ОГЛЯД The Serpent Rogue

Сьогодні ми розглянули гру The Serpent Rogue, яка з першого погляду і в перші ж моменти, коли ви відчуваєте себе, може дуже здивувати вас і насправді зачарувати всіх своїм дуже красивим і привабливим світом. У продовженні цього перегляньте, приєднайтеся до нас, щоб вичерпно та повно ознайомитися з цією грою та побачити, що вона може запропонувати.
На самому початку гри, на самому початку огляду, я хочу повністю розповісти про ігровий процес гри. Насправді, ігровий процес цієї гри є основною темою, якої дотримуються в цій грі, тому що в цьому у грі ви можете робити все, що ви думаєте, ви можете комбінувати різні предмети разом і робити багато зілля та лікувальних препаратів, про які гра надає вам особливу інформацію в перші моменти гри, тема, яка мене здивувала під час гри. гра І я буду більше заохочуватися до цієї гри, і я хочу продовжити цю гру, є велике та надзвичайне різноманітність цих предметів, які знаходяться в грі в кутах карти, ви ходите в ці області, щоб знайти їх і досліджувати і комбінуйте їх, щоб створити нові зілля, які можуть зцілити світ навколо вас.
У цій грі ви, як лікар, входите у світ, де сили темряви є всюди, і всі люди витісняються цими силами темряви, і ви, як лікар, повинні ввійти в пригоди в різних частинах карти, щоб ви могли посадити або навіть знайдіть тварин, які об’єднуються для створення нових матеріалів і допомоги людям і місцевості.
Історія гри може бути дуже красивою та захоплюючою з самого початку, що залишає вас як лікаря у світі, де сили темряви всюди, у світі, який не дуже маленький і має дуже велику площу, і кожна частина і розділ з Іншою частиною відрізняється, і коли ви подорожуєте різними частинами світу, різні пригоди The Serpent Rogue дозволяють вам їх мати. Ви можете побачити красу та особливості кожного регіону в цій грі, хоча в оточенні сили темряви, але також ці сили надають особливої ​​краси місцевості від самих темних і туманних лісів до сільських і зелених зон купальни. Світ, який створює для вас ця гра, може бути одним із найбільш пам’ятних світів, які ви коли-небудь відчував у цій грі.
Графіка в грі справді приголомшлива, і одним словом, якщо я хочу це описати, то мушу сказати, що вона знаходиться в найбільш незвичайному стані. Ця гра залишає вас у цьому світі без будь-якої інформації і змушує вас йти в реалістичному стані. . Перейдіть до різних компонентів і предметів, і краса цієї гри показана тут, що ці предмети відображаються вам з повною інформацією, і гра заохочує вас завжди продовжувати її, і якщо ви занурені в її ігровий процес, ви можете помітити, що ви вже кілька годин грали, не усвідомлюючи цього.
Існують інші ігри в цьому жанрі, які залишать вас у стилі RPG, де ви повинні мати можливість виживати з різними предметами, комбінуючи та згущуючи їх разом, але можна сказати, що ця гра є комбінацією всіх інших ігор, які Внутрішня установка з’явилася тому, що у нас так багато різноманітних речей, які ви можете робити в ігровому процесі цієї гри, ні в якому разі не так нудно, тому що інші ігри, які цінуються в цьому жанрі, можуть зіткнутися з вами зі світом предметів, які ми не у вас є будь-яка інформація про них, і вони зазвичай мають більш повільну тенденцію, але я повинен сказати, що ця гра має для вас особливий сюрприз кожного моменту, і, продовжуючи її, ви можете дати собі можливість підвести підсумки.
У The Serpent Rogue у вас є табірний розділ, де ви можете зберігати всі предмети від рослин до тварин, яких полювали, та інших речей, які ви знайдете, а також хімії та комбінуючи їх та експерименти, які ви проводите в цій області. І ви можете насправді покращити свій будинок, яка також розташована в певній місцевості, і додайте до неї нове обладнання, або візьміть із собою спеціальні продукти, щоб вони там і взагалі там. на них ви можете збирати їх і використовувати для приготування спеціальних зілля.
Основною частиною гри є дослідження та експериментування. Основна мета цієї гри – заохотити гравців експериментувати та досліджувати те, що розробники помістили в різних частинах карти, щоб гравці з великим бажанням та дуже особливими пригодами Гра в ній дозволяє їм входити в ці області, які іноді можуть бути темними лісовими ділянками, де присутні темні сили, щоб зупинити вас і не дати вам зібрати потрібні предмети, але ви повинні це зробити в потрібний час. отримай те, що хочеш.

У цій грі дуже темна і забруднена атмосфера. У всіх частинах цієї гри ви можете побачити ці темні сили, як вони вигнали жителів міста з їхніх домівок, і ви зобов’язані бути лікарем міста.

