ОГЛЯД Cathedral

Сьогодні ми розглянемо для вас Cathedral, одну з інших чудових ігор, які ви можете прочитати на нашому сайті, і продовжимо перегляд проблем, щоб повністю переглянути цю гру.
Гра, яка розглядається сьогодні і містить історію про лицаря. Варіації на батьківщині. Ви можете створити нову ігрову подію, а також історію, якщо ми хочемо завершити гру повністю, в ній багато ігрового процесу гра, яка вам сподобається.
Також є багато предметів, кожен з яких ви можете мати по-різному, і ви можете розблокувати нові здібності для свого лицаря, щоб битися з ворогами з ним за менший час, ніж ви можете. Вийміть їх і рухайтеся вперед, легше
Крім того, коли ваше життя закінчується, у верхньому лівому куті є нуль.
Крім того, ігрова графіка працює у 8-бітовому та двовимірному режимі, який, можна сказати, є одним з найприємніших, а також графічних в іграх, що може здивувати гравців у багатьох частинах, тому що, поєднуючи ці старі графічні режими та ностальгічний нові креативні та сучасні факти та ідеї змогли досягти нової інновації в індустрії відеоігор
Варто зазначити, що в нашій грі вони стикаються з великою кількістю сторінок, які завжди кидають вам виклик, а Cathedral вимагає від вас багато голів, і в потрібний момент ви можете вскочити і вразити ворога. Ви під водою. Програйте свою гру і своє життя, і нам доведеться почати все спочатку
Також дизайн карт в грі дуже великий, так що ви можете знайти багато прихованих карт в основних картах гри і знайти їх, які вас здивують, звичайно, справа в деталях в грі Є , і ці візуальні режими буквально надзвичайні. Епоха режимів і серій може бути дуже дивовижною. Барвисті режими, які існують у грі, а також різноманітні дизайни від битв з босами до різноманітних карт і середовищ, які з точки зору навколишнього середовища ви можете побачити все від від старих до страшних лісів, і кожен з них має особливу різноманітність, яка може здивувати гравців і додати грі особливої ​​краси.
Крім того, маленькі та красиві звуки, які є в грі, можуть дуже допомогти гравцям. Від найдрібніших речей, таких як боротьба з ворогами або стрибки на втомлені точки та інші частини, вона має дуже красиві звуки, які можуть відтворювати дуже особливі відносини та працювати.
Крім того, в деяких місцях, щоб не потрапити в терни та терни, які знаходяться під вами, ви повинні мати можливість уникати явища на малих перешкодах і фігурах, які існують на карті, так що ваш баланс буде втрачено, що може Можливість керувати картою в цих частинах може бути трохи складною і складною, і ви повинні витрачати мінімум часу або не проводити в грі, щоб мати можливість звикнути до елементів управління в грі, щоб мати можливість повністю контролювати вашого персонажа, лицаря всередині цих пасток Ви не знайшли гру
Ще одна дуже цікава тема, яка існує в грі та в цій грі, кожна з яких має свої слабкі сторони та особливі круті та візуальні режими, на додаток до дуже красивих графічних режимів, ці битви з босами дизайнів. Вони також дуже красиві, кожен з які, як ми вже згадували, мають певні недоліки і дуже відрізняються один від одного таким чином, що ні в якому разі не робить гру нудною.

Той факт, що в половині гри все в найкращому стані, свідчить про дуже високе розуміння творців такого стилю ігор і те, що вони вклали весь свій досвід, щоб не створювати цю гру, якою ми можемо насолоджуватися сьогодні, і давайте це випробувати
Крім того, нахил різних точок на карті та вирішення головоломки – це ще одна проблема, яка змінить вас, щоб ми могли повністю грати в цю гру, як ми згадували, карти цієї гри та середовище, в якому ви відчуваєте гру. У вас є багато секретів і таємних місць, щоб, якщо ви хочете побачити їх усі та знайти їх, і витратити багато часу на завершення гри, що ставить вас перед багатьма проблемами, а іноді кроки можуть бути таємно зіткнутися з багатьма іншими проблемами та різними труднощами це буде кинути виклик вашій арифметиці. Звісно, ​​це може бути красивим і приємним для безкоштовних уроків гравців, які дуже зацікавлені в викликах і труднощах самих особливих ігор.
Існують різні частини ролі порталів, коли ви входите в них, ви можете перейти до інших частин карти, що може значно полегшити вам переміщення в ролі, звичайно, той факт, що ці функції введені в Собор було зроблено так, щоб ви могли знову побачити всі частини ролі та частини, які в них були, і відкрити всі карти з повним оглядом.
Кожне із середовищ, у якому крок mСтворює різні режими для вас, якщо ви можете з кожним з них як окремим персонажем, що надає особливу різноманітність грі.

Якщо ми хочемо поговорити про гру, ми повинні сказати, що ця гра є двовимірною пригодницькою і екшн-грою з дуже тривалим ігровим процесом з дуже привабливим і креативним середовищем перед вами, яке може здивувати вас у будь-який момент, крім додаткові та описові режими, які вміщені в ньому Дуже дивовижна і дуже красива музика, бойові режими і все це самий досконалий режим.

+ Приваблива і запам’ятовується ігрова графіка

+ Дуже складна і красива історія

+ Дизайн ворогів, а також битва з босами фантастичний

+ Дизайн ігрових етапів привертає увагу

+ Геймплей викликає звикання

+ На карті є приховані частини

– Нічого

10

Якщо ви один із тих гравців, які шукають дуже розважальну гру, щоб якнайкраще провести свій вільний час, і я обов’язково порекомендую вам цю гру, тому що ця гра має багато етапів, а також різноманітні виклики, є її. Террі, який зустрінеться на вашому шляху, може бути дуже веселим для вас. Крім того, ігрова графіка може запам'ятатися багатьом гравцям і боротися з різними ворогами. Ігри також дуже цікаві.

ОГЛЯД The Serpent Rogue

ОГЛЯД Get Packed Couch Chaos