ОГЛЯД running on magic

У світі відеоігор небагато ігор, які можуть розважати нас різними способами і водночас мають глибокий сенс у своєму світі, щоб змусити нас задуматися, але сьогодні ми збираємося переглянути гру Running on Magic. змогли отримати цифрові квіти від видавців, Metrobyte Studios, і ми повинні висловити їм особливу подяку на самому початку, оскільки вони дали нам можливість випробувати цю чудову гру. Давайте поділимося досвідом з вами
З самого початку свого огляду я говорив про концепцію та світ Аміра, який ця гра намагалася створити, що саме я маю на увазі під цією грою в туалет, пункт і щось у наших минулих життях, з чим ми всі так чи інакше стикалися або врешті-решт ми стикаємося з цим, і всі люди відчувають певний страх перед цим, а деякі приймають це.Гра хоче мати справу з тим самим.
Смерть — це щось, що завжди стикається з життям, і ми стикаємося з нею, і ця гра про зустріч зі смертю, і смерть у формі скелета в грі завжди рухається поруч з головним героєм і дає йому пропозиції, і певним чином, вона думає таким чином себе як друга, і це ставить ваших авантюристів на цей шлях. Ви можете вести діалоги з цим скелетом, більшість із цих діалогів дуже красиві, і певним чином у цьому фантастичному світі, який ця гра намагалася створити відбуватися.

Світ цієї гри, на додаток до значення та значення Аміра, зміг розвинутися завдяки унікальним дизайнам, які ми бачимо на тлі гри, а також дизайну різних частин кожного етапу, який змінюється на кожному Щоб зобразити красу цього світу та мати можливість рухати розум творців гри вперед у цій частині та показати нам те, що вони хотіли показати.
Графіка гри повністю сумісна з іншими елементами та предметами, які є в грі, наприклад, з малюнками неба та ночі в цій грі, де є зірки, і ми можемо їх чудово бачити, а також зображення головного героя Прогулянка в темряві, яка може бачити світло в будь-якій частині та вести діалоги зі своїм власним другом-скелетом, мене справді здивувала, тому що вона залишає нас у приголомшеній тиші та може справді формувати характеристики смерті.
На початку гри ми натрапляємо на підручник, який повністю навчає нас, як зіткнутися з цією грою та як працюють ігрові механізми.У цій грі ви можете стрибати через перешкоди та висоти разом з головним героєм, а іноді Іноді, коли я глибше висоти, ви можете використовувати заклинання у формі предметів, що висять у повітрі, і отримувати їх, а також бути подвійним стрибком, який дозволяє вам проходити через перешкоди, які вищі.
Крім того, на вашому шляху є вороги, зазвичай ці вороги рухаються по дорозі, тобто вони рухаються вгору і вниз на своєму місці, і яким чином вони рухаються в навколишньому середовищі, і вони можуть загинути при зіткненні з вами. Це значно сповільнить вас. Ви повинні отримати ці магічні предмети, які висять у повітрі, стрибнути в повітря та знищити їх одним ударом вниз, щоб вони більше не могли завдати вам шкоди, і ви могли легко пройти повз них
На додаток до дуже чудової графіки гри та дуже красивих художніх дизайнів, які ми бачимо в різних частинах, музика та звук у цій грі виконують дуже важливу роботу, щоб створити блискучу та глибоку атмосферу та передати її значення, і я маю Музика, яку ви чуєте під час гри, — це музика, яка повністю пов’язана зі світом цієї гри та змогла створити це середовище та атмосферу, і я повинен визнати, що в цій грі є справді чутна музика, не кажучи вже про музику. Звуки, включаючи звуки ніг і звуки інших речей, які ми бачимо в грі, також є одними з речей, які добре зроблені, і в деякі моменти цієї гри ви можете просто заплющити очі слухайте музику та звуки. Послухайте унікальність цієї гри
Крім того, анімація та ефекти, розміщені в графічному режимі в цій грі, також дуже гарні, ефект каменів, що падають на персонажа, або навіть анімація ворога, що рухається та пил, що піднімається, дуже красиві, графічний режим дуже добре. створює, які можуть створити прекрасне середовище в цій грі
Але ця гра, як правило, публікується в стилі Forced Scroll, ті, хто знайомі з цим стилем ігор, знають, що екран рухається вперед і вам відображаються нові перешкоди ворога, ви повинні разом із персонажем рухатися самостійно, переміщаючи екран вперед і разом з ним, щоб не пропустити сцену. Ви повинні бути обережними, щоб стрибнути в потрібне місце і вдарити ворогів у потрібне місце, щоб вони могли повністю пошкодити вас. Ви продовжуєте самі. Дайте
Вороги також мають різну форму з точки зору зовнішнього вигляду, але, як ми вже згадували раніше, усі вони мають однакові механізми руху та анімації, іноді деякі з них висять у повітрі, тому будьте обережні, щоб не торкатися їх. Вони можуть завдати вам шкоди, маючи справу з ви, і, як ви зазначали раніше в півогляді, ви повинні бути обережнимиЗбирайте речі, якими ви не займаєтеся по-особливому.

Нарешті, підводячи підсумок, якщо я хочу поговорити про цю гру, я повинен сказати, що ця гра є екшеном і пригодницькою грою, яка торкається чутливої ​​точки в минулому житті, з якою ми всі так чи інакше стикалися, і може передати глибоку сенс у світі. створити фантазію та глибше, а також світ та атмосферу, яку створили творці цієї гри, дуже гарні, і вони змогли повністю відобразити те, що хотіли, і вони також досягли успіху в цій роботі, як у музиці та звукових ефектах гри, оскільки ми згадували, що у нас є повністю чутна музика, яку ви можете надіти навушники на телефон, закрити очі та насолоджуватися музикою, а також зображеннями, які є на тлі гра та рухається у формі анімації. також створює певну красу, і це показує, що на цю гру було витрачено час, і це не просто гра, яка була створена цілком нормальним і швидким способом, щоб бути просто грою, яка буде дешево, але це щось більше. Він намагався надати глибшого та красивішого значення своїй аудиторії Нехай він знає, що, як ми сказали, він досяг успіху і в цій роботі.

+ Красива та приваблива графіка

+ Концептуальна та глибока історія

+ Чутна музика і дуже добре деталізовані голоси

+ світ фантазій

+ Смішні діалоги і водночас фентезі

+ Анімація та вражаючі ефекти

– Геймплей може бути трохи одноманітним

музыка - 9.5
графічны - 9

9.3

Як він вказав на позитивні моменти цієї гри в цьому огляді, ця гра зроблена найкращим чином у всіх відношеннях, особливо у фантастичному світі, який творці змогли створити в цій грі, і звуковій музиці, яка завжди присутня в Не пропустіть враження від цієї гри

ОГЛЯД Pure Crosswords

ОГЛЯД uninvited