ОГЛЯД Plunderer’s Adventures

Ми всі відносно знайомі з іграми, які пропонуються в стилі Tower Defense, і знаємо, що в іграх зрозуміло, що головний герой повинен захищати певну частину і не дати ворогам дістатися до них. У грі, яку ми хочемо Огляд сьогодні, ми повинні сказати, що Plunderer’s Adventures завжди намагався заробити гроші в одному з цих жанрів, але я повинен сказати, що, відчуваючи це, він більше нагадує інші ігри цього жанру, хоча ця гра також знову ставить цей бар’єр
Коли ви починаєте гру, ви можете зрозуміти, що гра відбувається навколо і в контексті піратських історій, і насправді в Plunderer’s Adventures у вас є корабель, на якому ви повинні захищати цей корабель і його екіпаж, який є дуже привабливими дівчатами, а не ворогами. Ви скелети і вороги, які дуже схожі на зомбі, не дозволяйте їм прийти до вас і забрати їх з собою, тому що коли вони до них доходять, вони підбирають їх без причини, а коли вся команда, коли вас не буде, ти знову повторюєш гру
Так, весь механізм і геймплей у грі однакові, і той самий ігровий процес болісно повторюється на наступних етапах гри, так що через деякий час вам також може не бути цікаво продовжувати гру. Поки я переживав цю гру, я повинен сказати кілька етапів, що розваги у мене були на початку гри, але через деякий час ця гра мене не розважала.
У міру просування гри він збільшується, тому ви повинні знищити їх з більшою кількістю команд, і вам доведеться витрачати більше часу, незважаючи на знищення їх усіх.

Кожен з ворогів зустрінеться на вашому шляху з різними життями, і ви повинні знищити стріли всередині своєї зброї, кидаючи їх і не дозволяючи їм дістатися до вашої безпечної зони.
Варто зазначити, що в грі ми зазвичай маємо двох головних героїв, кожен з яких має свої можливості, і ці персонажі розвивають гру на двох абсолютно окремих і різних картах, на яких карти та дизайн навколишнього середовища абсолютно різні. До гри додається невелика різноманітність, хоча ігровий процес у грі зменшує смак цієї різноманітності і змушує гру повертатися до того самого повторюваного стану.
Наприкінці кожного з цих районів ми зустрічаємо BossFight, у якому ви повинні використовувати різноманітні навички, щоб знищити їх, щоб я міг завершити їх повністю, коли ми повністю знищимо їх до наступного рівня, а на наступних картах будуть інші персонажі. їм доведеться багато рухатися всередині цих слайдів у грі, щоб зрештою, який із цих барів може знищити свого ворога?
Вода й переміщення в Ніневії Ви можете знищити ці битви з босами, і, знищивши їх, ви зможете отримати нові карти, на яких ви зіткнетеся з новими ворогами, яких ви повинні знищити за допомогою монет, які вам потрібні, щоб їх знищити. Ви виграли від вбивства ворогів на попередніх етапах, оновіть ваші навички, щоб ви могли знищити їх із більшою шкодою своєю зброєю, і варто згадати, що в нижньому правому куті екрана ви можете знищити свого ворога за допомогою них. Перегляньте ці навички повністю. Ці навички можуть призвести до зброї, яка стріляв у ворога одним пострілом, і ми можемо зробити кілька пострілів у ворога поспіль. Стріляти й знищувати кількох ворогів одночасно, хоча ви можете змінити ці навички та отримати інші навички. Оновлюйте якомога більше різних речей є ворогами Вони не можуть наблизитися до вас швидше, і, покращуючи зовнішній вигляд і деталі свого корабля, ви можете швидше знищити своїх ворогів або дуже легко битися з зомбі.
Другий персонаж у грі має інші можливості та навички, про які розповідається на іншій карті, але загальний механізм гри з точки зору ігрового процесу залишається таким же, і ви повинні рухатися всередині цих барів і дублювати ворогів. знищити вас і повністю відстояти чарівні шуми, які позаду вас і не дай Бог забрати у вас ворога і забрати їх, хоча для цього немає підстав, але зрештою. Ми не зрозуміли причину перемоги цих дівчат від ворогів, хоча ми маємо захищати їх без будь-якої підтримки протягом року і тримати їх у безпеці.

Графіка в грі є двовимірною і піксельною, від привабливих дівчат, які стояли позаду нас, до головної героїні і переміщуючи все це в піксельному персонажі, а компоненти піксельного середовища були розміщені один біля одного, щоб зробити двовимірним Гра для We create та анімації, які існують у 9 персонажах, досить обмежені, але можна сказати, що ці обмежені анімації та їх тіні, які рухаються на сонці одночасно з ними, створили дуже гарний стан, хоча ці анімації досить обмеженіІ це підсумовує рух головного героя на брусах, а також їх частковий рух, який стоїть на місці.
Звук і музика в грі, як і ігровий процес гри, ловляться в циклі повторення, і ця музика завжди повторюється, і ми не бачимо в ній нічого нового. Звуки пострілів з гармат у цій грі є повністю Обличчя просте і звичайне в грі і не має нічого і ефекту дуже дивних звуків або виходить за межі очікувань, і ви поставили абсолютно просту річ у це обличчя півзахисника
Якщо ми хочемо розповісти про цю гру в кількох останніх реченнях, ми повинні сказати, що ця гра з її піксельною графікою та ігровим процесом, який є досить огидним, не змогла виправдати очікування гравців, і можна сказати, що у багатьох частинах мене особисто цікавить. Вони не продовжили гру, тому що в грі нічого запропонувати, від ворогів до босів, а зброї та навичок, які є в цій грі, недостатньо для цієї гри, і нам потрібно більше різноманітності для хобі. Загалом, особливого різноманіття немає і карти в цій грі не відтворюють різниці в механізмі гри. Все це призвело до того, що ми зіткнулися з дуже посереднім і слабким ефектом, який не може виправдати очікування гравців.

+ Двовимірна, барвиста і піксельна графіка

+ Гарний дизайн персонажів

– Ігровий процес дуже повторюваний

– Вороги не відрізняються великою різноманітністю

– Оновлення в грі грають особливу роль

– Музика та звук у грі надзвичайно прості та повторювані

музыка - 3.5
геймплэй - 4
графічны - 5

4.3

Ця гра з її двовимірною та барвистою графікою може спочатку виглядати дуже красиво та привабливо, але коли ви продовжите цю гру, випробуєте її ігровий процес і зробите кілька кроків вперед, ви зможете відчути це відчуття. Майте на увазі, що гра повністю повторюється і не може запропонувати нічого нового, але також може бути дуже нудним для категорії до такої міри, коли вона більше не продовжує гру.

ОГЛЯД FAR: Changing tides

ОГЛЯД Anno: Mutationem