ОГЛЯД Kena: Bridge of Spirits

Зазвичай, коли ми говоримо про незалежні ігри, ми всі думаємо про ігри, на які, можливо, не було витрачено багато часу та бюджету, і вони, як правило, середні та звичайні, але гра, яка стоїть перед нами сьогодні, і ми хочемо огляд Щоб було зрозуміло, це також незалежна гра, і я повинен сказати вам з самого початку, що ви будете абсолютно здивовані, дізнавшись, що ця гра створена незалежною студією та випущена на ринок відеоігор у Продовжуйте огляд і залишайтеся з нами, щоб побачити, як ця незалежна гра під назвою Kena Bridge of Spirits зуміла здивувати вас своїми різними функціями.
Історія гри розповідає про персонажа на ім’я Кена. Через довгий час цей персонаж ступає в дуже красиву гірську місцевість, щоб звільнити старих осіб, які потрапили в пастку в цій місцевості. чи є в цих краях, хоча там погано духи в інших частинах цієї дуже старої гори. Ці погані духи, кожен з них намагався завоювати частину гори для себе та життя. Вона прекрасна і забирає з неї природу. Тепер завдання головного героя – ходити різними частинами цього гірській місцевості та врятуйте ці частини та душі, які потрапили в пастку цієї злої електрики.
Я повинен визнати, що історія гри настільки проста, наскільки вона була створена для нас шляхом поєднання зі старими традиціями, з якими ми всі знайомі, і створення культури в дуже красивих областях, які були створені в цій грі під приводом історія цієї гри Він зміг створити історію та багато деталей про дуже прекрасну культуру та найпрекрасніші душі, які потрапили в чарівну та чудову половину гори.
Ритм музики та звучання різних частин візуально та візуально пов’язані один з одним і нагадують нам про старі східні культурні моди та традиції.Звичайно, цей момент варто згадати, оскільки дія гри відбувається в гірський період. і є так багато мальовничих, красивих і привабливих місць, що я повинен вам сказати, що ви повинні насолоджуватися кожною з них, тому що є так багато мальовничих областей і місць, щоб відкрити за половину гри, що ви можете мати достатньо в Огляді будь-де ти хочеш.

Ще одна річ, яка робить гру цікавою, полягає в тому, що в різних частинах сюжету гри вона розповідається у формі різних кінематографічних зображень, які повністю пов’язані з різними голосами та діалогами, і ми бачимо повністю озвучену історію, яку в частині ми можна зустріти різних персонажів, кожен з них має свою історію, щоб розповісти та завершити загальну історію гри, що, на мій погляд, багато для гри, яка має середовище та незалежного розробника. Я можу сказати, що, можливо, ми не У мене немає нічого подібного кращого за мене, але щось подібне, незважаючи на очікування від цієї гри, може зробити ігровий світ набагато повнішим і змусити глядачів і гравців, які відчувають цю гру, з її світом. Встановіть особливі стосунки
Kena Bridge of Spirits є найкращою з точки зору графіки, але ми бачимо в нашій грі багато візуальних режимів і режимів зображення, які чудово милують очі аудиторії та гравців, які відчувають цю гру, і викликають. Іноді ви можете встати від свого пристрою та подивіться на дискусію, яку підготувала для вас ця гра, зупиніться на кілька секунд у тому особливому місці, де ви рухаєтеся в ролі, і подивіться на прекрасні пейзажі, які ця гра підготувала для вас. Подивіться, через це ми маємо щоб висловити особливу подяку творцям цієї гри, а також графічним режимам і текстурам у деталях і різних предметах на карті. Якщо я хочу поговорити, я повинен сказати, що ці предмети також у найкращому стані. Зображення у власній графіці
Але якщо залишити осторонь усі загальні елементи історії тощо, ми маємо перейти до ігрового процесу, який, я повинен сказати, відіграє особливу роль у досягненні успіху гри, гра може бути не в змозі досягти того, що вона хоче, з усіма Розум його творців мав створити свій власний для глядачів і аудиторії, але я повинен сказати, що в цьому епізоді ми не стикаємося з поганим геймплеєм, навпаки, ми стикаємося з хороший, зрілий і красивий геймплей, який є в епізоді. Ви повинні прокласти свій шлях вперед, борючись зі злими силами та духами, які існують у цій горі. Усуньте їх
Звичайно, ви також можете битися з ними, вдаряючи здалеку та використовуючи предмети в навколишньому середовищі, і, звичайно, це залежить від часу, коли ви перебуваєте в грі, і від того, наскільки вищий ваш рівень у Kena Bridge of Spirits.По мірі просування ви можна підвищити свій рівень, і, роблячи це та оновлюючи заголовок боїв, ви можете використовувати більше предметів, щоб перемогти свого ворога, щоб створити більш насичений ігровий процес.

