ОГЛЯД sweet transit

Привіт, ентузіасти відеоігор, які читають цю гру сьогодні, коли вона була випущена і чи може вона дати вам багато предметів, які ви бачите в стратегічних іграх, і в іграх, які камера знімає згори? Показ гри — це гра. У приємному переході, Ви маєте завдання взяти під свій контроль повний і незалежний світ, світ, який можна формувати для вас різними способами, і це повністю залежить від вашого стилю гри та цих проблем. Це залежить від того, як ви збираєте ці будинки разом
І це відкриває шлях для поїзда, який транспортує різні продукти до різних частин гри в грі. Це може бути складним завданням у цій грі, але після того, як ви проводите години в ігровому процесі, ми можемо повністю зрозуміти цю гру. Що це гра приносить вам, ви можете легко зрозуміти геймплей з самого початку гри
Простота ігрового процесу творців цієї гри може бути одним із позитивних моментів, які існують у половині гри, що солодкий транзит насправді звертає увагу на реальність різних частин, так що гра дуже схожа на реальність, це також ще одна унікальна точка, яка є в Ми спостерігаємо за 9 іграми, оскільки ви повинні розташувати будинки один біля одного з самого початку гри.

Збирайте громадян у своїй місцевості, кожен з них виконує певну роботу і може виробляти різноманітну продукцію.
З того моменту, як ви поставите їх у завдання, вони починають працювати, щоб виконати завдання добре, як ми це робили в тих інших іграх у тому ж стилі раніше.Ви бачили, що всі громадяни, які знаходяться в ігри та працюють, усі прагнуть одного, а саме вдосконалення своєї роботи або постачання кращих і якісніших продуктів. Вони можуть фактично жити власним життям із хорошим прогресом
Звичайно, мета солодкого транзиту полягає в тому, що спочатку ви можете розмістити дуже звичайні та прості будинки в грі та в області, де ви перебуваєте, а по мірі просування вперед ви покращуєте ці будинки та додаєте більше продуктів і предметів. зрозумійте, що ви можете використовувати їх для покращення будинків, і коли ви рухаєтеся вперед і розміщуєте різні будинки в грі, кожен з них виконує особливу роботу, наприклад, мати.У нас є гра про склади, яку ви повинні покращити виробляти більше продуктів, щоб у них було більше місця
І ви можете помістити в них більше продуктів.Система поїздів, у якій розташована гра, окрім полегшення переміщення в грі та продуктах, що є дуже приємним моментом і може бути основним пунктом і ядром гри , який знаходиться в центрі кожної людини.І назва гри має таку ж назву, і я думаю, що творці гри намагалися зосередити увагу гравців на такій люті.
Збільшуючи населення, ви розміщуєте більше будинків у своїх земельних блоках, більше робітників починають працювати на вас, що вимагає витрачати більше часу та більше продуктів, щоб оновити один із цих блоків.
Гра постійно розширюється, ви можете здійснювати власні пересування з поїздами, а рейки поїздів рухаються по ній. Зростаючи у вас, збільшуючи їх, ви можете отримувати все більше і більше якісних предметів для різних частин співпраці в обмін Отримайте гроші за них і послуги, які ви надаєте
Гра добре зроблена в різних частинах, особливо її графіка, що слова в грі дуже схожі на реальний світ, і в усіх аспектах творці гри постаралися, і гра з реальною графікою та близькою до реальності – це те, що Я повинен сказати, що було дуже успішним, а також збільшити ваше населення та модернізувати ваші будівлі, виробляти більше продуктів, які потребують більше працівників, ніж основні та ключові ядра ігрового процесу цієї гри, яка завжди рухає геймплей вперед. розширюється, і у вас є більше роботи
Особисто мене дуже захоплює присутність поїздів під час гри, оскільки теоретично потяги рухаються і не стикаються з іншими діаметрами, які знаходяться на інших залізничних коліях, і це дає нам цілком реалістичне середовище, схоже на справжні станції харчування. Треба сказати, що Авранде дуже красивий, а також звуки і музика, які ми чуємо під час руху цих поїздів, можливо, ці звуки прості, наприклад гудок поїзда і звук простого руху поїзда, вони всі відтворюються у потрібний момент. І ви можете повністю насолодитися цим
Крім того, якщо ми хочемо поглянути на цю гру з іншої точки зору, ця гра може бути повністю розслаблюючою грою, у той же час, ви повинні зосередитися на збільшенні населення та збільшенні кількості ваших працівників і кращої якості продукції, але ця гра на з іншого боку, він повністю захопить вас своєю дуже розслаблюючою обстановкою та дуже милими графічними елементами, які в поєднанні один з одним можуть створити дуже гарну атмосферу.

Насамкінець, місіс у кількох реченнях, такі заклади, як наш оглядовий веб-сайт, де йдеться про всі ігри, які MorУ нас є остаточний підсумок, я повинен сказати, що ця гра фантастична в усіх відношеннях, хоча ми переглянули версію, яка надійшла до нас перед випуском гри, і нарешті ми маємо особливу подяку видавцям гри. цифрові коди цієї гри були надані нам. Ця гра хороша в усіх відношеннях, від графіки до звуків, усі вони добре поєднані разом. Єдине, що можна сказати про цю гру, це те, що їй потрібно трохи Старі та повторювані ідеї ігор того самого стилю, які були випущені на ринок раніше.

+ Гарна графіка, наближена до реальності

+ Захоплюючий геймплей

+ Простий, але красивий і приємний звук

+ Загальна атмосфера середовища

– Ідеї ​​трохи старі та повторюються, і могли б бути кращими

8

Якщо ви шукаєте стратегічну гру, яка водночас розслабляє, обов’язково спробуйте цю гру з дуже реалістичним і близьким до реальності геймплеєм, а також громадянам, які постійно розширюють і покращують своє життя. Це може створити дуже красива і в той же час назва розділу для вас

ОГЛЯД One Hell of a Ride

ОГЛЯД Pure Crosswords