ОГЛЯД FAR: Changing tides

Наскільки складно й складно може бути керувати дуже схожими на звичайні кораблі, і це створить для вас особливі проблеми. Це чудово для гри, про яку розповідають у цьому контексті. У продовженні цього огляду приєднуйтесь до нас, щоб переглянути повна гра втеча.
FAR: Changing tides у різних частинах намагався поставити на шляху гравців різні головоломки та загадки, кожна з яких може кинути виклик гравцям по-своєму. Він розставив це сам, це було для нього важливіше за інші частини, і в інших частинах були предмети, з якими ми розберемося по порядку.
Тож ми хочемо поглянути на головоломки та загадки в цій грі і побачити, який вплив вони мали на ігровий процес.
Ця гра в різних частинах може змусити вас витратити багато часу на розгадування головоломок.
У цій грі перед вами стоїть завдання керувати кораблем, який має багато режимів втечі в порівнянні зі справжнім шиїтом. У нижніх частинах ми бачимо, як працює двигун і бачимо, що двигун перегрівається. Або ні і що це двигун взагалі не досягає цього стану
Велика увага в цій грі приділяється музиці. Справа в тому, що ви насправді можете зробити всі органи, які є в грі, в найдозволеніші речі, про які ви можете навіть не думати. Такі предмети, як відкриття вітрил. Гра одна з найважливіших питань, наприклад, гравець повинен спостерігати за ними, щоб продовжити і продовжити гру, і насправді робити в цій грі.
Внутрігрові та маленькі можуть бути дуже ефективними. Гра викликає у гравців більше інтересу, тому що, оскільки ви можете перетягувати, усе дає вам настільки чудовий контроль, що ви можете зробити більше, ніж Давайте зробимо це заздалегідь.

Ви повинні бути обережні, щоб не зіткнутися з іншими компонентами середовища в деяких областях, оскільки ці зіткнення можуть завдати вам серйозної шкоди та понести витрати.
Механізм всієї гри, особливо море, яке присутнє у всій грі і спрацювало дуже добре, вода, яка завжди рухається по них, хороша і цілком натуральна.
Я говорив про це, і океани в цій грі також мають дуже хороші механізми, наприклад, коли ви рухаєтеся, ви отримуєте повне відчуття, яке ви отримаєте від океану, і насправді, природне відчуття. Щоб бути повною присутністю у цій грі, а також часткові звуки та крихітні звуки, які завжди присутні в цій грі, від шуму води до звуку маленьких паличок, які вміщені всередині нашого корабля, роблять його завжди природним у цій грі. прищеплюється гравцеві і робить гравців більш імовірними, щоб вони ставилися до гри. Ви також можете розглянути оновлення для свого власного корабля. Ви можете робити деякі речі швидше, наприклад, коли ваш корабель зіткнеться з іншими об’єктами в навколишньому середовищі, наприклад, коли Ви хочете перетнути міст, обов’язково зверніть увагу на свої вітрила. Спустіть його, інакше він повинен йти з ними Мене вдарив міст, і він руйнується та ламається, через що ваш корабель деякий час не зможе рухатися з потрібною швидкістю, що може дратувати. Гра створила цей режим для мене часто, і ви повинні бути будьте обережні, щоб не зіткнутися з іншими учасниками, щоб ви могли легко і просто продовжувати свій шлях, а також графіку в грі та візуальні режими, які ми можемо Побачити один з них, океани та води навколо нас, усі вони графіка, яка може зачарувати будь-якого гравця. Графіка на кораблі, якщо вона містить частини. Ви спускаєтеся вниз і можете побачити детальну роботу, яку можна виконати в нижній частині корабля. Це може дати гарне відчуття гравцям, хоча це був гарним і приємним досвідом для мене, як і для інших частин. Гра може бути знищена, включаючи інші частини, які ми згадували Давайте подивимося на дуже природну гру місяць тому і зможемо сказати, що наша гра може повністю виправдати очікування гравців, які хотіли б випробувати гру в такому стилі
Тепер непогано звернути увагу на негативні моменти цієї гри, хоча ця гра має хороші візуальні та графічні режими, і коли ми озвучуємо, ми можемо зустріти гарні деталізовані звуки, які змушують гру повернутися до нормального режиму, але я Треба сказати, що ця гра через деякий час може дати вашим гравцям нудний цикл і режим, який повторюється, тому що через деякий час все, що може запропонувати гра, це великий океан, який ви бачили на початку гри, і це правда, що цей океан природний і повністю механізований Має справжній океан, але ми повинні вмітиРобіть більше речей і місій, щоб ми могли розважитися в цій грі і мати можливість забути повторення цього океану, але, на жаль, незважаючи на місії в цій грі, ми можемо сказати, що я не повністю задоволений нами в цьому. Ми ми застрягли у величезному океані, де лише звук води та графіка працюють дуже добре, і ми повинні продовжувати це робити, хоча через деякий час це може стати дуже втомливим, і не кожній групі гравців буде цікаво. Продовжте гру.

