ОГЛЯД One Hell of a Ride

Сьогодні ми прийшли до вас з іншою гоночною назвою, титулами боса, у яких ви можете керувати гоночними автомобілями та змагатися з іншими, але стиль One Hell of a Ride дуже схожий на ігри в стилі Маріо. Карт має радіус, де ви можете стріляти в інші автомобілі та використовувати власні предмети, щоб відсунути їх убік і почати мчати поруч з ними.
На початку гри, з самого першого моменту, коли ви хочете почати гру, ви можете мати різні варіанти, щоб почати власну гонку. Тепер ми увійшли в гру, вибравши одну з цих карт, ми хочемо поділитися своїм досвідом з і подивіться, що в середині гри може спонукати вас купити цю гру.
Графіка One Hell of a Ride може нагадувати багато ігор попередніх поколінь, які ми випробували, що, звичайно, можна вважати негативним моментом. Саме це я маю на увазі під цією формою, що в усіх частинах гри ми дивіться режими Blu-ray у різних частинах, від гоночного поля до таких ефектів, як вибухи, які виникають під час зйомки інших автомобілів, усі вони повністю штучні, а не таким чином, щоб вони хотіли привернути до себе аудиторію
Анімація з графікою та текстурами на автомобілях, землі та різних частинах карти є одними з речей, які разом не можуть створити гоночну атмосферу. Ще одна річ, яка привернула мою увагу до вас у цій грі.

Це те, що під час переживання Ця гоночна гра з іншими автомобілями, ви майже на дуже слизькій землі, і в усіх режимах перегонів, і ролі в цьому режимі однакові, можливо, творці гри хотіли дати вам таку можливість для цього. що ви можете тягнути хороші машини для дріфту, але сьогодні це все ще не дуже добре, від слідів шин на землі до їхніх звуків, усі вони у своєму початковому стані, і вони зовсім не задовольняють, принаймні для мене. Ви можете використовувати ваше нітро та зброю, якою ви користуєтеся, і побачите це в лівій частині екрана, тоді як ви можете побачити ресурс вашого автомобіля та швидкість, якою ви подорожуєте, у правій частині, а також кількість гравців і вашу позицію в гонки вгорі та праворуч на сторінці перегляньте всю інформацію, яка використовується в цьому конкурсі Вони приходять однаково
Що робить гру дуже складною, так це те, що ваші зміни протягом гри можуть стріляти у вашого ворога з вашої рушниці, але ваш ворог не має цієї здатності, і вони роблять це в набагато меншому масштабі. Вони стверджують, що це робить гру не дуже складною, безсумнівно, ви завжди можете легко виграти гру з першого місця.
Так само відсутність дуже нових карт і багато різноманітності в грі є ще однією проблемою, яка може привести гру до нудної точки, яку може врятувати її геймплей, враховуючи, що її геймплей намагався незважаючи на величезну різноманітність зброї. , знищення ворогів, яких ви можете легко знищити, створить для вас веселий режим, який має багато нових подібностей із такими іграми, як Crash team racing і Mario Kart, але ця гра все ще слабка. це зробити це успішно, але зазнало невдачі в цьому шляху
Озвучка, включно з іншою озвучкою та вибухами, які існують у грі, настільки прості, що їх можна ігнорувати, хоча ця озвучка може покращити ефект гри, але вона настільки слабка, що ви навряд чи помітите Почуйте їх Коли ви відчуваєте гру, ви не можете змусити себе повірити, що ви чуєте звук 12 і шини автомобіля, що волочиться по землі.
Коли ви берете участь у гонках, після того, як ви це зробите, ви отримаєте гроші після перемоги в кожній гонці, які ви можете витратити в гаражі на автомобіль, щоб безкоштовно купити нові предмети
Звичайно, ця частина втечі призводить до покупки нових предметів для тієї самої проблеми, і ви можете купувати свої автомобілі загалом, замінюючи їх на нові автомобілі для перегонів, а також предмети, які ви можете додати до свого автомобіля, ви можете зверніться до шин, двигуна автомобіля, інших частин, які можна використовувати для легшої перемоги в гонках.
Хамід, у вас є ці каскади, за якими ми можемо продати наші старі автомобілі, відповідно до грошей, які ви отримаєте, продавши їх, ви можете заплатити за покупку аксесуарів для вашого нового автомобіля, ця частина може бути набагато різноманітнішою, але ця частина також розміщена у грі таким чином, щоб він не був порожнім, я маю на увазі, що нам потрібен гараж у цій грі, але в іншому випадку ця різноманітність дуже мала, і це могло бути принаймні кілька типів шин, дисків і двигунів. які допомагають нам, отримуючи їх за рахунок збільшення різноманітності, щоб ми могли краще починати матчі та вигравати в них
У грі дуже повторюваний режим, і в неї неможливо гратиДозвольте їм продовжувати, і під час досвіду гри, почувши звуки та музику, а також ефекти вибухів і диму, які я створюю в грі, я повністю згадав стару версію гри, яка була випущена принаймні 10 років тому, можливо, я мав іншу думку, і вона змінилася. Якщо ми хочемо дивитися на цю гру сьогодні як на гру нового покоління, я повинен сказати, що графіка цієї гри повністю пізніша та повністю схожа на гру з стара версія.

Але, зрештою, у вас є картинг і гоночна гра, яка може принаймні трохи відстати від попередніх ігор. Спочатку вони можуть вас задовольнити, але через деякий час вони повністю втрачають свою силу і стає повторюваним.

+ Ностальгічний характер гри

+ Надихайтеся схожими іграми

– Погана графіка і старе покоління

– Повторюваний геймплей

– Озвучка і дуже проста музика

– Відсутність різноманітності в розділі «Гараж».

– Не захоплюючі матчі

– Слабкий вплив вогню, вибуху та диму

музыка - 3.5
гісторыя - 3
геймплэй - 4
графічны - 2.5

3.3

Якщо я хочу поговорити про гру кількома загальними реченнями, я повинен сказати, що ця гра не має успіху, якого хотіла досягти, але вона все ще може бути веселою на короткий час, але через деякий час я повинен сказати вам, що ігровий процес повністю Ви зіткнетеся з повторенням

ОГЛЯД Super Bullet Break

ОГЛЯД sweet transit