ОГЛЯД Somerville

Як і я, ви всі знайомі з дуже популярною назвою Inside, назвою, яка наробила багато шуму під час свого виходу та привабила багато шанувальників. Ви також є шанувальником цих назв і пов’язуєте з ними багато спогадів. Я провів багато годин на ці ігри, і я повинен сказати, що гра, яку ми збираємося розглянути сьогодні, є іншою грою, яка дуже схожа на цю гру. Подібність Somerville незаперечна, і ми можемо порівнювати її в різних частинах. від руху персонажа до графіки та візуальних режимів, які ви бачите в різних частинах, усі вони схожі один на одного, але історія цієї гри дещо відрізняється від назв, які ми щойно згадали, і є трохи більш знайомою. відмінність між цією назвою та іншими назвами, випущеними в цьому стилі
У вас дуже тепла та дружня сім’я, ви щовечора дивитесь телевізор зі своєю дитиною та дружиною, ви перебуваєте в повному спокої, хоча цей мир не триває довго, поки інопланетяни не нападуть на землю, і великі шматки заліза та металу приземляться на різні частини землі, коли це відбувається, чоловік будинку виходить з дому, щоб побачити, що сталося, і через деякий час він непритомніє, а коли він прокидається, він розуміє, що минуло багато часу, і він у Він один у притулок свого дому та його таємного супутника, тому йому доводиться розгадувати багато головоломок і загадок, щоб прокласти свій шлях і продовжувати.Насправді все в епізоді Ми можемо побачити різні аспекти гри.Розгадування головоломок і загадки є ядром і ключем Сомервіля. Насправді, головоломки та загадки є частиною цієї компанії, до якої вам зазвичай потрібно пробиратися. Розгадуйте їх і зазвичай кидайте перо на інший бік або перешкоду на своєму шляху Вирішіть проблему за допомогою головоломок, загадок і викликів, які ця гра створила для вас, щоб ви могли продовжити свій шлях.

Звичайно, це ще не все, що ви бачите в цій грі. У цій грі ви можете побачити багато сцен втечі, втечі, які головний герой повинен мати від інопланетян в історії, і коли вони використовують власні вогні. Вони шукають для вас у темному середовищі, ви повинні швидко втекти і шукати частини, де ви можете сховатися, ці частини дуже важливі в цій грі, Хасан Зірек, у багатьох місцях, де інопланетяни шукають вас, ви повинні швидко знайдіть одну Знайдіть ці точки та сховайтеся за ними та під ними, щоб вони не могли вас знайти, і ми не просто бачимо ці точки приховування в частинах втечі, але ви можете використовувати ці частини, коли захочете з боку Перейти до іншого частина річки, а один із прибульців спостерігає за вашою свічкою. Сховайтеся за чорними дверима фактів, щоб він вас не бачив, а також можете сховатися за іншими предметами в оточенні, щоб переходити від предметів до частина. А тепер ідіть і практично сховайте найкраще рішення в Сомервілі для розв’язування подібних головоломок.

Атмосфера, яку приносить із собою гра та створює у свідомості аудиторії, головним чином створює дивне відчуття в аудиторії, відчуття, яке ви можете відчути в різних частинах, враховуючи, що на тлі гри немає музики та озвучки. зробіть це трохи дивнішим, і якщо ви відчуваєте цю гру в навушниках, ви можете добре закрити очі і відчути, що ви перебуваєте у світі цієї гри, і атмосфера цієї гри може залучити будь-якого гравця з повітря. Коли ви роблячи це, ви можете усвідомити дуже сильне звучання гри, як у багатьох місцях ми маємо дуже дрібні звуки та деталі, які можуть допомогти атмосфері та атмосфері, в якій створюється гра.Він зробив те саме й зумів створити дуже дивна атмосфера разом із чудовою графікою, яку він створив для нас.
Звичайно, варто згадати, що графіка гри, а також космічні творіння та дизайни, які були створені у світі цієї гри, яка включає в себе страшні ліси будинків, де людей більше немає і вони покинули їх , і вам часто доводиться відвідувати дуже відомі місця, де колись було особливе місце для людей, і проводити там свій вільний час, але зараз там немає людей, і зазвичай вам доводиться опинитися в них із головоломками та загадками, які зазвичай перед вами. Ви зможете відкрити вперед. З цих місць я можу звернутися до громадських залів та інших частин, які можна побачити в грі.
Насіння та головоломки гри в процесі гри можуть показати свій прогрес аудиторії та гравцям, які відчувають гру, і в міру просування в іграх ви дізнаєтеся про нові предмети та інструменти, які можуть бути фактором . Створюйте нові й удосконалені головоломки, які вимагають одноманітності та повторюваності перших головоломок, які ви відкриваєте для себе, у абсолютно простий спосіб і дають вам більш складні головоломки, які ставлять перед вами складніші завдання. Це залежить від вас їх і рухатися вперед.

