ОГЛЯ PROPAGATION PARADISE HOTEL

Минуло близько трьох років з моменту виходу оригінальної гри PROPAGATION, і сьогодні ми раді представити нову назву PROPAGATION: PARADISE HOTEL. Однак важливо зазначити, що ці дві гри досить різні. По-перше, нова версія доступна у VR через Steam, додаючи абсолютно новий рівень занурення. Крім того, хоча оригінальна гра була шутером зі статичними хвилями, ця нова частина містить повномасштабну сюжетну кампанію, яка захоплює вас своєю захоплюючою розповіддю.

У PROPAGATION: PARADISE HOTEL ви стаєте на місце Емілі, бармена готелю Paradise, яка знаходить притулок від зомбі-апокаліпсису на кухні готелю разом із охоронцем Оуеном. Усе швидко погіршується, коли ви дізнаєтесь, що вашій сестрі на даху готелю потрібна порятунок. Щоб дістатися до неї, ви та Оуен повинні пройти через готель, зіткнувшись із численними небезпеками та натовпами жахливих зомбі, які чатують за кожним кутом.

Що відрізняє цих зомбі від інших у VR-іграх, так це їх підвищений реалізм. Вони відчувають щиру загрозу і вміють викликати справжній страх. На відміну від більш мультяшних зомбі, вони також можуть повертатися до життя після того, як їх «вбили», що додає напруги та жаху. Бачити бездиханне тіло, розкидане по всьому готелі лише для того, щоб несподівано оживати й атакувати вас, справді страшно.

Якщо випадково вас вкусить один із цих невблаганних зомбі, але вам вдасться втекти, ви можете використати антисептик, випадково знайдений у готелі, щоб вилікуватися. Окрім предметів для здоров’я, ви також шукатимете необхідні речі, як-от батареї для живлення ліхтаря та набої для пістолета. Дуже важливо переконатися, що ви добре споряджені, тому що без акумуляторів чи боєприпасів вижити стає майже неможливим. Гра спритно зберігає простий і організований пошук, що дозволяє вам легко керувати своїм інвентарем і зосередитися на напруженому ігровому процесі.

Хоча є кілька незначних графічних недоліків, таких як відсутність деталей у дзеркалах у ванних кімнатах і відсутність рук для вашого персонажа, ці невеликі недоліки не погіршують загальне враження. Увага гри до деталей і полірування в інших сферах з лишком компенсує ці незначні проблеми.

ПОШИРЕННЯ: РАЙСЬКИЙ ГОТЕЛЬ забезпечує захоплюючий і захоплюючий досвід, особливо у VR. Завдяки захоплюючій сюжетній лінії, реалістичним зомбі та спрощеній механіці збирання сміття, гра триматиме вас на межі свого місця, поки ви переміщуєтеся підступним готелем і боретеся за виживання. Будьте готові повністю зануритися в цю карколомну пригоду!
Зробіть крок у світ РОЗШИРЕННЯ: РАЙСЬКИЙ ГОТЕЛЬ, захоплюючий і запаморочливий VR-досвід, який змусить вас бути на краю сидіння. Залиште реальність позаду, вирушаючи в подорож кишить зомбі готелем, де небезпека підстерігає за кожним рогом, а виживання стає вашою єдиною місією.

У цій захоплюючій грі ви берете на себе роль Емілі, спритного бармена, який шукає притулку на кухні готелю в супроводі відважного охоронця Оуена. Але нехай безпека кухні не вводить вас в оману. Слухаючи відлуння далеких криків і відчайдушні благання про допомогу по радіо, ви розумієте, що вирушити в невідоме — це ваш єдиний шанс возз’єднатися зі своєю сестрою та знайти порятунок.

Розробники майстерно створили відчуття страху та напруги, яке витає в повітрі, коли ви проходите темними коридорами. Кожен крок вперед нагадує хід навшпиньках по канату між життям і смертю. І коли ви чуєте тихе перемішування нежиті, що наближається, ваше серце прискорюється, а долоні стають липкими. Чи вистачить у вас сміливості протистояти невблаганним полчищам зомбі та вийти переможцем?

Що відрізняє PROPAGATION: PARADISE HOTEL від інших ігор про зомбі у віртуальній реальності, так це її прихильність до реалізму. Ці зомбі не просто карикатури; вони надзвичайно реалістичні, від їхніх рухів і зовнішнього вигляду мурашки проходять по спині. Жах посилюється, коли ви стаєте свідком їхнього оживлення, їхні колись бездиханні тіла піднімаються з-під землі з жагою людської плоті. Абсолютна непередбачуваність їхніх нападів триматиме вас у стані постійної пильності, готові захистити себе в будь-який момент.

Виживання в цьому суворому середовищі залежить від вашої винахідливості. Пошук запасів стає тонким танцем балансування ризику та винагороди. Коли ви натрапляєте на необхідні предмети, як-от батареї для живлення ліхтарика чи набої для заряджання надійного пістолета, відчуття полегшення охоплює вас. Але будьте обережні — кожне рішення має значення. Вибирайте мудро, як розподілити свої ресурси, оскільки один неправильний крок може означати вашу загибель.

Незважаючи на те, що PROPAGATION: PARADISE HOTEL пропонує захоплюючий досвід занурення, важливо звернути увагу на кілька незначних графічних недоліків. Проте, у великій схемі речей, ці крихітні плями зникають на тлі блискучої атмосфери гри. Увага до деталей в

інші аспекти, такі як моторошна атмосфера та ретельний дизайн занепадаючого середовища готелю, з лишком компенсують будь-які графічні недоліки.

