ОГЛЯД Jim Power The Lost Dimension Collection by Piko

Сьогодні QUByte Classics – Jim Power The Lost Dimension Collection від Piko, який перед нами, є дуже ностальгічною назвою, і я думаю, що гравцям вона дуже сподобається, і це дуже старі гравці, які є першими. етап. І на самому початку, коли гра почалася, я був здивований розрізненням 8-бітної та 16-бітної графіки. Увійшовши в гру, я хотів відчути гру, я міг побачити нові можливості, які додалися до гри , у ньому не було класичного режиму, але ми повинні сказати вам, що класичний режим існував у грі, він зберігся, як і раніше, а анімація для головного героя та персонажа, які розміщені в грі, буквально унікальні

Цей персонаж може стріляти, стрибати та проходити через перешкоди. Рух може здатися простим, але давайте подивимось на це з огляду на те, що ця гра існує вже багато років, і все ще, коли ви граєте в цю гру, елементи та предмети. Ви можете побачити що всередині нього, це трохи дивно, і я повинен сказати, що ця гра була чимось дуже дивовижним і красивим для свого часу, коли вона була випущена. чого він не відчував на початку, і багато гравців, можливо, випробували класичні версії цього гра в минулому. Ця назва, яка включена в цю колекцію, містить багато моментів цієї гри. Правила гри: коли ви знищуєте ворогів, предмети падають на землю, що дає вам більше сил.

Наприклад, ви можете пустити в них більше стріл, або знайти більше сили і знищити їх легше.Я можу сказати, що ці ігри були революцією в стилі двовимірних екшенів і пригодницьких ігор, які ми бачимо зараз, і навіть тепер ці ігри, зі стилем анімації та рухів, які вони мають, вважаються багатьма. Інші ігри, які випущені в цьому жанрі сьогодні, мають дуже сучасні режими, які слід багато випробувати, оскільки ця гра має дуже довге життя та всі ці рухи дуже старі.

Але 16-бітний режим гри, про який ми говорили на початку, складніший і може створювати набагато більше викликів для гравців, оскільки перешкод на вашому шляху набагато більше, ніж ворогів, які рухаються. на карті, і з ними не варто мати справу. Вони також присутні в цій грі з більшою кількістю режимів, а також частини, які потрібно перестрибнути, щоб пройти гру. У цій частині можна рухатися меншою довжиною. Це значно ускладнює роботу, але анімація, яка є однією з сильних сторін цієї гри, дуже дивна

Анімація, яку ми бачимо в ньому, представляє найкрасивіші та природніші режими порівняно з 16-бітним режимом гри.Коли ми запускаємо 16-бітний режим, персонаж ніби біжить і тікає від чогось особливого, і взагалі під час історія. Що таке наша гра? У нас немає сценарію чи режиму. Ви завжди можете змінити рівень складності гри в списку ігор і будь-коли забажаєте, ви можете грати в гру звичайним, легким, звичайним і загальним режими, в яких важко вбивати і знищувати ворога. Вам стає важче і легше, і якщо у вас навіть не так багато кнопок, ви можете змінити їх, коли захочете, у списку та меню гри, які це позитивний момент, який ви можете побачити в більшості ігор. Ви побачите, що 16-бітний режим має набагато швидшу анімацію

Якщо вас цікавлять дуже швидкі дії та ви любите завершувати ігри за короткий час із великою кількістю дії, я пропоную вам 16-бітний режим.8-бітна та окрема графіка, про яку ми детально говорили на початку, Давайте відійдемо від причини викликів і складності цього режиму порівняно з початковим режимом, який обговорювався про нього, він повинен стосуватися тих самих режимів руху та анімації. Це правда, що у нас є гра. Ми стикаємося з тим самим середовищем, але ця різниця в графічному режимі може повністю проявити себе і довести різницю в тому, як анімація в режимах руху і стрільби головного героя може вплинути на всю гру, і гра з однаковими середовищами перетвориться на щось зовсім інше

Це повністю залежить від вашого стилю смаку, які анімаційні та графічні режими вам подобаються в бразильській грі, і те, що ми можемо мати в одній колекції, є дуже новим і креативним режимом, створеним у відеоіграх, ще однією з причин чому ці частини складніші, так це те, що у вас на голові набагато більше перешкод, і коли ви рухаєтеся швидше, ваш ворог рухатиметься швидше разом з вами, незважаючи на ці перешкоди, які залишають вам менше місця. І покажіть швидші рухи ворогів на реакції найшвидший спосіб і, як уже згадувалося

Якщо ви фанат бойовиків, вам слід перейти до цього розділу, щоб b Ви можете насолоджуватися нею. За часом виходу вона випереджає багато ігор тієї ж категорії. Перед вами дуже різноманітні вороги, більшість з них рухаються по карті, але недостатньо того, що ці вороги мають хороший Я не маю, враховуючи більших ворогів одягу в грі, я повинен сказати, що ця гра має великий вибір ворогів, також є предмети, які дають вам більше сил. Стріляйте та знищуйте їх. Геймплей буде Вам ніколи не стане нудно. Гра — це двовимірна пригодницька гра, яка через деякий час повторюється.

Але треба сказати, що саме креативність і інноваційність творців гри на момент випуску QUByte Classics – Jim Power The Lost Dimension Collection від Piko змогла забезпечити настільки різноманітний і красивий геймплей.Головний герой – проходити через це, нічого особливого чи складного, і вся історія настільки проста, що я не хочу більше нічого використовувати для вас. Вона була опублікована, було небагато ігор, які, можливо, були забуті, але вона ідеально підходить до атмосфера гри.

Зрештою, я маю висловити особливу подяку видавцям гри, які надали нам цифрові коди цієї гри, щоб ми могли поділитися з вами власним досвідом цієї гри. Ви можете знову пережити багато спогадів із цією грою, хоча якщо ви раніше не стикалися з цією грою і ви схожі на мене, я однозначно пропоную вам випробувати цю гру, тому що ця гра має інновації на момент її випуску, який був у минулому. Дуже добре, що ви все ще можете випробувати це, ви можете насолоджуватися.Ігровий процес дуже різноманітний, а звуки та музика гри дуже класичні та ностальгічні.

+ Наявність 8- і 16-бітних графічних режимів

+ Веселий геймплей

+ Природні анімації в 8-бітному режимі

+ Різні битви з босами

– Швидка анімація в 16-бітному режимі

– Закриті простори в деяких частинах

– Надмірна складність деяких частин у 16-бітному розділі

6.8

Якщо ви шукаєте назву, яка знову оживе ваші спогади дитинства, я повинен сказати, що вам обов’язково варто спробувати цю назву, тому що в цій грі ви можете відчути різну графіку, яка разом із красивими голосами, що запам’ятовуються, може оновити вас. повернути золоте минуле

ОГЛЯД Gravity Chase

ОГЛЯД Zeus Quest – The Rebirth of Earth