Зіткніться з цими темними силами за допомогою зілля, яке ви виготовляєте, і боріться з ними, щоб повернути людям здорове життя.
Крім того, дизайн цих лісів, якщо ми хочемо розглянути їх детально, є дуже особливим і особливим, що є одним із моментів, що робить The Serpent Rogue красивішим, тому що ця гра майже гра з відкритим світом, в якій ми мати багато свободи. І ми практично не можемо робити все, що хочемо. Звичайно, я повинен сказати, що більшість того, що вам потрібно зробити, це частина досліджень і експериментів, які робить цей лікар, але загалом, подрімати У цьому великому світі, створеному творцями гри, це також дуже приємно, тому що різноманітність режимів різних середовищ, в яких ми ходимо, величезна.
Ви можете перебувати в пишних джунглях моменту, коли вас оточують люди, розмовляють з вами та обмінюються діалогами між головним героєм гри та іншими людьми, людьми та незнайомцями, і момент може бути вашим. Знайдіть, де вас оточує темрява сили, і вони хочуть захопити вас і знищити.
Крім того, якщо ви втратите життя через ці темні сили, все, що ми зібрали в цій області у вашому рюкзаку, буде відібрано у вас, і ви повернетеся в ту саму точку, де ви почали гру, і вам доведеться робити всі ці речі. Зробіть це з самого початку, тому будьте обережні, коли вам доведеться зіткнутися з темними силами, щоб піти туди в потрібний час і коли у вас буде достатньо обладнання, щоб знищити їх, і якщо ви погодитеся на ризик, йдіть туди. І ви втратите своє життя. Ви можете втратити багато предметів, які ви збирали протягом дуже довгих годин, що може турбувати будь-якого гравця.
Ще одна чудова особливість The Serpent Rogue полягає в тому, що ви можете приручити диких тварин у цьому середовищі та поставити їх під свій контроль. Це одне з особливого задоволення, яке дає вам ця гра, ви також можете знайти інших людей та збирати їх як свої послідовників у грі, що вони можуть робити багато речей і збирати для вас, а також у цій грі є багато підетапів, які ви можете виконувати разом з основними етапами гри, але я повинен сказати, що коли ви Виконуючи ці підетапи, ви можете насолоджуватися ігровим середовищем і бачити підетапи гри. Крім того, вони не менші за основні етапи і можуть принести вам інші особливі пригоди.
Крім того, як я вам казав, коли ви хочете піти до темних сил і боротися з ними, ви повинні підготувати звіт про своє спорядження і мати для нього особливі пріоритети, щоб, зіткнувшись з ними, ви могли бути повністю готові. будьте обережні, щоб не втратити своє життя, тому що, коли всі ці предмети, які ви зібрали, будуть знищені, і вам доведеться робити це знову і знову.
Але коли ви йдете цими темними лісами, ви повинні бути дуже швидкими і вміти зібрати всі необхідні предмети, інакше ваш час закінчиться і до вас прийдуть темні сили, які ви більше не зможете зібрати. І вони повинні тікати і негайно покинути територію.
Дуже красивими і привабливими темами гри є рухи, які існують навколо головного героя, від фізики ходьби до дії ним на різні речі, дуже реалістичні і привабливі і повністю пов’язані з графікою гри.
Крім того, інші істоти в The Serpent Rogue зібралися природним і ідеальним чином, і ми не бачимо жодних технічних проблем у грі, і все в найкращому стані.

Графіка гри є однією з тем, яка вступає в гру і повністю відповідає цілям гри, від дизайну середовища, про яке ми говорили, до персонажів, а також повних компонентів, які розміщені в цьому середовищі, все з дуже повними і барвистими деталями. Вони об’єднуються, щоб створити красиве та привабливе середовище для гравців, щоб, зайшовши всередину і подивившись на оточення, ми могли. Дуже важливо, щоб ви могли грати в гру, лише коли ви йдете. Насолоджуйтесь усім, від туманного середовища до інших частин корабля, де ви можете побачити своїх послідовників, і все це має особливий шарм у грі.
У грі є дуже маленькі режими, від диких тварин та інших тварин, на яких ви можете полювати, до прогулянок, а звук лісу, коли ви йдете в них, дуже маленькі та привабливі.
Музика, як і графіка гри, встановлює особливий зв’язок з грою і змушує твори, які завжди є у світі цієї гри, управляти набагато більш особливим і особливим режимом, щоб відсідати у свідомості гравців і аудиторії цієї гри та зробити цю гру Щоб зробити її більш незабутньою, коли ви граєте в цю гру, ви можете не тільки насолоджуватися ігровим середовищем, але й насолоджуватися музикою, яка грає. Особисто я, коли граєте в цю гру. Я мені подобається багато музики в цій грі, і я можу це зробитиЯ пропоную вам використовувати навушники, коли ви відчуваєте цю гру, щоб ви могли слухати музику цієї гри повністю.
Якщо я хочу мати загальний підсумок про The Serpent Rogue, я повинен сказати, що ця гра набагато більше, ніж ціна, яку ви платите за неї. У цій грі можна знайти багато предметів, які можуть бути в межах двох-трьох ігор у They are the однаковий стиль не може знайти ці предмети, і різноманітність речей у цій грі вражає, від предметів, які ви можете комбінувати та досліджувати їх, щоб отримати нові зілля та ліки.Послідовники у грі Ви знайдете або приручите диких тварин і перетворите їх на домашніх тварин і використовуйте їх. Це всі функції, які надає вам ця гра, і ви можете зануритися в дуже різноманітний і фантастичний ігровий процес цієї гри та навколишнього середовища. Кожна з яких розміщена поруч із великою різноманітністю та гуляй і насолоджуйся.

+ Чуйна та захоплююча історія

+ Дуже видовищна дискусія

+ Велика різноманітність дизайну середовища

+ Звуки цілком відповідні та пов’язані з атмосферою гри

+ Різноманітність ігрового процесу і наявність безлічі предметів в ігровому процесі

– Система ігрової кампанії не відрізняється великою різноманітністю

– Техніко-технічні проблеми

8.4

Якщо вас цікавлять ігри в стилі дослідження та пригод, і ви завжди любите гуляти в середовищі, яке має багато різноманітності різними способами, я однозначно рекомендую вам цю гру. Графіка цієї гри може бути приголомшливою одним реченням, але це не означає, що він позбавлений технічних проблем, ми повинні зіткнутися з деякими дрібними проблемами в грі, які можна вирішити.

ОГЛЯД Pretty Girls Rivers

ОГЛЯД Cathedral