ОГЛЯД uninvited

Стиль страху завжди був однією з душ, яка приваблювала багато особливих закоханих, і були деякі гравці, які завжди виявляли великий інтерес до цього стилю. І серед інших назв, випущених у цьому стилі ринку відеоігор, ми є переживаючи це сьогодні та історію цього заголовка про того, хто намагається повернутися додому, щоб бути колекція ігрових карт. Збір сам. Я не знаю, що робити з людиною всередині будинку і що вони збираються входити Будинок, як титул гри, і продовжує власні пригоди. викликаючи жахливу і страшну історію, яка формує гру, яка стикається з нами сьогодні
Я дякую видавцям гри сьогодні, яка змусила нас випробувати непрохані та дати нам коди цієї гри хороший огляд та приєднатися до нас.
Діалоги різних символів на екрані базуються на екрані, і я мушу визнати, що художні конструкції персонажів, що з’являються на екрані переживають титул у стилі страху
З самого початку гри ми стикаємося з старим чоловіком, який розповідає історію про дуже дивний шлях, і тоді ми миттєво зіткнемось із трьома дітьми, які ведуть розмову один з одним.
І їх мета спочатку виглядає дуже по -дитячому, але вони не знають, яку дитячу мету вони мають у своїй свідомості. Знайдіть у будинку, що їх не запрошують ввійти, щоб ніхто не міг зрозуміти і вийти з нього швидко, але Історія не йде.

Діалоги гри, які обмінялися персонажами, дуже реалістичні, а дизайн персонажів та персонажів, які мають у кожного, дуже красиві, але реалістичні, і діалоги та слова, які ці персонажі він дублює один одного, хоча ми не чуємо цих звуків і повинен бути текстовим текстом на сторінці та прочитати їх після того, як чоловіки, які з’являються на екрані, і намагаються спробувати зробити історію.
Ви повинні вибрати одного з цих персонажів на початку гри, кожен з яких має певні переваги в цій грі. Ми можемо їх бачити. Наприклад, один персонаж стає більш напруженим, а інший персонаж може знайти більше, а інший персонаж може зробити Різні речі, які ви можете побачити все в цій грі. Якось метеорити вибирають цих персонажів.
Вибираючи, ви можете побачити старого, який розповідає вам на самому початку історії і намагається продати предмети, і ви повинні зробити це, щоб полегшити кроки.
Ця гра насправді створює інноваційний режим ігор, поєднуючи режими точки та натисніть з двовимірними та першими режимами, які ми насправді маємо однаковий стиль у грі, але не зовсім інший стиль у грі. Ми бачимо поєднання обох режимів У грі.
Досвід навушники. Голос, який з’являється раптово, може вас справді налякати, і ці звуки, як ви знаєте, що вони дуже важливі в страшному Афганістані, щоб зробити гарне місце для досягнення успіху.
Пройдіться всередині будинку і збирайте різні предмети та підказки, які ви знайдете в грі, але я мушу сказати, що у вас буде спеціальна кімната для пригод, ходивши до кожної кімнати, яка має багато місця в грі. Скільки спорту займаються спортом Ви впадаєте, ви можете мити серцебиття персонажа, що набагато вище, що якщо ми переживаємо його з навушниками, це може бути справді напруженим.
Ще одна смуга у верхній частині гри – це пітна смуга, яку слід дотримуватися в збалансованому режимі. Якщо це більше, ніж зазвичай, вона може мати власний вплив на геймплей.
Інша річ у грі полягає в тому, що кожного разу, коли ви пропустите всі свої місця з тим, хто ви втратите цю частину, і останнє врятуйте свою гру, як і інші ігри. Смерть вашого персонажа повністю втратила своє життя. Ви можете побачити пляшку метеликів, які спочатку беруть ваш додому З вами, що вони виходять з дому. Продовжуйте обирати кожен раз Усі три персонажі у власному житті повністю у вашому використанні вам потрібно спочатку розпочати гру та пережити її з самого початку.Не втрачай дихання.

Нарешті, ми повинні додати, що ви можете блукати в ролі різних персонажів у цьому дуже страшному будинку, що є одним із моментів, які можуть зробити цю гру привабливою перед відкриттям, як ми згадували раніше в цьому огляді. І як ми Хочу дати загальну та остаточну класифікацію цієї актриси в наших оглядових текстах, я повинен сказати, що ця гра могла використовувати різні режими та елементи, які можуть з’явитися в грі жахів, і перетворити її на гру жахів. Вона використовувалася як постійна назва з цієї причини, хоча в деяких частинах ми можемо мати багато побічних ефектів і відійти від головної мети гри. що приваблює всіх шанувальників та ентузіастів цього стилю, тож якщо вас цікавить цей тип зеленого гра, кислота та гра, і не соромтеся спробувати це.

+ Існують різні ігрові персонажі з різними навичками

+ Чудова графіка

+ Сюжет простий і в той же час підходить до теми гри

– Наявність технічних проблем і багів

– У деяких частинах озвучка дуже тиха

6.5

Якщо ви шукаєте остаточний підсумок цієї гри, я повинен сказати, що якщо ви фанат і зацікавлені в стилі ігор жахів, і окрім цього стилю жахів, вас також цікавлять підліткові та підліткові стилі, ця гра може нагадувати вам спогади. Це дуже добре від подібних стилів у минулому, а також ігровий процес, графіка та атмосфера в грі, а також нова творчість, створена шляхом поєднання різних стилів у цій грі, може бути ще однією причиною того, що Ви повинні відчути цю гру

ОГЛЯД running on magic

ОГЛЯД metal tales overkill