ОГЛЯД Pretty Girls Rivers

Аніме та японські персонажі Привабливі дівчата, яких грають у грі, можуть бути дуже популярними серед глядачів і мати більш красивих персонажів для багатьох інших, а також якщо ви любите красивих дівчат, а також цих красивих дівчат і річок. Ви також хотіли б щоб продовжити цей огляд разом із нами, тому що ми хочемо розглянути цю гру всебічно та повністю.
Однак, коли ми починаємо гру, ми можемо повністю усвідомити, що в Pretty Girls Rivers ми маємо справу не з річкою, а з 3D і пригодницьким ігровим процесом, це не так, і все йде про конкретні ходи. І різноманітні головоломки потоки, які ви можете побачити в будь-якій іншій грі. Зробіть це на екрані та об’єднайте ці речі, щоб отримати бали за цю конкретну частину. Яку роль красивих дівчат у Pretty Girls Rivers і які інші ролі вони можуть грати та чи впливає це на історію гри? Вони чи ні?

Відповідь на запитання, яке було поставлено в попередній частині, – ні, тому що цих персонажів у грі немає через те, що в грі не розповідається конкретна історія.Ці красиві дівчата були розміщені поруч зі сторінкою без причини . Ви ставите одне й те саме поруч. Вони задоволені локально, і стан їхніх очей і його анімація змінюються дуже незначно, що досі не зрозуміло, тому що загалом у цій грі вся геймплей з купою набагато слабших звуки та музика, які завжди повторюються в грі, і коли ви відчуваєте цю гру, ви можете повністю усвідомити, що гра запропонує щось нове через короткий час. Вам показали, і вам все одно потрібно лише помістити ті самі речі поруч один до одного, і якщо вони можуть зробити це в грі, коли це відображається у верхній частині екрана, і вам дається певний час, щоб зробити ті самі речі, і розставте їх рівно і поруч один з одним, поки цей період часу не закінчиться Ви отримуєте трохи, і ваша оцінка ліворуч для персонажа продовжує знижуватися, і дуже мало можна побачити на обличчі дівчини зліва.
І якщо ви постійно відчуваєте гру, ви можете завершити гру менш ніж за 2 години і отримати всі призи, щоб поговорити та перевірити, за винятком персонажів та їхніх дизайнів, які призначені для них. Це було зроблено дуже красиво і режими аніме добре спостерігали себе в рамках інтервалу дизайну анімації, але те, що ці персонажі не грають особливої ​​ролі в грі і навіть не мають режиму персоналізації, що персонаж може бути гравцем, який переживає, щоб одягатися або вибрати інші речі для неї, звичайно, в грі є така ситуація, що ви можете вибрати кілька готових одягів для персонажів дівчини, і ви повинні відкрити їх, пройшовши певні кроки, є однією з тем, яка може бути Зробити гравці трохи втомилися від цієї гри, тому що ігровий процес гри через деякий час повторюється, а звук і музика, які є в Pretty Girls Rivers, зовсім не задовольняють, це може бути не приємним для кожного гравця, і Зробіть гру дуже нудно через деякий час і викликає Може бути, що кожен гравець не захоче його продовжувати
Дизайни, які відображаються на звороті персонажа та гри, дуже прості в різних частинах фотографії, а інші частини — це дизайни, зроблені самими розробниками гри та розміщені за фоном гри, і ми можемо побачити барвистий простір з дуже красивими персонажами, а також повторюваний ігровий процес, в який ми граємо.

Нарешті, якщо ми хочемо сказати дуже короткі речення про цю гру, я повинен сказати, що якщо ви хочете відчути повторювану головоломку, це має стати досвідом цієї гри. У ній є чудові конструкції, які були сформовані в ній, але я повинен кажу, що коли я це зрозумів, це не формує чи навіть діалогу між персонажами, і навіть у тому випадку, що найважливіше, що можна очікувати від гри, це те, що принаймні персонажі в Вони були з лівого боку від зображення, у них було трохи більше анімації або хоча б невеликих діалогів у певних частинах гри, щоб гра була трохи більш динамічною, але цього не сталося і гра повторилася по-своєму. Через деякий час , ці режими, хоча головоломка гри може трохи збільшитися і гравцям можуть поставити виклик, але, на мій погляд, цього недостатньо, а також інші предмети в грі не можуть врятувати гру від цього жахливого повторення в ньому ловлять, щоб врятувати.

+ Гарний дизайн персонажів

+ Прийнятна аніме-графіка

+ Різні костюми та роздягальні для кожного персонажа

– Через деякий час ігровий процес не переслідує певну мету

– Ігровий процес стає повторюваним і нудним

– Герої дівчини, що стоїть зліва на екрані, не мають особливого впливу на гру і не вимовляють     ніяких діалогів.

– Гра йде без сюжету

– Музика та звуки в грі занадто прості й повторювані

музыка - 4.5
геймплэй - 4
графічны - 5

4.4

Спочатку ця гра може здатися дуже веселою, тому що вона змушує вас дивитися на екран гри з персонажами аніме, але вона продовжується до того, що всі гравці будуть ненавидіти цю повторювану і нудну гру, а потім я особисто був дуже розчарований факт, що в грі не розповідається жодної конкретної історії, але на перших етапах гри було гарною розвагою кинути виклик, і гра не має дуже довгого часу, і кожен може за 2 Пройти годинник цієї гри

ОГЛЯД Instruments of Destruction

ОГЛЯД The Serpent Rogue