ОГЛЯД Medieval Dynasty

Ігри з відкритим світом завжди відрізнялися від інших жанрів ігор. У цій категорії ігор ви можете ходити по навколишньому середовищу як незалежний персонаж і робити все, що завгодно, але ці ігри з відкритим світом є собою. Саму по собі її можна розділити у багато різних стилів, деякі з яких ми просто повинні вижити, а також інші стилі, де вам доведеться робити такі речі, як грабувати та грабувати банки.
Але спільним у всіх іграх є відчуття свободи дій, що використовується в них.Ви можете робити все, що завгодно, звичайно, це не завжди означає, що ви повністю вільні в цьому світі, але під наглядом.Деякі правила він не знає про те, чи потрібно рухатися, щоб вибратися з води живим і продовжити гру.
Гра Medieval Dynasty, з якою ми стикаємося сьогодні, є ще однією з цих ігор, за яку слід особливо подякувати видавцям гри з самого початку. Ми маємо велику дослідницьку та екологічну широту
Спочатку ця гра була випущена для домашніх комп’ютерів, але через деякий час сьогодні ми можемо випробувати цю гру на наших домашніх платформах, тобто Xbox і Playstation, і сьогодні я пробую цю гру для платформи Xbox. Я розповім про свій досвід для ви більш повно в продовженні цього огляду
Завжди в іграх, які дозволяють нам досліджувати навколишнє середовище, і в них є велика свобода дій, і середа є історія, що часто ці сюжетні рамки можуть заплутати гравців великою складністю.

З огляду на той факт, що плутанина в грі настільки велика, що складна історія може значно посилити цю плутанину, але в грі з відносно простою історією ми можемо отримати більше підказок з історії в міру просування гри. сталося
Але відносно всього, що ми розуміємо, це те, що історія розповідає про хлопчика, який втратив свою сім’ю на війні, пішов у віддалену місцевість і намагався побудувати регіон для себе, людей там і тих, хто був сім’єю. знову ж таки, і чим далі ви йдете в Medieval Dynasty, чим більше речей ви робите, щоб розбудувати територію, тим більше у вас буде діалогів з людьми, які оселилися у вашій місцевості, кожен з яких дасть вам підказки. Розповідає про історію
Це правда, що ці персонажі не повністю озвучені в грі, але вони можуть показати вам корисні та дуже ефективні діалоги, щоб ви могли зрозуміти багато сюжету гри, прочитавши їх, і знати, що відбувається.Це впало в та гра
У грі ви вирішуєте, що ви хочете робити, ви хочете розширити свою територію чи ви хочете продовжувати грати в спокійній манері, і це повністю залежить від вашого смаку та стилю гри.
Як я згадував на початку огляду, в іграх з відкритим світом існують правила, які обмежують вас певною кількістю. Їх так багато, що ви можете розважатися і грати в цю гру дуже довгі години, і я також повинен сказати, що ці правила які існують в інших іграх з відкритим світом, які поміщають вас у сюжетну лінію та встановлюють для вас обмежувальні правила. У цій грі цього немає, і все залежить від вас, як ви спроектуєте свою територію, яких людей ви до неї помістите та кого хочу жити там з вами, але все залежить від вас, як ви разом створите ці складки, як ви підете на лоно природи, розпалите вогонь, вполюєте тварин, робите інші речі, щоб продовжувати своє життя.
Усі місця в грі можна вивчати крок за кроком, щоб ви могли зрозуміти, з якої частини вам потрібно збирати які речі і з чого, розмовляючи з іншими місцевими людьми в цій місцевості. Частково ви повинні почати будувати свій власний будинок, майте меблі для будинку та будинки загалом, ця робота залежить від вас, як ви це зробите, усе навчання буде надано вам під час гри, щоб ви могли повністю зрозуміти, що відбувається, які предмети потрібно зібрані разом, щоб скласти певні фігури в цій грі, це все те, чого ви будете повністю навчатися під час проходження гри. Це можливо, і в цій частині немає недоліку, якщо через деякий час у грі ви зрозумієте, що Ви стали професіоналом у цій грі і знаєте все.
Почніть зараз, продовжуйте, ви можете розблокувати нові предмети, які можуть дати вам спеціальні навички, які неможливо завершити жодним чином, і з Medieval Dynasty ви можете використовувати їх, які можна збирати до кінця гри. і більше інформації ми у навколишньому середовищі, тим більше предметів ми можемо зібрати
Крім того, ви повинні турбуватися про занадто багато їжіСтворіть пам’ять для всіх жителів села та району, а також створіть ферми, де вирощують та вирощують тварин. Також, коли ви можете визначити членів свого регіону для конкретних завдань, вони можуть виконувати свої власні завдання. а через деякий час можна зрозуміти, що всі жителі щось роблять на цій території, яка забудована
Деякі з них готують їжу, а інші відтворюють ферми, і в цьому полягає краса цієї гри в тому, що вона дуже активна, і всі мешканці та люди, які мають штучний інтелект, добре справляються зі своєю роботою, а ви зовсім ні. не залишайтеся без діла в 9-й грі, ця гра змусить вас наполегливо працювати, щоб купити або зібрати всі речі, які ви хочете, і поєднати їх між собою, а також інші дуже природні завдання, які У реальному світі все, що людина може зробити, щоб вижити був включений у цю гру
Оскільки я говорю про те, що гра надто активна, я маю на увазі в цій частині, що гра не закінчується в справжньому сенсі Хічкока, тож ви можете одружуватися з людьми у вашій місцевості в цій грі, і ви можете коли Зробіть це, щоб мати певна бажана жінка та критерії залучення її до нас, і після того, як ви завершите цей шлюб, ви можете мати дитину, і якщо ви хочете, ви можете продовжити гру з Перегляньте дітей, які ви вже мали від цього шлюбу
Є гра, яка працює разом, щоб зробити для нас дуже реалістичну назву, назву, яка здається дуже великою, і є лише така кількість людей, які можуть здивувати та зацікавити будь-якого гравця. Продовжуйте гру та подивіться, що станеться, звичайно, я попереджаю вас, що ця гра викликає повне звикання, і оскільки вона ніколи не закінчується, ви потрапите в це і будете відчувати цю гру протягом довгих годин.

