ОГЛЯД Zeus Quest – The Rebirth of Earth

Сьогодні ми збираємося переглянути нашу власну пригодницьку гру, яка розповідає про богів і ставить вас у ситуацію, в якій може опинитися будь-хто. Коли ми починаємо гру, ми можемо побачити різні частини етапів. Подивіться, що ви можете вибрати їх і ввійти в них Крім того, ця гра опублікована видавцем Crazy Soft, і її цифрові коди надаються цим містом, але знову ж таки, у нас є ще один огляд для вас, якщо ви зацікавлені в Отримайте цю гру, прочитавши цей огляд повністю, усуньте свої сумніви і прийміть остаточне рішення купити Zeus Quest – The Rebirth of Earth або відмовитися від нього.

Дія гри відбувається в країні Богів, і історія та вміст гри представлені в цих режимах, і ви можете спілкуватися з різними персонажами та вести різні розмови з ними, і що ви можете вести ці діалоги з будь-яким із Виберіть їх і наскільки добре Звичайно, всі ці діалоги були включені в гру за замовчуванням, і в них не відбувається нічого іншого, і, вибираючи кожен із діалогів, ми не створюємо різні режими в областях ін’єкцій. За допомогою цих діалогів ви можете повністю прочитайте наслідки свого вибору.У грі небагато карт, і етапи в грі мають схожі та ідентичні стани з точки зору сценічного дизайну.

Прості речення від нас зроблені максимально простим способом. Оформлення обличчя розчаровує в деяких частинах, і коли я їх бачу, я думаю, що обличчя цих персонажів створено дурною людиною.

У ньому немає жодного особливого захвату, і ігровий процес повністю однаковий, оскільки вам доведеться мати справу з різними персонажами, вам надається розділ як інвентар, де ви можете використовувати будь-які предмети, з якими вам доведеться мати справу. режими з різними символами з точки зору тексту та вміти їх читати

Більше нічого про ігровий процес. З самого початку, коли ви входите в гру, ви можете бачити всі середовища в грі. Це було згадано, але їхні конструкції та різні частини, які були зроблені для цього середовища, прості та базові, про які не можна говорити. Загалом дизайн Zeus Quest – The Rebirth of Earth, включаючи персонажів, аж до Різні частини середовища, де ви присутні, усі в найкращій формі

Вдома, якщо я хочу надати вам свій повний огляд цієї гри, я повинен сказати, що ця гра знаходиться в найпростішому стані з усіх аспектів, які розглядаються на веб-сайті, і її не можна вважати відеогрою. у цій грі потрібно зробити багато роботи, а режим гри було випущено набагато раніше. Відродження Землі не має такого сильного впливу на гру, і ви все ще бачите той самий ігровий процес у грі, вплив може бути досить невтішним.

Підсумовуючи, якщо я хочу дати грі остаточну оцінку та поговорити про неї в цілому, я повинен сказати, що, по-перше, сюжетні ігри не мають дуже насиченого та правдоподібного сюжету, і ви не можете покладатися на історію гра, коли ми просуваємося вперед і ми стикаємося з музикою гри та її голосами, ми бачимо, що в грі немає жодного голосового режиму, сюжету та диктора, і ми бачимо повторювану музику в грі, яка відтворюється на кожному етапі , і голоси також однакові. Геймплей гри завжди повторюється одним і тим же чином. Через деякий час, який ви проводите в цій грі, ви можете втомитися від неї, і можна сказати, що конструкції етапів і дизайни облич персонажів – це єдине. У чому ми бачимо, ігри не дуже добре розроблені, і можна сказати, що є багато місця для роботи.

+ У грі є кілька справжніх святих місць

– Поганий дизайн персонажа

– Конструкція сходинок незадовільна

– Графіка і візуальні режими гри далекі від очікуваних

– Музика і звуки гри повністю повторюються і постійно повторюються

музыка - 2
гісторыя - 3
геймплэй - 1.5
графічны - 2

2.1

Якщо вам потрібна моя особиста думка, над грою багато роботи.Цей правда, що творці намагалися зробити обличчя персонажів у грі схожими на міфологічні та релігійні картини та різні релігії, але їм це не вдалося це завдання навіть в інших частинах Гра далека від очікуваної і потребує ще багато роботи

ОГЛЯД Jim Power The Lost Dimension Collection by Piko

ОГЛЯД Endling Extinction is Forever