ОГЛЯД Pure Crosswords

Ігри, які ми постачаємо з кожною з них, дуже особливі, вони ставлять перед вами багато викликів, ви можете витратити багато часу на вирішення кожної з цих головоломок. Багато страждань і болю з іншого боку можуть бути дуже приємними і красиво. Ось гра, у якій він знаходиться, як зрозуміло з її назви, це гра, яка хоче, щоб ви зіткнулися з різними нами, і ви брали участь у цих викликах і Давайте виправимо їх, залишайтеся з нами після огляду, і якщо Ви бачите повний ефект від ентузіастів, як це кине вам виклик?
Pure Crosswords – найкраща гра в слова CrosswordPuzzle! Це можна зробити в двох різних режимах, у першому режимі називається Режим стрічки, який є дуже привабливим режимом, і ви можете отримати його від видавців на Інтернет-платформі, і особливу подяку слід висловити Reza за те, що він надав нам можливість вміти Давайте випробувати гру самостійно
І давайте розглянемо це для вас, оскільки ви можете легко взяти свій мобільний телефон з Інтернету та почати грати в цю гру. Головоломка та Мухаммед, які перед вами, — це те, що можливо. Більшість із нас знайомі з режим, де ви повинні вирішити ці головоломки
І подивіться, що кожен із квадратів із літерами по горизонталі та вертикалі знайшов і розмістив їх так, щоб ви могли заповнити таблицю, яка в ньому. Крім того, ви можете побачити рівень складності цієї частини внизу платформи. Див. для себе, наскільки складно розгадувати головоломки. Для цього не потрібен ветеран з точки зору художнього дизайну, і ви повністю стикаєтеся з дуже простим настільним режимом, який ви можете виконувати на аркуші паперу в реальному світі. і в цьому немає нічого особливо художнього
або в ньому дуже важка і складна музика, немає гри, і все, що є в грі, це той самий дуже простий і сухий стіл, якого ми не маємо в реальному світі, Боже, ми можемо намалювати його окремі будинки за допомогою нашими руками та розміщуючи слова Let’s create it, але ця гра має інший намір. Ця гра хоче стати свого роду викликом, розміщуючи багато етапів, щоб обчислити ваш інтелект, щоб скласти різні літери, кожна з яких поміщена в число будинків у цій частині.
Це не можна назвати відеогрою, хоча ця гра може бути дуже складною, і якщо ви зануритесь у неї та є фанатом цієї розпусти, ви можете відчувати це дуже довго та сидіти біля її ніг із дуже специфічними налаштувань у цій грі немає, і ви можете вказати режим шрифту та темні чи світлі частини екрана в її налаштуваннях.
Крім того, у нас є дві дуже мало мов у грі, якими можна грати серед цих двох пісень, англійська та інша німецька, за допомогою яких ви можете змінити літери, які є в грі, що чітко показує число Гра також змінюється, коли ви можете знайти літеру та слово та ідентифікувати їх, ви можете побачити, що наступна частина будинку стала синьою, що завершує вас, тому що, розгадавши попередню головоломку, фактично один останніх слів будинку виходить, за допомогою якого ви можете це зробити.
Навпаки, це абсолютно проста гра розгадування таблиці, в якій ми повинні вгадати, як і в якій кількості будинків і блоків розміщено кожне із запропонованих нам слів, щоб мати можливість заповнити таблицю. і це також варто відзначити, що кількість етапів у цій грі дуже велика і досягає понад 700 етапів.
Якщо ви хочете подумати, що в Nintendo багато етапів і принаймні на кожному з них є кілька слів, і ви повинні їх вгадати, скільки слів перед вами, за скільки годин ви можете закінчити цю гру, як Крім того, ця гра може викликати великий інтерес в учасника, люди, які люблять розгадувати головоломки в цьому стилі, можуть знайти особливий зв’язок із цією грою, але ця гра з точки зору художнього дизайну та сценічного дизайну, а також історії це на веб-сайті. Нас досліджує гра, яка працює не дуже добре, хоча вона забезпечила те, що хотіла, і не хотіла більше нічого відчувати, отже, це саме те, чого від неї хотіли творці цієї гри.

Але оскільки, на мою особисту думку, такі ігри потребують спеціальної музики або, принаймні, для художнього оформлення процесу гри, щоб принаймні гра відрізнялася від реального світу, щоб надати нам особливого смаку та солодкості, які під час цього Дон’ не набридає занадто багато кроків
Але ця гра претендує на щось подібне, і все досить просто, і я можу сказати, що через деякий час, незважаючи на відсутність речей, про які йдеться в цьому огляді, гра стає нудною, а через деякий час стає зовсім одноманітною.

+ Є багато етапів з різними словами

+ Дуже хороша вправа для розуму

– Особливої ​​музики і звуку в грі немає

– У типі гри відсутній художній дизайн

– Загальний дизайн гри має певну одноманітність

– Геймплей через деякий час стає дуже нудним

– У навазі немає конкретного графічного елемента

музыка - 4.5
геймплэй - 5
графічны - 4.5

4.5

Ця гра може бути дуже корисною лише для розуму та може тримати ваш розум активним протягом дуже тривалого часу, незважаючи на багато кроків, які вона має, щоб ви могли відгадувати різні слова та розміщувати їх у квадратних будиночках цієї гри.

ОГЛЯД sweet transit

ОГЛЯД running on magic