ОГЛЯД Anno: Mutationem

Гра, яка сьогодні перед нами, – це гра в стилі кіберпанк і майбутнього, в якому ми можемо побачити багато кольорів в навколишньому середовищі і зустрітися з майбутнім, яке ще до нас не дійшло, і багато чого в ньому. дивно та на майбутнє, слідкуйте за новинами, щоб отримати додаткові огляди з Anno: Mutationem
Історія гри починається з того, що головний герой гри, Анно, шукає таємниці про те, що його брат загубився серед самців і хоче повністю знайти таємницю зникнення свого брата, хоча в міру того, як цей персонаж рухається вперед з новими предметами, він стикається з новими питаннями, які хвилюють його щодо того, чому суспільство, в якому розповідали гру цього року, і що сталося з цим суспільством, хоча в цій грі ви можете взаємодіяти з багатьма персонажами, і це вітає вас лише широким розмаїттям інших діалогів, які чекають на вас, і дає можливість вам мати з ними багато взаємодій, і з цих взаємодій ви можете побачити події та отримати багато інформації, яка, можна сказати, все ще не є неефективною в процесі і процес, про який розповідається в грі. Це різноманітні діалоги, які здивують вас і змусять вас відчути себе в реальному світі в майбутньому. І ви ходите в чистий кіберсвіт, і ви можете Поговоріть з усіма людьми всередині
У грі немає режиму Openworld, але ми можемо сказати, що ми маємо велику свободу дій у кількох середовищах у грі. Ми можемо перейти до різних частин, а також побачити красиві дизайни, розміщені в цих середовищах. Так, розробники ігор у середовищі Ігри, про які розповідається в стилі майбутнього, змогли зробити це найкращим чином, і можна сказати, що Anno: Mutationem — одна з найкращих ігор, які я коли-небудь відчував з точки зору дизайну навколишнього середовища , і ви Ви також можете побачити всі її виміри за допомогою екологічного дизайну цієї гри та насолоджуватися кожним з них, тому що ця гра запропонувала все найкраще в цьому розділі, і можна сказати, що вона не може бути кращою, ніж це. Див. багато неонових кольорів, які існують у багатьох частинах гри, тож давайте отримаємо гру в кіберпанк і майбутнє з цієї гри та матимемо чудові стосунки з цією грою з точки зору навколишнього середовища.
Ще одна річ, яка нас схвилювала, і я ледь не плакав, коли відчув гру, це поєднання двовимірного та тривимірного режимів у грі. Творці зробили це настільки красиво і чудово, що в цьому немає нічого поганого, як у ваших персонажів може відображати деякі точки, які ви бачите в грі, у двох вимірах, але коли ви переживаєте битви в грі, ви можете бачити його в повних трьох вимірах. Також бачити оточення в трьох вимірах, а також коли ви досліджуєте різні частини в навколишньому середовищі можна побачити поєднання цих двовимірних і тривимірних режимів у деяких частинах один з одним і від нього повністю.
Коли ви шукаєте таємниці зникнення вашого брата, вам допомагає пульт дистанційного керування, який відповідає за роботу з комп’ютером і хакерство, який надає вам інформацію віддалено, і ви можете побачити, що з’являється на екрані та спостерігає за розмовами. між ним і головним героєм хороші стосунки, а на етапах він є одним із головних стрижнів гри, який фактично за допомогою інформації, яку він дає головному герою, змушує кроки рухатися вперед, а інформація Отримати нову один
У Anno: Mutationem також є багато персонажів, багато з яких відіграють важливі ролі в грі, і можна сказати, що не вистачає ігрових хітів, і багато з них також можуть грати багато підетапів у цій грі для головного героя . Слід зазначити, що хоча ці основні кроки не вимагають дуже складних режимів і завдань, але це робить ігровий процес довшим і більше, і якщо ви зацікавлені проводити більше часу в ігровому середовищі, ви можете виконати ці кроки, пройшовши ці підетапи та спілкування з підперсонажами, які знаходяться в кутках різних частин цієї гри, щоб ви могли більше насолоджуватися цією грою.