Надія та пори року приходять одна за одною, холодна та тепла пори року мають для вас випробування, до яких ви повинні бути готові, наприклад, коли погода погіршується, у вас має бути достатньо предметів та обладнання. Збирайте, щоб ви могли забезпечити хороше тепло і вогонь в цьому сезоні, щоб ваш персонаж не помер від холоду, а також інші предмети, які необхідно підготувати для наступного сезону, все це ви повністю зрозумієте в грі
Важкі та легкі випробування постають перед вами один за одним у цій грі та викликають вас різними способами, і дивіться, як ви долаєте випробування чи ні. Звичайно, кожне з цих випробувань має певний ступінь складності, і найважливіше випробування, яке гравець повинен зіткнутися в цій грі – це рівень голоду в грі, який справді не може бути приголомшливим, якщо вам доводиться постійно полювати.Тварини та безпосередній світ продуктів із ваших власних ферм, щоб ви могли контролювати рівень голоду, оскільки цей рівень швидко втрачає межі та досягає дуже слабкого стану, тому вам потрібно зробити все можливе, щоб запобігти голоду. Виправте це в безперервному режимі, оскільки це один із найважливіших елементів у грі
Якщо вони хочуть поговорити про Medieval Dynasty кількома словами наприкінці, я повинен сказати, що ця гра має велику широту та масштаб, тому дуже природно бачити невеликі технічні проблеми в деяких її частинах, які можуть бути повністю ігнорується. але різні предмети в грі та предмети, які можуть кинути вам різні виклики, можуть зробити цю гру кращою. Половина гри, можливість одружитися та поговорити з мешканцями, а також мати історію, яка може дати гра дуже хороша основа і вивести її з її штучного стану, всім разом вдалося створити красиву, але фантастичну назву. Мені особисто сподобалося грати в цю гру, і я рекомендую її всім, хто читає цей огляд.

+ Карта занадто широка

+ Графіка, що привертає увагу

+ У цій грі є велика різноманітність речей

+ Необмежений і нескінченний геймплей

+ Історія проста, але приваблива і правдоподібна

– Деякі дрібні технічні помилки

гісторыя - 9.5

9.5

Коротше кажучи, я маю сказати, що перед вами фантастична та дуже реалістична назва, яка дуже схожа на реальність у тому сенсі, що різноманітність речей, які ви можете робити протягом половини гри, справді неймовірна, тож не вагайтеся та відчуйте цю гру.

ОГЛЯД One More Gate : A Wakfu Legend

ОГЛЯД dreadlands