Основний хід гри містить здатність, яка може використовувати цю здатність і духовну енергію, щоб кидати духовні полотна навколо, що викликає вибух, зазвичай він може знищувати ворогів, наносячи їм ушкодження, і дуже добре. У вас є сила, і у вас є сила , за допомогою якого можна побачити частини гориЗахоплення виробничих сил повернулося до нормального стану та дало життя цим частинам
Крім того, ви можете створити міхур навколо себе проти ударів ворога, використовуючи іншу силу, якою ворог більше не може вразити вас, або ви можете втекти від їхніх ударів, ухиляючись і стрибаючи, ви повинні враховувати, який рух у якій частині робити це що ви можете мати більше ефекту в грі
Це правда, що ми маємо справу з пригодницькою грою, і все, що ми отримуємо під час гри, це не боротьба з ворогами та їх знищення, але в середовищі є головоломки та загадки, які ви повинні рухатися вперед, щоб продовжити шлях Тегеран. і розв’яжіть їх, і зазвичай ви повинні використовувати екологічні предмети для розв’язання цих головоломок, тобто або ви повинні розв’язувати ці головоломки, торкаючись і певних частин, або використовуючи екологічні предмети та зображення у розділі «Природа для власного використання». та торкайтеся головоломок і знайдіть спосіб вирішити головоломку.
Ви можете будь-коли отримати доступ до ігрової карти до різних частин карти, у вас є функція Fast Travel, яка може дуже швидко рухатися в цій частині. Я не хочу пропускати різні частини ролі, і я пішов до різні частини карти та дуже насолоджувалися красою цієї гри, і я повинен сказати вам, що ви не повинні пропустити цей досвід, але замість того, щоб використовувати функцію Fast Travel. Ви можете насолоджуватися грою та середовищем, створеним цією грою проходячи по карті та збираючи на ній багато предметів.
Іншим дуже цікавим питанням у грі є з’єднання різних елементів гри один з одним таким чином, щоб вони служили один одному настільки, що змогли створити атмосферу, яка справді створює відчуття реального світу в аудиторії. від ритму музики. І від звуку до візуальних і графічних режимів та епічної атмосфери, яка існує в грі, усі вони пов’язані один з одним, жоден із них не руйнує інший, і вони були цілком конструктивні стосунки один з одним, які, можна сказати, зовсім не випадкові. Багато часу було витрачено на це викладено та продумано, і той факт, що ми можемо побачити культури східних націй та їхні традиції, а також, крім того, таку просту історію, як ця, поєднана з дуже культурними деталями, можна високо оцінити цю гру.

Але ще одна приваблива частина, яка добре демонструє себе в цій грі, – це боротьба з боями, кожна з яких може створити особливий виклик для гравців.Рухаючись вперед, ви можете побачити більш складні бої, які, я повинен вам сказати, ви повинні використовувати різні прийоми та методи їх усунення, розпізнавання слабких місць і їх у кожній частині, і точно перед тим самим слабким місцем ігрового процесу та ігрового досвіду. Платіть свій власний шлях, щоб ви могли їх знищити. Я повинен вам сказати що якщо ви не можете зробити це за короткий час, бої в грі та виклики, які цей бій створює для вас, можуть часом бути виснажливими, але виснажливі означає, що бої погані, але думати про слабкі сторони ворогів, які перед вами, ви можете легко їх усунути.
Деталі, в яких використовуються ці битви, абсолютно унікальні. Анімація, яка використовується в русі персонажів і зізнаннях, або для боротьби та ударів по ворогу, виглядає абсолютно плавно та реалістично, так що ви відчуєте цю гру, якщо ви не побачите будь-які падіння кадру та крени, технічні проблеми в цих частинах, ви можете бути впевнені в плавності цих частин і насолоджуватися грою.

+ Красиві та вражаючі пейзажі

+ Гірське середовище змішане зі східними культурами та традиціями

+ Чудовий головний герой, його історія та передісторія

+ Цікаві бої

+ Плавна анімація

+ Чарівна графіка

+ Атмосферна музика та звук

– нічого

10

Досвід цієї гри може подарувати вам дуже красиві краєвиди разом із простою, але дуже заплутаною та привабливою історією.Усі персонажі та їхні дизайни та всі речі, які здивують вас, коли Ви можете почути, ця гра створена незалежною студією

ОГЛЯД Bricky To Me

ОГЛЯД The Battle of Polytopia