ОГЛЯД 1993 Space Machine

Ця гра, яка є однією з тих ігор, які були випущені в 90-х і одна з тих ігор, які серед незліченних ігор, які були випущені в майбутньому, у нас є багато спогадів і може мати багато ностальгічних почуттів, і Давайте отримаємо від них, що Цю гру на той час створили чотири підлітки, але оскільки вона не була опублікована, вона була оцінена компанією сьогодні, але вони випробували цю гру, і ми хочемо переглянути цю гру повністю.
Ця гра є однією з тих ігор, коли ви випробували її, ви відразу згадаєте свої старі спогади. Ви зрозумієте, що ця гра може оживити багато ваших спогадів. На цьому сайті є дуже серйозні ігри, які дуже схожі одна на одну .У цій грі їх багато, немає матері, наш контрактний космічний корабель знаходиться всередині нескінченного простору навколо цього простору, ми можемо рухатися, він знищив ворога, який один перед одним, це все, що є в цій грі, ви потрібно лише знищити ворога, який перед вами, знищити свої стріли та відкритися вперед, і ви повинні стріляти в них, щоб зробити це.

Ці команди, які стріляють прямо з вашого космічного корабля, краби повинні бути на вашому шляху, щоб бути знищеними. Ви можете зіграти багато інших рук. різна гра, переконайтеся, що ці середовища мають значні відмінності одне від одного, ці відмінності, які були використані у дизайні та будівництві семі-іта, зробили гру гарною різноманітністю з точки зору дизайну, а також ворогів, які будуть перед вами, усі вони, і вони завжди поруч і мають гарну різноманітність
Деякі з них мають здатність стріляти у вас, а інші просто розміщуються перед вами, щоб бути перешкодою в оточенні, щоб ви втратили життя, якщо зіткнетеся з ними. Слід зазначити, що в цій грі та зізнанні вашого корабля, навколо цього екрану є щит, який обертається півколом, і він повільно зникає
Ви залишитеся беззахисними та беззахисними перед ворогами. Ви повинні бути в змозі вирішити цю проблему, залишивши їх позаду, тому що вони не можуть вас убити. Якщо це станеться, ви втратите життя під час гри. Ви повинні Цей набір і стадія, на якій він програв гру з самого початку, техніка цього питання може бути трохи обзиваючою, так що гравці програють від нього Це сталося зі мною особисто.
Коли на якомусь рівні води вони стикалися з надто великими труднощами, і їм було нікуди подітися, вони гинули, і коли це траплялося, мені доводилося робити цей етап, особливо з нуля, і щось інше, що було дуже новим. Це не так, і ми всі знайомі з ним ми знищуємо ворога і, нарешті, стикаємося з босом.Вони хочуть знищити нас, кожен з них з’являється по-різному та по-різному, що, можна сказати, є дуже хорошим завданням у цій грі.
Звуки та музика гри досить прості та повністю окремі, це саме те, що гравець може очікувати від цієї гри, і для нас немає нічого більше, і менше впливу в цій області, а також графіки в грі.

Графіка гри була випущена в 90-х роках, і дуже шкода, що ця гра не була випущена в ці два роки, тому що вона може бути веселою, хоча ця гра все ще існує в цю епоху і сьогодні, вона може бути дуже веселою оскільки в грі є недоліки в різних її частинах, наприклад, у битвах з деякими босами ви можете побачити, що анімація на них погано працює, вони зникають після того, як їх знищують, і вам потрібно перезапустити гра, щоб це сталося, і ви завжди матимете різні проблеми в різних частинах заводу, де ви хочете зберегти гру, яка може спричинити багато проблем в інших частинах, що дуже шкода. що недоліки цієї гри не були повністю вирішені в час Він не був опублікований.

+ Створення ностальгічних спогадів

+ Різні боси

– Відсутність прогресу в порівнянні з оригінальною версією гри