ОГЛЯД The Battle of Polytopia

Усі стратегічні ігри за той час, коли ми грали у відеоігри, це одна з найбільш пам’ятних ігор для нас, і ми, мабуть, відвідали одну зі стратегічних ігор і відчули їх, сьогодні ми хочемо переглянути ще одну гру. Скажімо, що він торкнувся цих частин і спробував використати іншу стратегічну гру. Ви повинні розширювати себе, випробувати та розвивати свою власну цивілізацію всередині неї, яка, як ви розширюєте, може бути дуже захоплюючою тощо. Інші племена, які існують у цій грі, також є загрозою для вас, і ви повинні добре впоратися з цими загрозами та викликами, які створила для вас гра.
Battle of Polytopia — це стратегія, у якій ви робите різні речі. Так, ви правильно зрозуміли, вам потрібно не тільки побудувати замок і захистити його, а також покращити своїх людей, але ви повинні піти збирати продукти, а також битися з інші племена, які можуть напасти на вас кораблями та позбавити вас ваших ресурсів.У цій грі дратувати мене до мертвої людини — контракт на дуже повільний рух.Загалом усі органи в грі рухаються дуже повільно та повільно, і ця проблема може зробити ігровий процес трохи нудним, хоча різноманітність предметів, які є в грі, може певною мірою компенсувати цей недолік, але з оновленнями та оновленнями, які будуть випущені в майбутньому для цієї гри, ми повинні сказати, що ми повинні мати більше очікувань у цій частині гри.

Battle of Polytopia була створена незалежною студією, тому ми не повинні порівнювати цю гру зі стратегіями, створеними в більш широких жанрах, хоча можна сказати, що ця гра сама по собі може мати багато варіацій. Наприклад, , у вас є дванадцять різних племен у грі, кожне з них відрізняється, і їх продуктивність відрізняється одне від одного, і ви можете окреслити їхню продуктивність, як вони атакують вас і що вони роблять. не можна робити
Крім того, у вас є різні частини ролей, ви можете мати карти різних розмірів, які починаються з дуже маленького розміру і розширюються до дуже великих розмірів, і це потрібно зробити, видаливши хмари, які навколо нас. Дайте та розширюйте свою карту Крім того, ви можете додати до своєї карти, об’єднавшись з іншими племенами, і мати більше її частин для себе.
Гра зроблена дуже добре з точки зору візуальних і графічних елементів у різних частинах, і ви можете побачити гарні деталі, які можуть сказати нам, яку силу ми створюємо та які наші ресурси. Вони існують на карті, які форми та стани будинків, які розміщені в них.Графіка, яку можна побачити в різних частинах гри, а також різні деталі, все це чудово, наприклад, дванадцять різних племен, про які я говорив, кожне з них має своє атмосферна тема, і в певному сенсі є чіткі й очевидні відмінності один від одного
Ви повинні атакувати інших за допомогою своїх кораблів, і якщо в різних частинах вашої землі не вистачає ресурсів, ви повинні атакувати ці частини, грабуючи їх і мої кораблі, щоб отримати більше ресурсів. , бойова частина гри дуже красива, ви можете використовувати ці бої, щоб створити красиві та привабливі бої з різними типами сил, які справді додають чарівності грі.
У грі у нас є три загальних режими гри, кожен з яких я назву окремо і поясню вам, як він працює.Перший режим гри називається Domination, в якому є лише одне плем’я, на якому ви повинні зосередитися, і якщо ви хочете зробити це і успішно вийти з цієї ситуації, вам доведеться зіткнутися з племенем, яке є рештою гри.
Але в грі є ще один режим, знаменитий Досконалість, у якому у вас є обмежений час, протягом якого ви повинні бути в змозі досягти значного прогресу за цей обмежений час, якщо ви не можете це зробити, гра повністю завершиться. І ти припиниш це робити
Я хочу поговорити про творчий режим, я повинен сказати, що цей режим включає обидва попередні режими, і ви можете вибрати, який режим вам більше підходить.Є також інші параметри в цьому розділі, які ви можете вибрати, наприклад, вибираючи племена чи розмір карти та інші речі, графічна атмосфера гри трохи більш відкрита в цій частині, і ви можете робити більше речей.

Ще один елемент, який робить гру менш цікавою, полягає в тому, що ви можете відобразити свій рівень гри в частині, яка може бути відображена в усьому світі для громадськості та всіх. Давайте змагатися з іншими гравцями, які є лише вами, і вони трохи вищі за вас, що може значно збільшити конкурентні предмети в гріВарто того, що ви можете змагатися з іншими гравцями, тому що ми проведемо їх до нижчих частин, де ці проблеми, про які ми згадали, можуть зробити бойові предмети та ресурси для грабунку в цій грі дещо чутливими, щоб ви краще організовувалися з точки зору захисту та не дозволяли інші гравці позбавляють вас ваших ресурсів. Крім того, у цій грі є інша частина, про яку можна багато згадати, яку ви можете заробляти та платити за різні частини карти, і ви можете відкривати ці частини та предмети, які не опубліковані назви інших ігор, опублікованих у жанрі стратегії, є тими самими речами, які ви можете відкрити, боротися, а також фармити, щоб отримати ресурси, різні предмети, а також Сили та цілі, які ми згадали, дуже важливі та можуть змінити ситуацію в грі, яка робить цю гру відмінною від інших ігор у стилі нашої стратегії.

В останній частині, щоб мати загальну розмову про The Battle of Polytopia, я повинен сказати, що це правда, що на початку огляду він зазначив, що гра має багато повільного ритму, але, як він зазначив на на самому початку ми можемо збирати дуже різноманітні ресурси та багато кланів і режимів гри, які включені в цю гру. Ви можете випробувати різні режими гри, але відмінності в цих режимах гри не дуже помітні. І лише в творчій частині, Я використовував деякі з цих режимів, і я сподіваюся, що вам сподобалося, значення та відкриття різних частин і різноманітності племені та різних розмірів, які призначені для ролей у грі, все дуже красиво, а також Ми сказали, що графіка та візуальні ефекти гри також у дуже хорошому стані, і на них можна покластися, але в інших частинах, таких як озвучка та звуки гри, не можна сказати, що ми стикаємося з чимось абсолютно складним та унікальним, і це абсолютно проста річ, яку слід побачити, і наступні оновлення, зроблені творцями, повинні бути випущені, щоб вирішити цю проблему, але Давайте подивимося на голоси принаймні трохи краще, ніж у простому режимі, але я повинен бачити, що графіка візуальних режимів гри дуже особлива та красива, так що ви можете чітко бачити цю частину в будь-якій частині, в якій ви перебуваєте.

+ Існує багато племен з великою різноманітністю

+ Багато предметів і деталей в ігровому процесі

+ Прийнятні голоси та музика