Але якщо ваше запитання полягає в тому, що для повного завершення цієї гри потрібно кілька годин, я повинен сказати, що нам знадобилося від 10 до 12 годин, щоб завершити цю гру, хоча це заслуговує на увагу. Ви можете провести більше часу в грі, виконавши підкроки ми згадували, і трохи довше, ніж ми згадували.
Графіка в грі, яку можна побачити в пікселях у різних частинах гри, разом із фантастичним дизайном, який включено в цю гру, унікальні, від рухів обличчя персонажів до дизайну персонажів. Щоб створити дуже красивий Середовище кіберпанку для нас, а також дизайн навколишнього середовища, який існує в грі, включаючи їх велику різноманітність, як і інші частини гри, ми можемо побачити дуже відповідну графіку, пов’язану з іншими частинами гри в цій частині, що може викликати це гра краси вулАсі, вам і всім іншим гравцям, які постійно користуються цією грою, буде більше цікаво випробувати цю гру
Відповідно до звукових ефектів, зокрема звуків дощу, це може викликати багато облич, атмосфера гри набагато захоплююча, ніж зазвичай, і це також може допомогти ігровому оточенню загалом. Це відбувається в уми глядачів і реєструється як тривалий твір
Унікальні ігрові макети Як ми вже говорили, у грі ми отримуємо багато діалогів від різних персонажів, кожен з яких має розповісти історію та дає нам конкретну інформацію. Розкладки виконуються без проблем. Кажуть, що персонажі і звуки, які має кожен з них, ідеально пропорційні. Так само, як і екологічний дизайн, це подвоює атмосферу гри, і загалом усі ці предмети та елементи, які знаходяться поруч у грі, насправді допомагають один одному створювати повністю захоплююче та атмосферне середовище кіберпанку для створення всіх гравців, щоб гравець не міг продовжувати гру
Настав час, і в мене є деякі підказки, щоб побачити ігровий процес у грі, чи змогла ця частина забезпечити чистий і приємний екшн разом із платформою, щоб створити чудовий досвід для гравців, чи ні.
У розділі ігрового процесу ми можемо побачити сутички, які показані в трьох вимірах. Ви можете битися з усіма істотами в грі, включаючи роботів, а не з істотами, які заражені в навколишньому середовищі, і вам доведеться їх знищити. Крім того, іноді можливо, що головний герой у цій грі має бійки з іншими людьми, які зустрічаються на його шляху, і він повинен їх вбити, але іноді ці сутички можуть бути такими складними та важкими. У цьому розділі вам потрібно покращити свої навички, щоб Анно могла добре виходити в переможних боях і перемагати своїх ворогів. Їхня швидкість набуває форму. Він має дуже хороший тип, і у нас є дуже гарні бойові середовища, включаючи верхню частину будівель у темному середовищі, в якій гравець може кинути виклик своєму акаунту та знищити ворогів.

Бойовий механізм у цій грі такий, що ви можете вражати ворогів здалеку зі зброї, але коли вона наближається до них, ви можете знищити їх за допомогою свого лазерного меча та завдати їм шкоди. Зверніть увагу, що ці поранення можуть бути на екрані. Коли їх ударяють, ці ушкодження з’являються на екрані чисельно, і через певний проміжок часу, коли ви можете завершити їхнє життя, вони зникають. Однак, коли вони нападають на вас, ви можете захиститися за допомогою захисний щит, і ми повинні зробити це в потрібний час, тому що якщо ви не зробите цього в потрібний момент, вони можуть вразити вас. Ви побачите травми і ви втратите своє життя

Усі бойові механізми, в яких є ігровий процес, можна оновлювати, включаючи предмети, які можна оновлювати. Можна згадати меч головного героя та лазерну гармату, і ви можете модернізувати їх у певних частинах, щоб надати їм більше здібностей. Введіть ворога та знищуйте його за меншу кількість час
Якщо ми хочемо мати загальне резюме про цю гру в останніх кількох реченнях, ми повинні сказати, що ця гра дуже незвичайна та унікальна з точки зору графіки, і ми можемо сказати, що ця гра має одну з найкращих графіків нового покоління гра, яка змогла поєднати двовимірний і тривимірний режими, щоб створити один з найбільш унікальних і найкращих режимів виразу в грі. Виконуючи нову роботу, поєднуючи речі, які не мають жодного відношення один до одного, ця гра була здатні створити особливий зв’язок між ними, і можна сказати, що ця нова робота та їхня творчість викликає захоплення, а також дизайн персонажів і діалогів. Усі вони мають різноманітні режими і жодним чином не викликають у гравця нудьгувати в листі, який ми всі зробили найкращим можливим чином, а також про середовище, яке існує в цій грі для гри з низьким кіберстилем. Випущений може мати особливе значення, яке можна сказати як інструментальне Фанати гри це цілком зрозуміли, і ми стикаємося з досить красивими середовищами, які можуть створити атмосферу гри в кіберпанк і змусити вас зануритися в дуже красивий світ цієї гри і завжди відчувати цю гру.

+ Дуже красива і приваблива графіка

+ Різноманітні діалоги і дуже красивий дизайн персонажів

+ Створення фантастичного світу кіберпанку

+ Поєднання двовимірного та тривимірного режимів

+ Формула, повна формул, а також стиль дій

+ Складна боротьба

+ Хороша музика та звук

– Нічого

10

Якщо ви все ще сумніваєтеся в досвіді цієї гри, я повинен сказати вам, щоб ви залишили всі ці мережі осторонь, тому що ця гра може зачарувати вас своєю унікальною графікою, а також поєднанням режимів, яких не робила жодна гра. дивитися на себе, щоб багато хто обов'язково випробував цю гру

ОГЛЯД Plunderer’s Adventures

ОГЛЯД Radioactive Dwarfs: Evil From the Sewers