ОГЛЯД Hubris

Усі ігри віртуальної реальності привертають гравців особливою та різною привабливістю, і можна сказати, що всі вони представляють ігри, які ми можемо побачити в найближчому майбутньому, і вони лише на початку свого шляху. мають значний прогрес у Таким чином, у майбутньому ми побачимо дуже красиві ігри, які можуть зробити цю віртуальну реальність схожішою на реальний світ для нас і бути ближчою до нього, але гра, яку ми плануємо сьогодні, є більше, ніж це. Давайте перевіримо, це можна згадати як одна з тих ігор, які можуть змінити сферу віртуальної реальності у світі відеоігор і призвести до загального покращення графіки для ігор цієї категорії.
Коли я говорю про графіку, це означає, що ви можете побачити прекрасні краєвиди різних планет і блакитне небо та різні частини гри у вигляді дуже красивої графіки.Вона пропонує вам все більше і більше різноманітності та різноманітності середовища з дуже красивою графікою, яку дає ця гра, і той факт, що ви можете мати все це у формі назви віртуальної реальності, може порадувати гравця.

Ця гра є екшеном і пригодницькою грою, і ви можете повністю відчути та зрозуміти обидва слова в різних частинах гри. Коли я говорю про пригоди в цій грі, я маю на увазі стрибки на різних частинах і рівнях гри. Ви повинні це зробити неодноразово в грі, бо ви це правильно почули, колір гри VR і віртуальної реальності, що стрибки можуть бути дуже складним завданням, і завдяки цьому ви можете побачити багато доларів у цій грі, але ця гра Він прийняв цей виклик і створили для нас гру. У них ми можемо стрибати на різних частинах і рівнях, хапати каміння та інші об’єкти та лазити по них без жодних помилок чи проблем у грі. І це саме по собі є великою революцією у сфері віртуальної реальності ігри, так що творці гри змогли повністю вирішити цю проблему власними зусиллями, і ми повинні побачити бездоганну гру, в якій ви можете Нам потрібно зробити багато речей, щоб продовжувати наш шлях вперед
Історія гри розповідає історію одного з агентів космічного корабля Yazd, який входить на планету без крил іншого члена групи, в якій він був, щоб знайти його, і він робить це разом зі своєю колегою Лючією, щоб вони можуть знайти зниклого агента. знайти планету, на якій він був, і це завдання головного героя. Під час гри ваш колега знаходиться поруч з вами роботом і даватиме вам завдання покращити гру та стати більше професійний. Це дає вам те, що вам потрібно, і ви можете мити їх під час гри. Під час гри перед вами будуть нові вороги. Це просто, звичайно, варто відзначити, що різноманітність зброї настільки велика і ви можете знайти іншу зброю в ролі та покращити її в інших частинах. Покращення зброї може збільшити шкоду, яку вона може завдати вам. Вона входить повільно
Космічні інопланетяни зазвичай зеленіють перед вами під час гри, і ви ховаєтесь за ресурсами, щоб мати можливість вистрілити в них у потрібний час і моменти. Прицілювання в цій грі є однією з важливих частин гри, на яку вам слід звернути увагу. Ми зрозуміли, що в цих іграх віртуальної реальності те, що ваше націлювання може мати великий вплив на ігровий процес, не сприймалося серйозно в іграх такого стилю. Звичайно, були ігри, які приділяли увагу цій проблемі, але в Наприкінці гри Прицілювання є однією з найважливіших частин, тому, коли етапи рухатимуться вперед, перед вами постане більше випробувань. знищити тих, хто перед вами

Той факт, що вороги, присутні в цій грі, не дуже різноманітні, і зазвичай ми бачимо тих самих повторюваних космічних прибульців, які неодноразово з’являються перед нами на цьому шляху. Зараз ми переживаємо гру віртуальної реальності, і різноманітність ворогів може зробити гру дуже цікавою, але мета гри дещо відрізняється від мети гри, яка полягає в тому, щоб зробити ці бої досить захоплюючими, і можна сказати, що вона змогла це зробити. Зробіть це також з різними частини та дизайни різних етапів, які були створені для бою, і ви ховаєтеся за скелями та камінням і боретеся з ворогами в лісах. і оскільки ви та ваш мозок відчуваєте, що риба насправді знаходиться всередині нього, це хвилювання може значно сприяти надмірна краса цієї гри.

Тут ми не маємо справу з дуже довгою грою, для повного завершення якої знадобляться години, і якщо ви неодноразово стикаєтеся з цією проблемою, ми можемо завершити її повністю за 5-6 годин.
Дебати в цій грі є тією ж частиною, що і МЦе може привернути серця всіх гравців і викликати у вас бажання продовжувати грати в цю гру.З самого початку, коли ви входите на першу планету гри, ви можете побачити, як декорації гри та розташування різних частин зі спеціальним порядок і краса Один одного можуть приголомшити вас і повністю омити водою, і я повинен сказати вам, що маючи дуже потужний комп’ютер і переводячи ментальні графічні режими в дуже потужний стан, ми можемо стати свідками сцен, які є повністю реалістичними та в заявіть, що Ви відчуваєте гру як гру віртуальної реальності, будь-кому може бути неймовірно дивно побачити ці дебати на власні очі та знищити ворогів своїми руками.

+ Приголомшлива графіка

+ Дуже гарний краєвид

+ Різний геймплей

+ Звукова музика

+ Наявність адресності та її висока важливість

– Відносно повторювані вороги

– Одноманітні бої

– Відсутність різноманітності зброї

9

Можливо, трохи важко повірити, що ви переживаєте цю гру в режимі віртуальної реальності, але я повинен сказати вам, що висока графіка цієї гри та красиві пейзажі в різних частинах можуть змусити серце кожного гравця зіткнутися з цим. гра

ОГЛЯД IXION

ОГЛЯД the knight witch