ОГЛЯД the knight witch

Гра «Лицарська відьма» — це ще один платформер і бойовик, у якому ми маємо завдання керувати персонажем на ім’я Рейн, який живе в одному з підземних міст, побудованих усередині землі, де в цих містах є різні раси.Кожна з них має завдання, що він бере участь у расі родини чарівників. Після закінчення війни це місто атакують гігантські роботи, які беруть їх у полон і ув’язнюють, щоб робити дивні речі. Зробіть з ними щось дивне
Як ви вже здогадалися, тепер Рейн повинен відправитися в пригоду і знищити всіх цих гігантських і злих роботів, які вторглися в його місто, щоб дізнатися, що з ними роблять, і створити всіх членів своєї сім’ї. Під час цієї подорожі та пригод, які лежачи попереду нього, він повністю ширяє в очереті підземного міста, пересуваючись різними частинами.
Ви можете переходити від частини до частини повністю плаваючи, і для вас немає обмежень, включаючи силу тяжіння, яка тягне вас на землю, що є відносно новим механізмом під час гри, ми можемо вільно плавати в навколишньому середовищі. Ми можемо бути та йти до будь-якої частини, яку ми хочу, звичайно, я повинен сказати, що дизайн етапів також був сформований відповідно до цього плавання, і виклики, які можна створити для персонажа на землі, також присутні в плаваючому стані, наприклад, рух. шлях, який стоїть перед головним героєм, із перешкодами, які з’являються попереду, усі вони пливуть на своєму місці, і іноді вони навіть занадто складні, і персонажу стає надто складно їх подолати, наприклад, у деяких частинах, коли я відчував гру, я відчував, що що б ви не робили, щоб пройти певні частини, вам буде завдано шкоди, і я повинен сказати, що вам буде завдано шкоди. Це означає, що ваше життя зменшиться і коли в ньому зіграє життя головного героя На цьому шляху не так багато модів, які повернуть ваше життя до початкового стану, і вам доведеться продовжувати грати в тому самому стані, який ви втратили, що може ускладнити гру.

Звідси я говорю про те, що життя та серця, які знаходяться у верхній і лівій частині екрана, представляють життя вашого головного героя, і коли ці серця зменшуються, не так багато способів їх збільшити, і з Оскільки, коли ви входите в гру, ви з перших моментів можете зрозуміти, що гра ніде з вами не жартує і намагалася створити для вас найскладніші виклики та боротьбу в різних частинах.Як ми згадували в цьому огляді та раніше, не тільки в частинах, де ви боретеся, є багато випробувань для вас, але також оточення та конструкції та екологічні перешкоди, такі як пилки та леза, які стоять на вашому шляху.Вони також розроблені, щоб вам було складно рухатися та у деяких ролях у вас немає іншого вибору, окрім як зіграти деякі свої серця, що, як ми вже згадували, може бути дуже проблематичним.
В інших аспектах ігрового процесу та коли ви маєте справу з різними ворогами в грі, кожен з них певним чином стане на вашу сторону, наблизиться до вас і завдасть вам шкоди, а деякі інші можуть стріляти в вас, ви можете масштабувати та стріляти за допомогою пристрою та вашої легкої зброї, які стріляють у ворогів від початку гри до кінця гри, борються з ними та знищують їх, звичайно, під час Праворуч і внизу є шлях із картками заклинань. сторінка, якою ви можете скористатися та отримати додаткові здібності на короткий час, звичайно, ви повинні мати ману, щоб використовувати ці карти заклинань, і ви можете зробити це в Знайдіть різні ігри, які існують у формі внутрішньоігрових каменів мани, які ви будете зустрічаються на шляху в дуже рідкісних і незначних випадках, що вони можуть знову збільшити ці значення. Ми можемо використовувати ваші власні карти заклинань.
Вони роблять це таким чином, що коли ви боретеся з ворогами, які атакують вас у плаваючій манері та зазвичай намагаються зменшити ваше життя, кидаючи у вас стріли, вони можуть бути дуже важливими в ігровому процесі, і особливо в боях, це допомагає персонажу а також гравці, так що іноді ви можете використовувати гігантський меч, а також використовувати карти заклинань, які мають захисні режими, щоб захиститися від стріл ворогів. Дуже короткі, які можуть змінити процес гри, давайте використаємо їх і скажемо що це відіграватиме дуже особливу роль у ігровому процесі. Ви можете використовувати ці картки відповідно до власного смаку для просування ігрового процесу. Використовуйте гру збоку від екрана, а також є частини, які ви можете оновити та використовувати їхні повноваження більше.
Ви можете отримати ці речі на своєму шляху від різних персонажів, а також у грі є розділ, де ви можете робити покупки та купувати різні речі, які він вам не пропонує, усі вони можуть спричинити Ви можете купувати багато з них і марнувати ваші монети та отримуйте від них більшеНе здавайся
Інша проблема, яка існує в грі, полягає в тому, що гра представляє себе як гра з відкритим світом, але часто ми не можемо мати багато відкриттів під час ролі та коли ми намагаємося плавати в різних частинах ролі. Добре, і перейдемо до інших ми зазвичай втрачаємо шляхи та шлях, і втрата шляху призводить до того, що багато гравців плутаються під час гри, і гравцеві може бути неприємно вимикати гру та вставати зі свого пристрою. Шлях та різні частини , разом із дуже складними частинами та перешкодами на цьому шляху, може дуже дратувати, і коли ви втрачаєте життя проти ворога, ви починаєте гру знову з тієї самої частини, де гра була збережена.

Треба сказати, що це звичайно, ця гра порятунку відбувається дуже пізно у відеогрі, і коли ви втрачаєте життя, ми починаємо гру з нової частини, де вороги, яких ви знищили раніше, і входять знову. Гра повернулася, і вони чекають на вас, що ви повинні відвідати їх знову Майте на увазі, що битви могли повторюватися кілька хвилин тому, це може дуже дратувати, а шлях, який чітко визначено, куди ми маємо рухатися, може бути ще однією проблемою, яка вважається одним із негативних моментів у ця гра.Гра включена
Графіка та візуальні режими чудові, ми бачимо велику різноманітність різних частин навколишнього середовища, від кольорів до текстур і різних частин, які ми бачимо в різних ігрових режимах, усе справді дивовижне, а також на додаток до цієї дуже красивої графіки дизайну, ви також можете звернути увагу на музику та звукові ефекти гри, які настільки прекрасні, що можуть змусити вас покинути гру та надовго бути зіпсованим грайливою фоновою музикою. Я повинен запропонувати вам послухати музику цієї гри танасолоджуйтесь нею повністю.

+ Особлива та красива графіка та текстури

+ Цікава історія

+ Другорядні персонажі приємні

+ Унікальний звук

– Дуже важкі бої

– Не було предмета, який би заповнював життя персонажа

– Деякі карти заклинань безглузді

– Плутанина гравців, щоб знайти шлях гри

7.1

Плитаючи вздовж пригод гри та стріляючи в роботів, які хочуть ув’язнити вас, ви можете створити гарну гру. Звичайно, ми не можемо ігнорувати цю проблему. Ми на боці красивої графіки в різних частинах гри.

ОГЛЯД Hubris

ОГЛЯД No Longer Home