з яких може виконувати особливе завдання у вбивстві ворогів, уявіть, що якщо ви переживете цю гру зі своїми друзями на цих картах із цим дуже різноманітним ворогом. Це може бути дуже приємним і незабутнім досвідом.

Графіка гри має багато схожості з Borderlands, і механіка ігрового процесу та механіка керування персонажем також унікальні, як ми вже згадували, автор може помітити ці подібності в ігровому процесі в різних частинах, хоча ця гра в дуже ранні дні, їх було розміщено в Game Pass для Xbox, вони можуть випробувати цю гру безкоштовно, якщо ми матимемо доступ до серії Xbox Game Pass, і ще одна річ, яка може добре працювати в цій грі, це бої з босами. що може бути дуже складним і кожен з них має різні точки та ігрову механіку з набору різноманітних рухів, які розміщені перед вами, ви повинні битися з ними та знищити їх
Знову ж таки, якщо ви любите roguelike і вважаєте, що шутер від першої особи, який має багато схожості з Borderlands, і бій, який можна проводити за допомогою вашої різноманітної зброї, є веселою битвою з різними ворогами в різних областях. обов’язково спробуйте цю гру, тому що ця гра може бути дуже привабливою для випробування з дуже захоплюючою музикою та дуже красивими елементами керування, які дають високе задоволення для платформи Xbox, і принаймні гра Принесіть нам багато веселий міст, і, як ми вже згадували, ви можетеСпробуйте цю гру разом зі своїми друзями та подумайте, що тільки тоді, коли ви можете грати в цю гру в одиночному режимі, наскільки весело та дивовижно вона може бути в багатокористувацькому режимі.

+ велика різноманітність зброї

+ складні битви з босами

+ цікавий геймплей

– повторюваний цикл боротьби

– Кооператив не працює належним чином

– багато схожого з серіалом borderlands

6.6

у грі є цікавий ігровий процес із великою кількістю зброї, кожну з яких можна оновити за короткий час, якщо ви її використаєте.але ми бачимо багато спільного між цією грою та популярними іграми, які були випущені раніше в тому ж жанрі

ОГЛЯД WW2: Bunker Simulator

ОГЛЯД Ship of Fools