Але тепер, коли ми розповіли про всі частини гри, ви можете задатися питанням, до чого дає хороша історія цієї гри, і що нам насправді потрібно зробити. Я маю сказати вам, що ця гра Це історія пригод маленького хлопчика на ім’я Тое, який завжди застряг у своєму власному світі і хоче потрапити в нові місця та випробувати нові пригоди у своєму житті, а всі події, що відбуваються в грі, – це наш головний герой. Тобто, а також нові люди, які додаються до корабля і допомагають в якості екіпажів.Все це дуже красива історія в цій грі красивіше, чого на мій погляд цілком достатньо, щоб гра не може бути для нас виправданням з цим кораблем, хоча і відкривайте дивні частини карт, але повторення гри через деякий час може розчарувати будь-якого гравця і засліпити його смак, але треба сказати, що ця гра може бути дуже веселою і привабливою протягом першої години.
Через короткий час персонаж Toe, про якого ми говорили, має доступ до корабля, який тепер ви можете отримати на фотографіях, які ми розглянули на цьому веб-сайті. Корабель може зайти під воду та натиснути кнопку вперед. Ідіть і продовжуйте свої пригоди. Також, знаходження цього сюжету знаменує початок нашої історії і починається наша гра, і можна сказати, що це чудовий початок для історії з таким каркасом, що Дерна Персонаж завжди шукає власних пригод.
Ми коротко поговорили про звуки в цій грі і сказали, що маленькі звуки і деталі, які є в цій грі, насправді дали нам можливість отримати багато природності від гри і відчути, що вона в океані. Ви подорожуєте з героями в цій грі, але ми маємо говорити про музику гри. Незалежно від того, чи грає вона в цій грі, може бути задоволеним чи ні, і чи ця музика поєднується зі звуками моря та океану, які ми завжди Це може бути чудовою гармонією для розслаблюючої гри, яку ви завжди можете продовжувати грати, не втомлюючись від цієї музики та звуку, і зазначити, що я дуже люблю музику в грі і можу дивитися І створювати дуже красива гра разом із поєднанням звуку океану

+ Фізика води та океанів у цій грі дуже правдоподібна

+ Прекрасна ігрова графіка

+ Висока руйнування різних компонентів у грі

+ Головоломки та загадки в ігровому процесі

– Повторюйте ігровий процес через короткий час

– Місії та етапи не пропонують нічого нового

7.9

Нарешті, ця гра може завоювати серце кожного гравця красивими звуками та океанськими механізмами, які присутні у всій грі, і залишитися в свідомості всіх із привабливою грою, а також дуже чудовою графікою, яку ми завжди бачимо в цій грі. Ми можемо зробити її однією з найкрасивіших графічних об’єктів, сумісних з іншими учасниками гри, тому не чекайте, щоб випробувати цю гру та експериментувати.

ОГЛЯД Hundred Days – Winemaking Simulator

ОГЛЯД Plunderer’s Adventures