ОГЛЯ Murderous Muses

Я хотів би зазначити, що розробники надали мені рецензійну копію Murderous Muses, але висловлена тут думка повністю моя. Мені дуже сподобалися їхні попередні назви, і я можу впевнено сказати, що Murderous Muses виправдовує свою репутацію. Гра доступна на Steam, PlayStation, Xbox і Nintendo Switch.

У Murderous Muses ви виконуєте роль охоронця Галереї, музею на таємничому острові. Зараз у музеї проходить виставка, на якій представлені роботи вбитого художника Мордекая Грея. Картини Грея унікальні, оскільки він змішав кров шести жителів зі своєю фарбою, і ваше завдання — розкрити, хто з цих шести людей є вбивцею.

Murderous Muses пропонує повністю захоплююче 3D-середовище, де ви можете вільно досліджувати, збирати предмети інвентарю та розгадувати головоломки. Графіка та загальна структура гри викликають ностальгічне відчуття, що нагадує комп’ютерні ігри 90-х років, які бездоганно поєднуються з фірмовими кліпами студії.

Ігровий процес розділений на триденний і нічний сегменти. Протягом дня ви повинні зібрати шість картин Мордекая Грея та розвісити їх у визначених місцях, зіставляючи предметний матеріал із іменами на плакатах. Деякі назви очевидні, а інші вимагають трохи додаткових роздумів. Справжнє хвилювання розгортається вночі, коли ви переносите портрети в процедурно створені галереї. Розвішування їх на стінах викликає короткі відеокліпи, у яких підозрювані висловлюють свої почуття щодо теми. Дотримуючись підказок у галереї, ви відкриваєте поліцейські допити, які допомагають звузити список підозрюваних.

Кожен вечір починається з того, що доктор Хау, телеведучий, представляє унікальні факти про цю справу. Наприклад, виявлено, що вбивця, ймовірно, проник у галерею за допомогою запасного ключа Грея. Звернення уваги на знання підозрюваними цих фактів стає вирішальним у наступні ночі, коли вам доведеться відмовитися від одного з портретів. Ця увага до деталей і логічні висновки додають грі цінності повтору, оскільки вбивця змінюється між проходженнями.

Murderous Muses чудово справляється з вашою здатністю використовувати логіку та усунути підозрюваних протягом трьох ночей. Він винагороджує уважне спостереження та критичне мислення, змушуючи вас почуватися розумним, коли ви успішно ідентифікуєте вбивцю. Гра досягає балансу між складністю та доступністю, що робить її приємною для гравців різного рівня кваліфікації.

Одним із видатних аспектів Murderous Muses є його глибина. Окрім головної таємниці вбивства, є багато додаткового вмісту, який потрібно відкрити. Кожна картина в галереї надає багату історію та розуміння світу та розуму Мордекая Грея. Інформація змінюється залежно від того, слухаєте ви вдень чи вночі. Крім того, у кожній галереї є головоломки, які відкривають кімнати з урнами, що містять відео таємничої маленької дівчинки, пов’язаної з убитим художником. Унікальні сюжетні картини для кожного підозрюваного ще більше конкретизують їхні характери, розкриваючи несподівані подробиці їхнього життя.

Гра пропонує інтригуючу історію про острів, захоплюючу акторську гру FMV і захоплюючу таємницю з надприродним відтінком. Розробники знову створили захоплюючий досвід, який захоплює гравців від початку до кінця. Незалежно від того, чи хочете ви розгадати таємницю вбивства чи глибше заглибитися в приховані таємниці, Murderous Muses подарує вам приємний і незабутній ігровий досвід.
Звичайно! Ось кілька додаткових параграфів, що висвітлюють різні аспекти Murderous Muses:

Атмосферна обстановка Murderous Muses справді захоплює. Таємничий острів служить фоном для гри, а увага до деталей у створенні захоплюючого середовища заслуговує похвали. Від моторошних коридорів Галереї до приголомшливо красивих пейзажів, що оточують музей, гравці потрапляють у світ, наповнений напругою та інтригою. Поєднання 3D-графіки та кліпів живої дії створює відчуття реалізму, що залучає гравців глибше в розповідь гри.

Розповідь історій у Murderous Muses є видатною особливістю. Досліджуючи музей і взаємодіючи з картинами, гравці відкривають багатий гобелен знань та історії. Кожна картина дає можливість зазирнути в спотворений розум Мордекая Грея, пропонуючи зрозуміти його художній процес і темні теми, які пронизують його творчість. Крім того, відеозаписи таємничої маленької дівчинки, пов’язані з художником, додають додатковий шар інтриги, залишаючи гравців із постійним почуттям цікавості та бажанням розкрити правду про вбивство.

Головоломки в Murderous Muses продумано розроблені та пропонують задоволення. У міру проходження гри гравці стикаються з різними головоломками, які необхідно вирішити, щоб розблокувати приховані кімнати та знайти додаткові підказки. Ці головоломки варіюються від традиційних логічних головоломок до більш абстрактних задач, які потребують гри ми мислимо нестандартно. Включення цих головоломок не тільки додає глибини геймплею, але й покращує загальне занурення, створюючи відчуття, що гравці беруть активну участь у розслідуванні.

Увага до деталей у «Вбивчих музах» справді заслуговує похвали. Кожен аспект гри здається ретельно продуманим, починаючи від ретельно створених картин і закінчуючи вигадливо оформленими галереями. Розробники зробили все можливе, щоб створити цілісну та захоплюючу гру, гарантуючи, що гравці будуть повністю залучені з моменту початку гри. Додавання унікальних історичних картин для кожного підозрюваного ще більше додає глибини гри, дозволяючи гравцям глибше заглибитися в життя та мотивацію потенційних убивць.

Murderous Muses — це гра, яка винагороджує кілька проходжень. Оскільки вбивця змінюється між кожним проходженням, гравцям пропонується підходити до розслідування з різних точок зору та застосовувати різні стратегії. Цінність гри ще більше підвищується завдяки розгалуженій розповіді, де вибір гравців може призвести до різних результатів і одкровень. Це додає рівень непередбачуваності та заохочує гравців досліджувати кожен куточок гри, гарантуючи, що кожне проходження буде свіжим і захоплюючим.

Загалом Murderous Muses демонструє сильні сторони розробників. Гра поєднує в собі інтригуючу розповідь, захоплюючі візуальні ефекти, складні головоломки та захоплюючу таємницю вбивства, щоб забезпечити приємний і незабутній ігровий досвід. Незалежно від того, чи є ви шанувальником попередніх ігор студії чи новачком у їхніх іграх, Murderous Muses однозначно варто перевірити завдяки унікальному поєднанню мистецтва, таємниці та ігрового процесу.

+ Гра захоплює гравців від початку до кінця

+ 3D-середовище гри та відеоролики створюють захоплюючу атмосферу

+ Складні головоломки

– деякі гравці можуть вважати графіку застарілою

– Обмежене дослідження

– деяким гравцям може знадобитися більш різноманітна ігрова механіка або додаткові дії

5.5

живі кліпи, які спілкуються з гравцями через рамки картини, є чарівною ідеєю, а поєднання розкриття справи про вбивство з мистецтвом також є ще одним аспектом гри, який допомагає створити особливу атмосферу в грі.

ОГЛЯ FISHING: NORTH ATLANTIC

ОГЛЯ PROPAGATION PARADISE HOTEL