Приготуйтеся загубитися в PROPAGATION: PARADISE HOTEL, де реальність розмивається вигадкою, а ваші інстинкти виживання досягають межі. Завдяки захоплюючій розповіді, приголомшливим зіткненням і захоплюючому геймплею ця гра перенесе вас на американські гірки, повні емоцій. Готуйтеся до карколомних моментів, адреналінових битв і досвіду, який змусить вас жадати більшого. Наважтеся ступити в темряву, озброївшись рішучістю та бажанням вижити. Ваша доля в цьому зараженому зомбі раю у ваших руках.
Будьте готові до того, що ваше серце вискочить із грудей, оскільки PROPAGATION: PARADISE HOTEL запропонує вам неймовірні страхи. Будьте готові до тих моментів, коли трапляється несподіване, що застає вас зненацька та викликає здивований крик або мимовільний стрибок із місця.

Уявіть собі, як ви обережно пересуваєтеся тьмяно освітленими коридорами, ваші відчуття в стані підвищеної готовності, коли раптом у двері вривається гнила рука, простягаючи вузлуваті пальці. Ваш пульс прискорюється, і з ваших губ зривається видих, коли ви інстинктивно ухиляєтеся від фантомної кінцівки. Або уявіть собі таке: ви повертаєте за ріг, щоб зустрітися віч-на-віч із гротескним зомбі, що кидається на вас, його налиті кров’ю очі пронизують темряву. Ви не можете не випустити нервовий крик, коли ваша реакція на бій чи втечу починає перевищувати швидкість.

Але не тільки візуальні страхи викликають у вас мурашки. Гра також залежить від вашого відчуття звуку. Уявіть собі тишу, яку порушує тихе гарчання невидимої істоти, що ховається поруч, або раптовий скрегіт металевих дверей, що відкриваються, і лунає коридорами. Ці слухові сюрпризи триматимуть вас у напрузі, створюючи відчуття напруженості навіть у найзвичайніші моменти гри.

ПОШИРЕННЯ: РАЙСЬКИЙ ГОТЕЛЬ володіє мистецтвом страху від стрибків, пропонуючи потрібну кількість шоку та несподіванок, щоб ви були залучені й повністю занурені в жахливу атмосферу. Це та гра, яка змусить вас двічі подумати, перш ніж повернути за ріг або відкрити двері, знаючи, що небезпека може ховатися прямо за нею.

Тож, якщо ви любите цей викид адреналіну та любите бути захопленими зненацька найзахопливішим способом, приготуйтеся випробувати жахливі стрибки, які змусять вас затамувати подих у PROPAGATION: PARADISE HOTEL. Будьте кмітливі, адже в цій грі кожен куток може містити карколомний сюрприз, який змусить вас вискочити зі свого місця одночасно від страху та захоплення.

Ця гра є візуальним задоволенням, яке залишить вас у захваті від її захоплюючої графіки та уваги до найдрібніших деталей.

Пориньте у світ, де кожна текстура відтворена з вражаючою реалістичністю. Від обвітрених стін готелю до мерехтливих вогнів, що відкидають моторошні тіні, середовище оживає з приголомшливою чіткістю. Рівень деталізації просто вражає, кожен об’єкт ретельно розроблений, щоб додати загальній атмосфері напруги та страху.

Досліджуючи коридори з привидами та тьмяно освітлені кімнати, ви помітите тонкі штрихи, завдяки яким ігровий світ відчувається живим. Від мерехтіння свічок, що відкидають танцюючі тіні на стіни, до частинок пилу, що витають у повітрі, кожен елемент сприяє захоплюючому досвіду. Увага до деталей поширюється на найдрібніші об’єкти, такі як розкидані папери, розбите скло та навіть тонкі відображення в дзеркалах, додаючи шару реалізму, який занурює вас глибше в жахливу атмосферу гри.

Але вражають не лише статичні візуальні ефекти; гра також може похвалитися вражаючими динамічними ефектами. Уявіть дощ, що ллє надворі, створюючи заворожуючу симфонію, коли він б’є у вікна та стікає по склу. Або уявіть собі мерехтливе полум’я палаючого смолоскипа, що кидає моторошне сяйво, яке танцює по вашому оточенню, посилюючи відчуття небезпеки та напруги.

ПОШИРЕННЯ: РАЙСЬКИЙ ГОТЕЛЬ є свідченням сили візуального оповідання. Графіка та деталі працюють у гармонії, щоб створити захоплюючий досвід, який перенесе вас у світ жаху та невизначеності. Тож будьте готові бути візуально зачарованими, подорожуючи цим неймовірно красивим середовищем, де кожен куточок зберігає таємницю, а кожен візуальний елемент створює атмосферу, яка ледошить спину.

+ Сюжетна кампанія додає глибини та мети вашим діям
+ Страшні стрибки
+ приголомшлива графіка
+ Управління запасами дозволяє легко шукати предмети

– Цикл ігрового процесу: навігація готелем і зустріч із зомбі

– деяким гравцям може знадобитися більше інтерактивних елементів

8.5

ця гра забезпечує жахливий і насичений досвід жахів, який захопить вас і залишить вас на межі місця. Якщо ви фанат цього жанру і любите занурюватися в напружений і візуально приголомшливий ігровий світ, цей заголовок точно варто перевірити. Приготуйтеся до страху, досліджуйте моторошний готель і прийміть страх, який чекає вас у цій карколомній пригоді.

ОГЛЯ Murderous Muses

ОГЛЯ THE SHORE