ОГЛЯД dreadlands

Історія починається про речі, які завжди сяють. З самого початку гри вона піднімає цю проблему як важливу проблему, що на цій землі є речі, які змушують її сяяти, можливо, ці речі насправді створили ці землі, але ці поля змусили різні групи в різних частинах отримати ці цінні об’єкти, які мені прощаються. Історія гри створює для вас цю платформу, щоб ви могли потрапити у величезний світ людей. Беш, який завжди бореться один з одним, щоб отримати частину цих дорогих і цінних об’єктів, які розкидані на цій землі, але ця гра ставить вас у формі персонажа як стратегічна гра, в якій ви повинні збирати різні предмети та розблоковувати їх, щоб ви могли отримуйте дуже особливі предмети.

Ви також можете грати в цю гру в одиночному режимі або грати в розділі, а також це може бути досвід у розділі pvp. Ви можете грати в гру своїми власними методами і йдіть вперед, ви можете грати як лідер у битві та просувати гру та робити різні речі, ви можете бачити різних персонажів під час гри, які у мене немає голосів, які можуть говорити, але ви можете, або лаки, які є в Вони з’являються вище їхні голови та подивіться на зв’язок карт одна з одною з цієї точки зору.Будівлі гри, в яких ви можете покращувати себе іншими способами та зміцнювати свого персонажа іншими способами та надавати йому більше повноважень, усі добре розроблені. У вас можуть бути різні солдати в казармах з різними частинами.

Використовуйте це, і ви зможете випробувати гру як тварини, наприклад, ви можете випробувати гру як ведмеді або як інші персонажі, що може бути однією з найважливіших тем у цій грі. тому що Ви можете давати різні сили з різними персонажами Це дуже привабливо та весело для всіх. Світ цієї гри дуже широкий, і у вас є багато досвіду для дослідження. Ви можете відвідувати різні його частини, коли ви йдете в різні світи. Розправтеся з ворогом, який знаходиться в Так само, коли ви переходите до бойової частини гри, ви повинні бути обережними в рухах, які ви робите для інших персонажів, оскільки ці рухи відбуваються у вказаних будинках на карті.Ви рухаєтеся, а ваш ворог рухається Ви повинні робити розумні рухи, щоб розташувати своїх персонажів у потрібному місці, щоб він не міг їх вистрілити та завдати їм іншої шкоди.

Хаміра, залежно від того, з ким із персонажів ти граєш, ми можемо стріляти в них з великої відстані, привіт, друже, наблизитися до нього за допомогою ведмедів і завдати їм багато шкоди, звичайно, я повинен зробити вам більше. Якщо ви це зробите, вони можуть націлити вашого ведмедя певними стрілами з близької відстані та серйозно поранити його та змусити дихати під час вашого руху, вам обов’язково слід пам’ятати, що потрібно зробити розумний крок, щоб ви могли бути зовсім близько до свого ворога, принаймні мати гарне прикриття для своїх персонажів
Це правда, що на ігровому майданчику є дуже великий світ, і ви можете випробувати його в різних частинах цього світу, але більшість із цих світів дуже схожі один на одного, наприклад, якщо на нашому шляху з’являться головоломки, це зробить бойова частина гри трохи складніша.

Для мене було набагато цікавіше те, що ви подорожуєте різними світами і, пересуваючись різними частинами карти, ви наближаєтеся до ворогів і вам потрібно використовувати різних персонажів, щоб завдати шкоди з ними, так що тягар буде покладено на екран, оскільки Ваше дихання буде ідеальним і гра буде закінчена
Якщо ми хочемо зробити остаточний висновок про гру, я повинен сказати, що ця гра не має особливих інновацій у стилі рольових ігор, і вона також рухає вас вперед, не запитуючи вас і не маючи можливості зрозуміти, що ви від неї хочете. Ви хочете, щоб роботи в грі були дуже простими та основними від серця, і містили набагато більше, ніж можливість розширити набагато більше в цій ігровій історії.Більше в незавершеній грі, вони не використовувалися в різних частинах, що може спричинити втрата смаку та задоволення. Це те, що ми бачимо це на початку гри. На початку гри ми можемо вибрати їх і відчути їх у грі. Існують різні дизайни, у яких, на жаль, ця проблема не помічалася ця гра.

З точки зору ігрового процесу, Dreadlands пропонує задовільне поєднання дослідження, бою та управління ресурсами. Карта надземного світу велика, і гравці повинні ретельно вибирати, які території досліджувати, а яких уникати, беручи до уваги ризик засідки, дефіцит ресурсів і наявність ворогів.

Покроковий бій є дуже тактичним і вимагає ретельного планування, позиціонування та використання різноманітних здібностей і обладнання. Мені сподобалося боротися з різними типами ворогів, починаючи від мутованих звірів і закінчуючи рейдерами, озброєними зброєю, вибухівкою та вогнеметами.

Що стосується історії, Dreadlands малює похмуру, захоплюючу картину світу на межі краху. Розповідь є нелінійною, різноманітні квести, події та взаємодії фракцій відбуваються одночасно. Гра пропонує кілька кінцівок на основі вибору гравця, що надає відчуття волі та наслідків діям у Землях Жахів. Сюжетна кампанія гри представляє вам різноманітні складні місії, кожна з яких має свої цілі та унікальний сюжет.

+ Унікальний художній стиль

+ Тактичний бій

+ Налаштування

+ Дослідження відкритого світу

– Повторювана конструкція
– Помилки та глюки
– ШІ поганого персонажа

6.4

Підсумовуючи, Dreadlands — це гра, яка приваблює гравців, яким подобається стратегічний геймплей і постапокаліптичні теми. Його унікальний художній стиль і дослідження відкритого світу створюють відчуття занурення, а параметри налаштування дозволяють гравцям створювати свій стиль гри. Однак через повторення гри, помилки та збої, а також поганий штучний інтелект вона не реалізує свого потенціалу. Отже, хоча він має свої плюси, він не ідеальний для всіх типів геймерів.

ОГЛЯД Medieval Dynasty

ОГЛЯД Somerville