ОГЛЯД One More Gate : A Wakfu Legend

Назви, випущені в жанрі Roguelike, завжди можуть відтворювати відмінності в стилях бою, які ми бачимо в цих іграх, і ці відмінності можуть бути приємними та красивими для багатьох гравців, які відчувають їх, і в той же час не задовольняють багато людей, я особисто дуже цікавлюся цими стилями, тому сьогодні з цим приводом я пішов до One More Gate a Wakfu Legend, щоб переглянути цю гру, яка опублікована в стилі Roguelike. ні, розкажу вам про свій досвід і давайте побачимо, що ця гра та її творці, які сьогодні надали нам цифрові квіти цієї гри, змогли задовольнити Nano. Нарешті, я хочу окрему подяку. Дякую їм за те, що надали мені це можливість випробувати цю гру та поділитися з вами своїм відгуком.

One more gate a wakfu legend game, як ми вже згадували, це гра, схожа на ізгоїв, у якій ви повинні бачити свої карти внизу екрана та використовувати їх у потрібний момент, щоб перемогти всіх ворогів перед собою. їх, оскільки це може бути корисним для кількості шкоди, яку ви можете завдати ворогу, а також інші елементи, такі як захист від ворога, можна побачити внизу сторінки та на картках, які з’являються на початку,
На початку вони дуже обмежені, і щоразу, коли у вас є крайній термін, щоб завдати шкоди ворогам, ви можете зробити це обмеженим способом, і це робиться відповідно до кількості квадратних будинків у верхній частині екрана, які для приклад Кожне з цих завдань заповнює вказану кількість цих будинків у верхній частині екрана, і ви повинні вразити ворога мудрістю та правильними рішеннями, які ви приймаєте в цих частинах і відповідно до будинків, які знаходяться у верхній частині Увійдіть і захистіться в потрібний момент від ударів, які вони хочуть завдати вам, щоб ми могли вийти переможцями з боїв, які відбуваються з ворогами.
По ходу гри він дає нам більше підказок щодо історії та загального процесу, який розповідається. Він знову повертається до цього порталу та повертається до гри в іншій частині. На самому початку гри він стикається з вами в бою смаки та системи, в яких вам доведеться битися з різними ворогами, тваринами та монстрами Це певним чином розповість вам про що гра, що я маю вам запропонувати, ви можете битися з основними істотами, ви можете зрозуміти систему гри і це розглядається як своєрідна освіта і що робити Грай мені в гру
Хоча перші битви в грі дуже прості, але в перших битвах хосту ми можемо добре зрозуміти, коли ми повинні використовувати які дії та дуже прості та основні дії, які існують у грі, і показують вам, що з Ці завдання можуть можна згадати двома способами, наприклад, існують карти, які існують лише для того, щоб завдати шкоди ворогам, і коли ви виберете, ви побачите, що життя ворогів відображаються у вигляді смужки під ними. Обличчя, яке відображається в підказках, ефект зменшується, і коли вони також атакують вас, ви можете використовувати захисний щит, коли ви робите це відповідно до кількості чисел на картці захисного щита. Ви стаєте синіми, і коли ворог вдаряє вас, він не може вразити ваше червоне життя, яке є ваше основне життя в грі, ви повинні використовувати цю картку в потрібний час, ви не можете просто атакувати, і я повинен сказати, що якщо ми це зробимо, ви помрете в потрібний час і Ви повинні знати, коли атакувати, а коли захищатися
Завантажте гру, є монети, які ви можете отримати, відкриваючи різні скрині в грі, щоб розбивати ящики та вбивати ворогів, за допомогою цих монет ви можете робити оновлення та предмети. Звичайно, ці покупки та оновлення, які існують у грі, неможливі протягом усієї гри У грі вам потрібно дістатися до місць, де є люди, які роблять це для вас.
У лівій частині екрана ви маєте певні місця для придбання потрібних покращень. Коли ви використовуєте ці місця, ви можете купувати предмети, які можуть дати вам переваги в грі, ви можете отримати більше життів і режими вашої картки більш вразливі і ви можете перемогти ворогів легше
У грі є багато частин, які потрібно досліджувати та відкривати, якщо ви можете повністю дослідити оточення та побачити себе в різних частинах, відкриваючи різні скрині, і є скрині. які можуть дати вам наступні здібності. Якщо ви відкриєте їх, якщо ви не зможете зробити це успішно, з скринь будуть з’являтися вороги, які хочуть забрати ваші монети, і вам доведеться битися з ними знову, які можуть з’являтися по-різному. Більшість з них дадуть вам SekВін також дає вам підказки в деяких частинах гри в повному обсязі та дивує вас картами, яких ви зовсім не очікуєте. Коли я вибрав, давайте подивимося, скільки шкоди завдасть кожна картка та скільки будинків у верхній частині ваш екран буде заповнений, і коли ви їх виберете, ці картки будуть додані до вашої робочої групи. Я зрозумів, що коли ви використовуєте цю картку один раз, ці картки губляться.

Рівень гри покращиться в просунутих частинах, і коли ви перебуваєте в грі протягом багатьох годин, ви можете помітити, що ваш рівень гри став більш професійним, і ви зіткнетеся з набагато сильнішими ворогами та найдивнішими істотами, які вони набагато складніші ніж у початкових режимах гри, і коли ці бої стають складнішими і різноманітні вороги стають на вашому шляху, можна сказати, що бойова система гри добре виконала свою роботу, а також гарна різноманітність і Вершина гри у розділі карток і кількість шкоди, яку ви завдаєте ворогам, яка зазнає змін у процесі гри, також заслуговує похвали, а також той факт, що в грі є багато можливостей стати однорідними, оскільки єдине, що ви робите, це битися з різні істоти. це слідувати певним шляхом і відправитися в інший світ і знову битися з іншими ворогами, але в грі є дуже гарна різноманітність, яка була розміщена в різних частинах, а також дуже красиві візуальні та графічні режими, які будуть повністю і детально розглянуто далі.Ми пам’ятаємо, що це може бути дуже цікаво і водночас красиво Це був чудовий досвід для мене
Але графіка гри, яка несе основну візуальну частину гри, є ще однією частиною, яка справді може здивувати всіх гравців, від різних частин і заходу сонця на фоновому зображенні до дуже теплих будинків, які створюють власну атмосферу Добре. Вони передають своїм глядачам, і вони досить успішно справляються з цим завданням. Цілком можливо, що в історії One More Gate a Wakfu Legend можуть бути невеликі недоліки, і прогалини в цій частині будуть заповнені, але я повинен сказати, що у цьому розділі, у розділі режимів Візуально, творці гри зробили все можливе, щоб ми насолоджувалися кожною частиною цієї гри всім серцем.

+ Неповторна краса навколишнього середовища

+ Графіка, що привертає увагу

+ Різноманітна та захоплююча бойова система

+ Красива і звучна музика

– Немає звуку для діалогів

– Марні обхідні шляхи

8.3

Надмірна краса гри, безумовно, впадає в очі кожному глядачеві з перших моментів і може стати приводом для продовження гри, а також захоплюючі та різноманітні бої з різними ворогами можуть бути ще однією привабливістю цієї гри.

ОГЛЯД Dragon Prana

ОГЛЯД Medieval Dynasty