ОГЛЯД Dragon Prana

Сьогодні перед нами гра Dragon Prana, щоб отримати її повний огляд, і на самому початку цього огляду ми повинні особливо подякувати компанії та видавцям гри, які надали нам цифрові коди. цієї гри Ми можемо мати хороший огляд цієї гри
Боротьба в цій грі є основною частиною ігрового процесу, і ви повинні використовувати сили різних персонажів, щоб боротися з ворогом, використовуючи будь-які навички. які ви придбали в контекстному розділі, використовуйте їх, щоб перемогти свого ворога .Це дуже відома гра, тому що ви можете відвідувати різні секції свого замку, щоб отримати різний одяг для своїх персонажів. купити
Ви також можете зробити це за допомогою зброї. Ви можете купити різні мечі для кожного зі своїх персонажів відповідно до рівня та стадії, на якій перебуває кожен із цих персонажів, і збільшити силу. Вони збільшують кількість роботи, яку ви виконуєте зі стеблами в Варто зазначити, що ви можете продати вже куплені предмети за вказаною ціною та знову отримати монети.

Переміщення по карті та проходження між деревами та іншими предметами, які присутні в ролі, здаються трохи смішними, а частини, які розміщені в ролі, вам потрібно пройти повз них, щоб дістатися до інших частин, просто щоб створити красу. Немає жодної логіки. Коли ви вступаєте в ці битви та стикаєтеся з різними ворогами в різних розділах, ви можете знищити ворогів, використовуючи навички кожного зі своїх персонажів.
Ви повинні робити це по черзі, таким чином, зверху вниз, ваші персонажі починають бити ворогів і роблять це, використовуючи власні навички окремо.Вони вибирають, яким з них бити ворогів.Є всі частини карти, які ви можете піти досліджувати різні частини.
Відкривши різні частини, ви зможете знайти алмази та нових людей, і, знайшовши ці предмети, ви зможете розпочати нові здібності та отримати їх, щоб використовувати їх під час битв. Переможіть їх, використовуючи ці алмази, звичайно, щоб отримати субсидії, ви повинні йти на дослідні території.
Досліджуйте кожну частину середовища та побачите, що, представляючи кожну з воріт, вам доведеться битися з певними ворогами та перемогти їх, щоб кинути вам виклик, але різноманітні схеми та плани, за якими ви знищуєте свого ворога, однакові. Це повністю для вас, як ви покращуєте здібності своїх персонажів і надає на них Чай Самотності, який ви можете використовувати, коли маєте справу з ворогами
Є битви, які проводяться в режимі реального часу, тож ви можете підвищити рівень своїх персонажів за дуже короткий час, і ви можете отримати набагато більше етапів для своїх персонажів, щоб вони могли покращити свої навички в тій області, яку я хочу. мати набагато більше свобода дій, бої повністю послідовні, гра з’являється і дозволяє вам битися з різними і різними ворогами і перемагати кожного з них, ви можете проходити рівні завдань Збільште кількість гравців. Це зробить їх гравців кращими в боях і мати більше викликів легко
Хоча ці битви можуть бути нудними, я особисто віддаю перевагу блукати та відкривати нове середовище, битися з новими тваринами, а потім я хочу покращити своїх персонажів, але, можливо, деякі гравці Не робіть переклад у цій роботі та вдосконалюйте своїх гравців за допомогою боїв які працюють послідовно
Аптека Якщо я хочу поговорити про гру в цілому, я повинен сказати, що Dragon Prana дає вам велику свободу дій, так що ви можете налаштовувати своїх персонажів і отримувати для них новий одяг та спорядження, які відповідають рівню їхнього здоров’я в бою. . Вони матимуть прямі ефекти. Крім того, ви можете звернутися до гри та різних розділів і відкрити для себе найкращі нові. Проводьте миттєві битви, які дозволять вам підвищити рівень ваших гравців за дуже короткий час. Проблема може бути з бажання багатьох гравців, які не мають терпіння досліджувати середовище і просто хочуть покращити себе безпосередньо.

Навколишнє середовище дуже різноманітне, хоча подібності, які можна побачити в різних частинах риби, не можна ігнорувати, і цю скаргу можна побачити в більшості місць, а існування деяких рослин і дерев у середовищі не є логічним, і гравці можна лише проходити через них, щоб переходити з однієї області в іншу, а також проекти інших середовищ, які включають вкладені будинки, між якими ви не можете проходити, і тількиУ мене немає позитивних моментів в ігровому середовищі, вони можуть бути одним із негативних моментів, які включені в половину гри.

Кожен із персонажів має здатність вражати ворога різними можливостями, це може залучити будь-якого гравця до цієї гри завдяки різноманітності рухів цієї гри та будь-якого іншого типу в розділі купівлі предметів та екіпірування ваших персонажів. дійсно дивовижний у значенні цього слова і може зробити гру набагато цікавішою.

+ Різне обладнання та система крафта

+ Персонажі з різними навичками

+ Розділ персоналізації