ОГЛЯД Cursed Island

Можливо, багато хто з нас думав, що ми будемо робити, якби одного разу ми застрягли на самотньому острові, тепер, якщо цей острів зачарований і за ним йдуть прокляття, ситуація буде ще гіршою та страшнішою, звичайно, гра який сьогодні надійшов до нас для огляду, це жодним чином не страшна гра, і не приходьте до цього огляду з думкою, що ви зіткнетеся зі страшною грою.
Єдине, що в «Проклятому острові» важливіше за ваше виживання, — це вижити. Якщо ви потрапили в подібну ситуацію, ми можемо зробити те саме. Те, що ви можете робити в грі, дещо інше. Переходьте до різних частин цього острова та за допомогою речей, які ви знайдете в Наджафі та тримаєте їх перед собою, пройдіть вперед і зрештою досягнете вершини острова. Ви наполовину спіймані
Відчуття того, що ти потрапив у пастку, повністю відчувається в цій грі, те, що намагалися зробити творці гри, було успішно зроблено, і ти можеш повністю відчути, що ти потрапив у пастку всередині острова, оскільки в цій грі у вас так багато очок. Ви не знайдете, що можете зберегти гру там, гра завжди дає вам гострі відчуття, які, можливо, раптово падають з рівня, і вам доведеться робити все, що ви робили знову, це може бути трохи виснажливим для гравців з іншого боку. Це страшно, тому що у вас може бути багато крутих подій і фільмів, у яких ігри залишаються позаду лише з однією помилкою, щоб повернутися до початкової точки гри, що може стати кошмаром для всіх гравців, які переживають як.

З точки зору перенесення вечірки і створення атмосфери творці дуже добре попрацювали, і цьому дуже допомогла піксельна графіка, яка присутня в грі.Вдень і вночі під час гри всі предмети в зміна гри та графіка гри вдень і вночі справді відрізняються. Це стає трохи іншим з точки зору виживання. Ви повинні вижити, і якщо ви втратите життя, це матиме для вас погані наслідки. Вночі предмети рухатися в середовищі, яке може вбити вас, ударивши вас. значно знизити рівень, що може трохи лякати гравців. Збирайте предмети, які вам потрібні протягом дня, щоб ви могли безпечно перейти в режим безпеки вночі та почати боротьбу з ці предмети.

Коли я вивчав гру, мені дуже сподобалися ті частини гри, особливо та частина, де я зрозумів, що в грі ми бачимо чергування дня і ночі. Ми бачимо такі елементи в тих іграх, які цінувалися в Instagram. Там У половині гри немає нічого нового, але атмосфера та дизайн тієї частини карт, з якою творці намагалися дати нам відчуття страху та застрягнення, зроблені добре, і їм це цілком вдалося.
Але всі частини гри все ще не приємні та захоплюючі, а в деяких частинах ви справді втрачаєте мотивацію продовжувати гру, оскільки вам доводиться копати ґрунт у навколишньому середовищі з лопатою в руці. Вони розміщені, займайтеся, Прокладайте свій шлях вперед. Це може бути трохи приголомшливо для гравців. Для мене особисто, коли я відчував цю назву, я сказав, що для видобутку ґрунту та квадратних ділянок, які щомісяця На шляху до появи, ви повинні Візьміть гроші та почніть працювати. Це було трохи стомлююче, тому що для кожного квадрата, який ви бачите, вам потрібно вдарити по ньому кілька разів поспіль, щоб вони зникли, і це може зайняти значну кількість часу. Це означає викопувати бруд , що може бути приголомшливим для будь-кого та спричинити втрату мотивації продовжувати.
Інша річ, яка дуже очевидна в Cursed Island, полягає в тому, що ви не знаєте, за що ви боретеся і виживаєте. Ви раптово з’являєтеся на зачарованому острові, і все, що вам потрібно зробити, це просуватися вперед, ви не знаєте, що чекає ви, і просто вижити, і це все, що вам потрібно зробити, що може бути у формі Сюжетна рамка набагато прекрасніша за те, що ми переживаємо сьогодні, але, на жаль, через відсутність зв’язної та правдоподібної сюжетної лінії, ця гра стає надзвичайно нудною і змушує гравців встати від своїх пристроїв і припинити гру.
У цій грі практично немає музики та звуку, ви можете почути дуже дрібні та незначні звуки, які створюються під час виконання деяких їхніх рухів, але музика, яка може надати атмосфері гри особливий шарм і зробити її з того, що вона Це не існує в грі, і ви зіткнулися з дуже мертвою грою в атмосферних режимах, яка не дає вам спеціальної музики та не може створити атмосферу, оскільки дизайн гри включає позитивні моментиУ грі може бути набагато страшніша та захоплююча музика, щоб зробити цю гру набагато сильнішою атмосферою, ніж та, яку вона хоче прищепити своїй аудиторії.

Зрештою, якщо ви один із тих гравців, які не проти виснажливих і трохи дратівливих ігор, і вас цікавить цей стиль гри, і вам подобається рухатися вперед і виживати в стилі назви. Це вважається цікавим для Обов’язково приходьте, щоб відчути цю гру, хоча я не можу вам обіцяти, що гра, яку ми маємо перед нами, цілком цікава, але вона може дати вам гарну годину, але з дизайном різних частин у Обертанні день і ніч, які ми бачимо в цій грі, ми можемо насолоджуватися різними частинами піксельного дизайну та прекрасною графікою Проклятого острова, але вони обіцяють вам приємний і веселий ігровий процес, хоча, як уже згадувалося, якщо це один із Є тим гравцям, яким цікавий цей стиль гри, ця гра може підійти саме вам.

+ гарний дизайн рівня

+ гарний художній стиль і графіка

+ складний ігровий процес

– конкретної сюжетної лінії немає

– ігровий процес може бути занадто складним у деяких моментах

– немає бажання продовжувати гру

– це трохи повторюється

– відсутність фонової музики

музыка - 5.5

6.3

Ця гра може бути веселою по-своєму в багатьох частинах, але в той же час вона також може бути складною, звичайно, ця складна задача є одним із тих викликів, які вам повинні насолоджуватися, і іноді вона може бути дуже нервовою, це залежить від вас. Це залежить від того, наскільки ми можемо терпіти ігровий процес цієї гри та просувати його вперед. Якщо ви один із тих гравців, які мають мораль, ви можете повністю насолодитися цією грою разом із дуже красивим дизайном та її графікою. дуже красива і приємна назва

ОГЛЯД Space Roguelike Adventure

ОГЛЯ MECHAPUNK