ОГЛЯД Ship of Fools

Ігри для двох гравців завжди займали особливе місце серед гравців у відеоігри, ті ігри, в які ви завжди граєте зі своїм найкращим другом, людиною, яку ви зараз уявляєте у своїй уяві, де вам потрібно грати в ігри для двох гравців. Вирушайте в пригоди і продовжуйте робити це, доки не звикнете до гри, хоча ці пригоди часто стають дещо складнішими, оскільки для вирішення головоломки та подолання внутрішньоігрових бойових систем потрібно двоє людей.Це одна з ігор, яка розміщена в Co -op стиль, звичайно, ви також можете спробувати цю гру як один гравець, але це не дуже корисно, тому я пропоную вам відтепер мати свого найкращого друга поруч. Уявіть себе або навіть прочитайте це статтею з ним, щоб вирішити, чи хочете ви перекладати цю гру чи ні. Він залучить свою сторону та стане партнером у пригодах цієї гри бути
Гра «Корабель дурнів» — це гра в стилі двох гравців, у яку можна грати офлайн, як ми вже говорили на початку огляду, у цю гру також можна грати як один гравець, але ігрові системи та механізми стали цілком природними для двоє людей. і щоб ви могли відчути їх як двох людей з одним із ваших друзів. Історія гри починається, коли персонажі гри опиняються на пляжі, після чого вони потрапляють у складні пригоди та виходять у море на своєму кораблі. І вони стають дуже дивними річками, які оточені різноманітними монстрами та тваринами, і їх завдання полягає в тому, щоб піти в різні частини цих морських земель, щоб він міг знищити всіх поганих тварин і монстрів і знову зробити цю частину морських земель нормальними. і природна частина, але хто може взяти на себе ці дуже небезпечні завдання, це ніхто, крім вас, ідіота, який володіє кораблем і є головним героєм нашої гри, ви можете грати різними персонажами Виберіть під час гри, щоб кожен із них мав переваги та Він має інші можливості, ніж інші.

Звичайно, на початку гри у вас не так багато вибору персонажів, ви не можете вибрати більше двох основних персонажів, і коли ви трохи просунетеся в грі, буде відкрито більше робочих для ви, деякі з них мають найкорисніші можливості, ви можете використовувати їх у Давайте використаємо тривалість ігрового процесу Бойова система гри така, що гравці повинні бути готові виконувати свої завдання в певний час, наприклад, коли різні морські монстри обходять ваше судно і атакують його. Ви повинні бути готові розмістити різну зброю по бортах свого корабля, щоб ви могли з неї стріляти
Наприклад, ви можете розмістити кулі по бортах корабля, щоб у потрібний момент вразити кульками своїх ворогів. Ви повинні робити це дуже обережно, оскільки в будь-який момент вороги та монстри можуть з’явитися у вашому транспортному засобі. Ви та ваш найкращий друг випробувати гру, і ви повинні бути повністю готові до того, що кожен із вас візьме частину цих гармат і зброї, які знаходяться на бортах корабля, щоб битися з ворогами та використовувати цю зброю. Стріляйте в них
Існують різні типи, кожен з них може певним чином завдати вам шкоди. Коли персонажі увійдуть, заберіть їх і знову за допомогою зброї, яка знаходиться з боків від малюнка, пошкодіть їх. Ви знищуєте їх. Боси чекають на вас у Звичайно, вам слід зазначити, що в грі небагато босів, але обмежена кількість, яка є в грі, абсолютно суха і має дуже спеціальні режими. грає в грі, і кожен з них додає різні виклики У грі, окрім викликів, доданих у ігровий процес цим босом, вони також мають дуже гарні режими та дизайни, які включають купу Робіть певні речі, і через деякий час ви можете їх знищити Звичайно, я повинен сказати, що рівень виклику цієї теми досить високий, і вам потрібно багато співпрацювати з вашим другом, щоб мати можливість повністю їх усунути.
Графіка гри, яка має мультиплікаційний режим, змогла надати дуже особливу допомогу всім темам і атмосферам, які існують під час гри, оскільки ви потрапили у фантастичну пригоду, де на вас чекає багато монстрів і істот щоб знищити вас. Візьміть цю мультиплікаційну графіку, яка може надати цій пригоді новий і прекрасний позитив, який є дуже особливою творчістю в Кораблі дурнів і робить її дуже відмінною та особливою від інших історій, коли ми з вами продовжуємо нашу пригоду. Дуже красива графіка. Візуальні елементи гри демонструють себе, ви можете побачити під час кроків, як у цій грі є дуже красиві дизайни, кожен з яких розміщено в різних частинах цієї морської землі Вони відрізняються один від одного, звичайно, це правда, що ви всі в морі, і це ускладнює для творців бажання бажати дуже особливих і особливих дизайнів, у яких вони грали, але я повинен сказати, що ці дизайни настільки гарно і в певному сенсі Мультфільми були розміщені в різних частинах, що вас справді здивує.
Ви можете зупинятися на суші та робити покупки під час руху. Ці покупки можна розглядати як покращення вашого корабля. Ви можете збільшити або збільшити термін служби корабля в цілому, щоб пізніше його можна було перемогти перед лицем ворогів та інших покращень які можна придбати для кожного з них.

Гра просувається вперед. Ви можете використовувати різні гроші від кожного з них, щоб купувати нові й більш спеціальні предмети для свого корабля. Крім того, у деяких частинах карти є предмети, до яких ви можете таємно входити. Віднесіть їх у самостійну країну , звичайно, я повинен сказати, платіть за них, але навколо цих предметів є дуже серйозні ризики, які ви повинні прийняти, щоб мати можливість забрати їх і повернути на свій корабель.
Гра в цілому має 8 годин ігрового процесу, звичайно, це залежить від вас і вашого стандартного близького друга, від того, як ви переживаєте гру, але якщо ви нормально перекладаєте і гравці дуже професійні в області кооперативних ігор. Ви можете закінчити цю гру менш ніж за 8 годин, що є відносно хорошою тривалістю ігрового процесу для гри в цьому стилі.
Наостанок хотілося б сказати кілька слів про гру.Треба сказати,що якщо у вас вже є хтось грає в гру з перекладом для двох гравців,то принаймні ви можете візуалізувати його у своїй свідомості.Це принесе щось особливе ви і ваш найкращий друг з дуже особливих пригод, які він розташував у різних морях. Ви також можете використовувати цю гру за допомогою дуже красивих і спеціальних і фантастичних інструментів, які ця гра створює, і її мультиплікаційної графіки. І мати особливі стосунки з її різні частини.

+ Фентезі та мультиплікаційна графіка

+ Дуже сильна атмосфера

+ Кооперативний і пригодницький геймплей

+ Велика різноманітність завдань у грі

+ Боротьба з босами

– Відсутність логіки в розповіді

гісторыя - 8.5

9.3

Ігри, які випускаються в стилі двох гравців, завжди привертали увагу багатьох гравців, що дозволяє їм проводити багато годин зі своїми близькими, щоб відчути ігровий процес, у якому вони повинні грати один з одним безперервно. співпрацювати, і це саме те, що робить цю гру особливою.

ОГЛЯД Gunfire Reborn

ОГЛЯД 1993 Space Machine