У грі немає діалогів і це дуже цікаво т.кОскільки ви не бачите зв’язку між персонажами в цих іграх, але ви можете їх дуже добре відчути, що вони говорять, у який час і коли ви не бачите жодного з них емоційно. що персонажі, а також оточення своїми власними космічними творіннями намагався зацікавити своїх гравців і глядачів, це було цілком успішно, і в цьому немає жодних сумнівів, а також у різних частинах дуже красивих пейзажів, які ви можете побачити, є ще одним предметом похвали. Це Дивно, як Inside Somerville може привернути увагу будь-якого глядача та здивувати його.

Це значення, яке зазвичай має багато посередників, може бути дуже несподіваним і може буквально вразити гравців і тих, хто відчуває цю гру, незважаючи на те, що масштаби цих пейзажів іноді настільки великі, що це не в уяві жодного гравця. Це не дозволяє, щоб такі гарні дебати були розміщені перед ними, і вони насправді схожі на картину на стіні, яку ви переглядаєте, а деякі частини цієї гри настільки гарні, що це може бути колекція красивої графіки та дизайну разом. У Туреччині дивіться частини цієї гри. Атмосфера дуже дивна, і краса, яку намагалася створити ця гра, яка розміщена поруч із цією дуже гарною графікою, можна очікувати заздалегідь, що ця частина гри була І Фозем Зандеґанд зміг створити те, що вони хотіли, і передати гравцям, а також історію гри, яка має дуже очевидні відмінності між іграми, які ми згадували та грали в них раніше, і це може бути одна з найпопулярніший Різні фактори Будучи цією грою в цілому.

Але давайте перейдемо до хороших частин гри, ми дійдемо до негативних частин і недоліків, які я особисто помітив у грі, біль у руці під час керування головним героєм, у деяких частинах у вас будуть проблеми, для наприклад, коли ви хочете перемістити свого головного героя в певну сторону, щоб ви торкалися певної речі його руками і рухали нею вперед і назад. Йому може не вдатися зробити це з першого разу. Це трохи складно. Ви повинні зробіть це кілька разів, щоб головний герой міг З успіхом того, що ви хочете зробити ввечері, банки та дуже невеликі технічні проблеми були помітні в деяких частинах, які, я сподіваюся, будуть виправлені в наступних оновленнях, які випустять творці для гри, і ми зможемо грати з грою. Ніяких проблем, ніяких технічних проблем, тому що ця гра має таку гарну та дивну графіку та дизайн, шкода мати такі банки та проблеми зі стрільбою. Ми сподіваємося, що в у майбутньому ця проблема буде вирішена швидше, ніж ця гра. Зробіть це абсолютно крутою грою, щоб гравці також могли насолоджуватися нею Ви можете пройти цю гру повністю менш ніж за 4 години. Ігровий процес, який потрібно вивчити, настільки довгий, що гравцям, яким не вистачає, було б нудно швидко завершити Сомервілль, а це саме те, що повинно бути, і ви зіткнулися з досить стандартною грою з точки зору часу.

Але нарешті, якщо ви прочитаєте загальний зміст гри, я повинен сказати, що ця гра може здивувати кожного гравця з перших моментів своєю дуже особливою атмосферою.Ми не бачимо гру, але ви можете повністю відчути, що відбувається, і що важливіше, емоції гравців, навіть найдетальніші, можуть бути передані персонажам та іншим гравцям, і це дуже важливий момент у грі, який показує створення простору та атмосфери. дуже живий, що творцям вдалося його створити. Під час гри вам доведеться розгадувати багато головоломок і загадок. Ці головоломки добре просуваються в процесі гри та стають складнішими та чим далі ви можете слідувати. Зіткніться зі складнішими головоломками, які є дуже позитивним моментом у грі, але головним моментом, який робить Somerville особливою грою, є атмосфера та різноманітні та дуже красиві простори, які розміщені поруч із набором графічних та візуальних ситуацій. Це стало дуже особливим режимом у яка гра викликає дивні відчуття Він передає це своїм гравцям.

+ Озвучка докладна

+ Розповідь захоплююча

+ Спеціальна графіка