ОГЛЯД metal tales overkill

Звуки та музика займають своє особливе місце у світі відеоігор, як ми бачили в деяких частинах ігор, що музика та звуки в поєднанні з ігровим процесом могли створити дуже відповідну гармонію в ігровому середовищі для більш привабливого середовища .І ще прекрасніше та спостерігати в цій грі, тепер із жанром рок- та метал-музики, музики, яка може влити багато енергії в ігровий процес, з дуже гарним настроєм та дуже особливими звуками, які самі по собі прийшли до вас. створіть особливу точку зору в Metal Tales Overkill, яка має особливі цікавинки для всіх, і продовжуйте огляд разом з нами, щоб перейти до цієї гри, і що, поєднавши її з музикою, вона створить для нас нову діалогову гру. принесіть її та ви повинні піти до нього, щоб перевірити, чи вдалося йому це зробити чи ні
Завантажте гру, у якій є різні етапи, і на деяких з них ви можете битися з гравцями, кожен з них кидає вам певний виклик. Гра була використана, кожна з цих музик різна.

З самого початку мультфільми божевільної гри показують історію гри для нас, у них є режим коміксів, а історія гри розповідається у формі цих різних форм, які розповідають режими коміксів, ігровий процес гра повторюється знову і знову і завжди. Вона дає вам кімнати, де ви повинні знищувати ворогів, які на вас налітають, і переходити до наступної кімнати та робити те саме знову. На ранніх етапах це може бути добре. Вороги можуть мати хороша різноманітність, але після проходження кількох етапів збільшується лише кількість ворогів і нічого не змінюється в процесі гри, крім боротьби з гравцем, історія гри дуже проста.Засоби виробництва перетворюються на зомбі, які атакують вас і Ви можете стріляти з гітари і використовувати її як рушницю, пересуватися по різних кімнатах і знищувати своїх ворогів. У нас є ті, які наближаються до вас і можуть завдати вам шкоди а також інший ворог, який може стріляти в вас здалеку, типи ворогів обмежені цією кількістю, що може зробити ігровий процес і процес гри трохи нудними.Ви можете вбивати ворогів і проходити кожен етап. ігри збирають певну кількість монет, за допомогою яких ви можете збирати різні предмети, які можуть допомогти вам у процесі гри.
Завантажте гру, є кімнати, де ви можете отримати нові предмети за допомогою цих сіл, речей, які полегшують вам процес гри, наприклад, одна з цих речей, яку я стріляв парами, спрямована на ворога, який повинен Відправляйтеся в секретні кімнати, які знаходяться в процесі різних кімнат в грі
Спочатку битви з босами можуть бути складними, але через деякий час і боротьбу з різними типами, ви можете зрозуміти, що ці гази стають менш складними і більше не можуть бути схожими на початок і початкові частини гри, які ви відчуваєте. Вам має бути весело, принаймні для мене, коли це сталося, процес гри у боротьбі з ворогом і, нарешті, бої з босами в кінці втратили для мене задоволення.
Зазвичай у процесі ігор, які представлені в ідентифікації, після вбивства ворогів вас направляють до наступних кімнат і наступних бар’єрів, він повинен мати дуже специфічний різновид у полі ворогів, повноважень та ігрового поля, що Ви використовуєте і Після завершення певних частин гри більше не будьте одноманітними і нудними в грі і продовжуйте гру. Історія гри не надто проста. Є занадто багато предметів, щоб боротися з ворогами. Вони можуть все це виправдання, але після Давайте втомимося відчувати цю назву на деякий час і припинимо її продовжувати
Музика, яка повністю взята з інших рок і метал музичних груп, створила гарну атмосферу, але для неї не докладалося особливих зусиль, але спокій режимів гри в цій грі не має нічого спільного з рівнем музики. і високий Наявність музичних нот у Ronin не має рок-метал-музики Відсутність зв’язку між ігровим процесом і музикою може порушити гарну атмосферу, яку могла б мати ця гра, але гра буде монотонною та повторюваною.
Графіка та візуальні режими в грі дуже прості, від ворогів і анімації до пересування в цих ігрових середовищах, а також дизайн кімнат, які всі дуже схожі одна на одну. Ми знаходимося в найпростішому стані для ігрової графіки Деякі частини також мають технічні проблеми
Нарешті, якщо ми хочемо сказати кілька слів про Metal Tales Overkill і прочитати від початку та найосновнішої теми, про яку я говорив, до останньої, я повинен сказати, що історія гри надто проста, і вона була створена наче він цього хотів. Це привід співати пригодницьку гру та екшн, а він не міг цього зробити. Напрямок камери, де ми бачимо персонажа, також має деякі проблеми, тому в деяких частинах ви не можете побачити свого ворога чітко і їм.Визнайте, що подібність місць, куди ми рухаємося, щоб убити ворога, також може бути ще одним елементом, який псує цю гру, і таємні кімнати, які відносно не настільки секретні, що вони вам надають, теж не можна зберегти. Зрештою, Бої з босами в цій грі, які можуть бути дуже складними та цікавими, не можуть виконувати свою роботу, і ви зіткнулися з абсолютно звичайною битвою з босами.

Але звуки та музика, які можуть бути в основному ядрі цієї гри, також видалені у формі музичних груп.Частина, яка мене дуже привернула, це список, де ви можете побачити учасників цих музичних груп повністю. і див. їх і почути їх різноманітну гарну музику, як було б чудово, якби ігровий процес цієї гри був пов’язаний з музикою та звуками гри, і ми мали б кращу графіку та режими зображення, а також складний ігровий процес гри онлайн-торговця Ми зустрілися, щоб мати можливість супроводжувати вас унікальною назвою разом із прекрасною рок- та метал-музикою.

+ Список рок і метал груп

+ Звукова музика

– Наявність багів і технічних проблем в графічній частині гри

– Відсутність зв’язку між музикою та грою

– Відсутність виклику в ігрових боях

– Через короткий проміжок часу ігровий процес стає монотонним

– Дуже проста і маргінальна історія

геймплэй - 4.5
графічны - 4

4.4

Якщо ми шукаємо години розваги, Metal Tales Overkill може бути хорошим варіантом, хоча в цій грі є певні недоліки, які не були виправлені, вони можуть сильно вразити гру та перетворити її на повністю повторюваний процес.

ОГЛЯД uninvited

ОГЛЯД Ignited Steel