ОГЛЯ MECHAPUNK

Гра MECHAPUNK, яка сьогодні перед нами, на перший погляд, може бути дуже простою 2D-реєстрацією та платформною грою, і я можу вам сказати, що це зовсім не так, а гра, яка перед вами, занадто багато гри. Це просто для відеоігри, і в наступному перегляді ви можете звернутися до її різних частин. У продовженні цього огляду залишайтеся з нами повністю, щоб побачити, як ця гра працює.
На початку огляду я хотів би згадати історію гри і подивитися, в яких рамках рухається історія гри.Інтенсивність проста, наприклад, історія гри має рамки і дуже складний історія, яка може набриднути багатьом користувачам. Проходьте та знищуйте роботів, щоб досягти різних етапів і завершити їх. Загалом у грі ви можете бачити кожен етап, що кожен етап цієї гри можна завершити за дуже короткий час.
Під коротким часом я маю на увазі те, що ви можете завершити початкові етапи гри за кілька секунд, і тільки для цього вам потрібно перестрибнути через голови ворогів на екрані в інші частини, коли ви це зробите, наступні етапи попереду Ви побачите різні голови своїх ворогів, які виступають у ролі роботів
Те, що може надто збентежити гравців, так це те, що вам не потрібно влаштовувати бійки, вони билися, що, зрештою, є однією з важливих і головних частин ігрового процесу. Втрачайте себе, оскільки ви можете ігнорувати ботів і продовжувати на вашому шляху та завершуйте етапи один за одним.

Ця проблема може спричинити багато проблем у ігровому процесі, як ми вже говорили, це одна з найважливіших частин гри, і боротьбу можна повністю завершити, не б’ючись із роботом. У міру просування вперед з’являться наступні кроки перед собою, і ви повинні розмістити їх, щоб закінчити гру, пройшовши всі 10 етапів, і коли гра буде повністю завершена, ви побачите це речення на екрані, яке говорить вам, що гра закінчена
Музика в грі також повністю повторюється, що не є абсолютно несподіваним для гри, яка дуже проста в усіх своїх частинах, хоча це не означає, що простота мінімальна або красива, цій грі бракує багато вмісту. Він дуже страждає.
Інші частини, які можуть вас убити, — це предмети, які висять у повітрі та рухаються в певних напрямках. Вам не потрібно проходити всі кроки знову з самого початку
Якщо ми хочемо поговорити з вами відверто, я повинен сказати, що ця гра як відеогра має дуже серйозний брак вмісту, а також у її ігровій частині ми бачимо багато проблем, і в цілому гра дуже коротка. Якщо ви не знищите всіх ворогів перед ним і просто пройдете над їхніми головами, ви зможете закінчити гру приблизно за 5 хвилин.
Зрештою, якщо зробити загальний висновок про гру, я повинен сказати, що ця гра має дуже серйозні недоліки в різних її частинах, наприклад, в обговоренні ігрового процесу, який є основною частиною гри, ми говорять про бойову частину гри. Ви можете просто помножити один і проігнорувати його та виконати кроки дуже просто. Насправді, у грі немає викликів, вмісту чи чогось особливого, що загрожує вам, щоб мотивувати вас продовжувати і оскільки ця гра дуже коротка, ви можете закінчити її приблизно за 5 хвилин, це може бути ще однією дуже великою проблемою те, що ця відеогра не є серед інших відеоігор, а лише як Давайте подивимося на неї як на веселу та просту назву.

Якби гра була трохи довшою і недоліки, які були в ній, були виправлені, це точно могла б бути весела гра, і головна частина, якої не вистачає в грі, це мати дуже гарну історію та вміст, який може сприяти загальному процесу але, на жаль, ми не бачимо нічого подібного під час цієї гри. Як ця гра з її недоліками може продовжувати пропонуватися як відеоігра на ринку цієї великої індустрії, і ці недоліки обов’язково потрібно виправити, щоб цю гру можна використовувати як відеогру. Відеогра може знайти місце в серцях усієї аудиторії.

Той факт, що ігровий процес занадто короткий і що ви можете взагалі ігнорувати ворогів, які рівномірно розподілені по всій грі, і залишити їх осторонь до наступних частин гри, що ви можете зробити, виконавши це завдання, щоб закінчити гру за Особисто для мене кілька хвилин можуть дратувати, тому що я хочу проводити більше часу в ігровому світі, або в грі немає нічого, що змушувало б вас досліджувати середовище в грі. або на карті є підрежим, для цього було зроблено дизайн спеціальних етапів, можна з упевненістю сказати, що в цій частині гри ми не бачимо багато тимчасових ігор з боку творців гри, які були встановлені для гри, і принаймні один свідок про дизайн і художні режими гри, хоча піксельна графіка гри може виглядати дуже гарною на початку, а через деякий час вона втрачає всю свою красу, оскільки ми відчуваємо багато повторень і монотонності протягом усіх 10 етапів, які Є в грі.

+ Красива піксельна графіка

– сюжет занадто простий

– ворогів можна легко ігнорувати

– немає змісту чи будь-якого розвитку персонажа

– геймплей занадто короткий і повторюється

– всю гру можна закінчити протягом 5 хвилин

– весь час звучить фонова музика

музыка - 3
гісторыя - 2.5
геймплэй - 2
графічны - 3.5

2.8

Ця назва, безперечно, має недоліки, які потрібно виправити, одним із головних з яких є проблема занадто короткої гри та той факт, що ви можете ігнорувати ворогів загалом, може завдати сильного удару по основній частині гри, оскільки а також піксельна графіка, яка не є чимось абсолютно новим, але в цілому це можна вважати єдиним позитивним моментом гри, який сам по собі не врятує гру

ОГЛЯД Cursed Island

ОГЛЯ STRAYED LIGHTS