ОГЛЯД Strange Horticulture

З ігор, які надійшли до вас, створених незалежними студіями, і сьогодні ми відчуваємо Strange Horticulture за допомогою видавців, і цифрові коди цієї гри були надані нам, щоб ми могли зробити огляд цієї гри для вас Ця гра може дуже успішна інді-гра точно знає, чого вона шукає, і отримує те, що хоче.
Історія гри починається з того факту, що ви мали обов’язок підтримувати магазин квітів і рослин, яким керував наш дядько, але через раптову смерть вашого дядька ви повинні взяти на себе цей важкий обов’язок і робити це в потрібний час Зробіть це і візьміть під контроль цей магазин
Звичайно, цей магазин знаходиться в Лондоні, а тон гри англійський. Ви можете побачити всю атмосферу, яка нагадує вам, що цей магазин існує в Лондоні, у пульсі ринку, а також у різних частинах гри відповідно до діалогового та фентезійного режимів.Має різні частини
Ви можете згадати твори, які були опубліковані в цю епоху та в цьому місці, яке ми згадали.Що можна похвалити в цій грі, так це те, що всі речі, у які ви граєте, можуть бути, але гра Вона не стає повторюваною, одноманітною та нудною.
Це може бути дуже позитивним моментом у грі. Предмети у вашому магазині дуже різноманітні. Ви можете мати до 80 різних рослин, кожну з яких можна дарувати вашим клієнтам відповідно до їхніх запитів. І піклуватися про них. На перший погляд, ця сума може бути невеликою, і вони розкажуть вам про різноманітність, яка існує в грі
І дії та дії, які ви повинні робити в молитві, ви залучаєтесь до гри, і ігровий процес може вас багато залучити, але основна тема гри та графіка присутні в грі, це повністю історична графіка та це добре. Графіка, яку можна відчути в різних частинах хорошої анімації, яка існує в різних частинах.

А також дуже повні та вичерпні пояснення, які даються про різні рослини в книзі, усі дуже повні.Гра дуже хороша з точки зору деталей, і той факт, що Strange Horticulture є грою в цьому стилі, робить цей випадок дуже особливим для це тому, що зазвичай у цих іграх не дуже гарна графіка, але ця гра, на відміну від інших ігор, випущених у своєму жанрі, змогла виконати це завдання завдяки дуже гарній анімації та фантастичним діалогам, і водночас завдяки деталям, які вона представляє .здається цілком успішним
Тепер ваше запитання може полягати в тому, яка наша роль в ігровому процесі, які завдання ми повинні виконувати, і тільки наші завдання зводяться до отримання інформації про рослини, або я можу критикувати і сказати вам, що в ігровому процесі цієї гри ви зробили багато речей на цій рослині, про які я вам казав раніше, перевірте, чи є вони різноманітні
і їх багато різноманітних, ми стикаємося з тим, що ця рослина відрізняється від інших, і ви повинні знати, що згідно з інформацією, яку ця гра дає вам у цих книгах, ви повинні вивчити кожну з них, щоб зрозуміти, що кожна з рослин повинна бути Що поєднувати або що потрібно кожному з клієнтів перед вами, щоб поєднати цю рослину один з одним.
Ваша щоденна робота обмежена цими речами, звичайно, враховуючи велику різноманітність, яка існує всередині рослини, ми можемо робити багато речей у молитві, і якщо ви думаєте, що, читаючи книги та тексти та подробиці, які містяться в цих книгах Про Ваші загальні заводи це може стати трохи нудним, але я повинен сказати, що це зовсім не так, чим більше ви читаєте, тим більше ви помітите, як ця інформація ретельно та елегантно зібрана. Щоб ви могли виконувати щоденну роботу Ваших клієнтів, вивчаючи їх і отримуючи інформацію про них, і насправді з навколишнім середовищем і з позитиву, який створила Strange Horticulture, цей режим гри дуже добре підходить, і через деякий час ви можете повністю відчути, що ви керувати магазином у цьому стилі та мати своїх особливих щоденних клієнтів
Крім того, окрім того факту, що ви повинні щодня отримувати листи відповідно до вашої книги, яка дає вам інформацію про рослини, ці листи можуть бути від різних людей, кожен із них може мати іншу роботу
Або дозвольте мені дати вам підказку про загальну історію гри. Загалом, навчання в цій грі є однією з найважливіших частин цієї гри, і ця гра не з тих ігор, які хочуть розмістити цю частину як маргінальна частина в цій грі.
І через деякий час залиште це як виноску, але ця частина є основною частиною гри.Оплатіть інформацію та продовження гри самі, хоча в цій грі можуть бути головоломки та загадки, які потрібно розгадати, щоб розгадайте ці загадки, ви повинні мати здібності до навчання та відповідно до інформації з цих документів, щоб Давайте розгадаємо ці загадки
Якщо ми хочемо поговорити про тривалість ігрового процесу, ми повинні сказати, що якщо ви повністю сидите на своєму пристрої та відчуваєте цю гру, ви можете грати в цю гру.Щоб закінчити приблизно через шість годин, щоб порівняти тривалість ігрового процесу цієї гри з іншими іграми, можна сказати, що у нас відносно коротка гра, але ця гра відрізняється від інших ігор власним стилем.

Це те, що він приділив велику увагу деталям, деталям, які, хоча це може бути маргінальною проблемою в цілому, але Strange Horticulture, звертаючи увагу на деталі та додаючи особливі тонкощі, особливо під час ігрового процесу, а також усі предмети та компоненти Графіка, яку ми можемо бачити в нашому середовищі, хоча ми маємо обмежений огляд усього середовища Mart, і я бачу лише один кадр.
І ми бачимо клієнтів, які приходять і йдуть, а також чорного кота, який є у вашому магазині, і ви завжди можете його погладити, але той самий обмежений погляд на ту саму частину, яка існує в цій грі, повністю з певними пропорціями та елегантністю поруч один одного. Це організовано, і ця гра дуже добре поєднується з фоновою музикою, яка грає тихим голосом. стало, і можливо, що це привабить певних шанувальників, і не всім сподобається ця гра, звичайно, Я повинен сказати, що, як мій особистий досвід, я приділяв багато уваги тонкощам і деталям для мене, і я зрозумів, що це багато часу було витрачено на гру.

+ Елегантність і висока деталізація в листах і текстах книг

+ Різна інформація, а також різні рослини

+ Дуже красива та приваблива графіка з великою різноманітністю

+ Хороша локація історії

– Відсутність звучання в частині читання тексту

– Відносно короткий геймплей

6.8

У кількох загальних і підсумкових реченнях про цю гру я повинен сказати, що ця гра приваблює всю особливу аудиторію, а з іншого боку, вона може бути не дуже привабливою для широкої публіки, оскільки ядро ​​гри базується на вивченні та з деталі та тонкощі. Інші особливі функції змішані, тому, якщо ви належите до тих, кому цікаві деталі та вивчення, приходьте до цієї гри.

ОГЛЯД The Battle of Polytopia

ОГЛЯД GemaBoy Zero Origins