ОГЛЯ STRAYED LIGHTS

Сьогодні ми підійшли до огляду STRAYED LIGHTS, бойовика та пригодницької гри, яка хоче перенести нас у свій фантастичний світ і водночас подарувати нам приємні бої. Продовжуйте цей огляд, залишайтеся з нами, щоб пограти в нову гру. Давайте познайомився з компанією Embers, а також на початку роботи, я повинен особливо подякувати їм, тому що вони надали мені коди цієї гри, щоб я міг випробувати цю гру та поговорити про свій досвід з вами, дорогі.
Гра STRAYED LIGHTS – це екшн, але дія цієї гри іноді може бути трохи повільною, а в інші моменти ця повільність повністю компенсується і приймає швидкий і швидкий режими. Це може проявлятися по-різному.
Історія цієї гри починається з самого початку, коли вона показує головного героя як дитину, яка відкриває очі в печері та починає рухатися, не показуючи нам жодної історії та інших персонажів. Як ми вже згадували, головний герой відкриває очі та починає ходити, а коли виходить із печери, то зустрічає новий світ, кожна мить якого може принести йому особливий сюрприз.
Дуже гарний світ, у якому кожен шматочок і кожна його частина складається зі спеціального освітлення та може розслабитися в дуже особливі моменти. Насправді, я думаю, що творці гри намагалися показати красу ігрового світу на З самого початку. Вітаємо всіх гравців, які переживають цей титул.
Однією із сильних сторін гри є дизайн і краса навколишнього світу. З самого початку гри, коли ви починаєте гру, ви можете припинити рух у будь-якій частині гри та побачити, який прекрасний світ Вважається, що кожна частина цього світу відрізняється від іншої, і ця відмінність не є чимось, що вас дивує, але ви можете відчути цю різницю дуже тихо і дуже приємно, і на додаток до цих дуже красивих відмінностей, поряд з освітленням. Ті, які можуть милувати око глядачів. Точні та красиві озвучки також можна почути з різних частин гри.

Наприклад, коли ви виходите з печери, ви чітко чуєте шум дощу , який відтворюється разом зі звуком грому в різних частинах. Звуки деталей, які є в природі, добре розміщені в цій грі, щоб ви відчували себе повністю в навколишньому середовищі, а разом із красивим дизайном і художнім режими, які ми бачимо на етапах у цій частині, ми можемо Ми отримуємо велике полегшення з боку гри, як я вже згадував, ви можете лише іноді в різних частинах, які змушують вас дивитися на красу, яку створили для вас STRAYED LIGHTS.
У грі немає закадрового голосу між персонажами, тому на початку гри я був трохи збентежений, щоб зрозуміти історію повністю, після цього я повністю зрозумів, як відбувається історія і який прекрасний стан ця історія приймає. Гра починається з того, що ви як полум’яна і чиста дитина виходить з печери і пускається в нову пригоду.Тапляється, що демонічні сили входять в цей світ з іншого боку і раптово його дитинство закінчується
На самому початку гри вам доведеться битися з цією темною та демонічною силою, яка дає вам тренування, необхідні для керування головним героєм у цих битвах. На мій погляд, найкраща частина навчання, яку можна дати ви є цією частиною гри, тому що окрім того факту, що ви знайомитеся з історією гри, ви також знайомитеся з елементами керування грою, а елементи керування в грі також досить прості і у вас є обмежена кількість елементів керування, які ви можете використовувати в цій грі, звичайно, це не означає, що ми на стороні простого геймплея, але я повинен сказати, що в міру прогресу гри ви можете мати більш складні та екшен геймплей, посилаючись на частини вдосконалення ваших навичок. Давайте подивимося на Террі.

Я думаю, що це мій особистий погляд на історію, яку намагається розповісти гра, і що ми бачимо темні та добрі сили пліч-о-пліч, є багато символів і символів, які вам потрібно знати з самого початку. Щодо деталей гри, зауважте, що якщо ви хочете подбати про історію гри, гра не потребує озвучування між персонажами, навіть якщо не всі гравці зацікавлені в цьому рівні та не підтримували цей режим у той час . Символічно, що ми бачимо в історії гри, що в цій грі був третій голос, який розповідає історію гри, тому що історії, які повинні бути розказані в грі, є епічними режимами, і їх можна порівняти з книгою що ми читаємо.

Поки ми просуваємось вперед, ми можемо повністю зрозуміти, що гра намагається надати своїй аудиторії унікальний і красивий екшн, але в деяких частинах вона не змогла вирішити цю проблему і не змогла досягти повного успіху цих дій. на мою думку, дуже повільний режим, який переважає в грі, може повністю усунути цю проблему, тому що гра хоче бути дуже швидкою, а дія, з іншого боку, і з іншого бокуІнше, відповідно до дизайну, графіки та художніх режимів, які існують у грі, ми можемо відчути, що гра хоче взяти нас за руку та повільно увійти у свій світ, тим часом ми можемо кукурікати, тому що між дизайном розслаблюючих етапів і Давайте подивимося на дуже швидку дію, яка, на мій погляд, не дуже добре себе показує в цих середовищах
Крім того, на початку вороги, які були переді мною, всі були в однакових позах і брали участь у битвах з однаковими рухами.Налаштуйте себе іншими кольорами, натиснувши кнопку, і коли вороги атакують вас, ви матимете ті самі кольори як ворогів і захищатися від них, крім того, що ви можете заповнити енергію нижнього рівня вашого екрана. Ви можете скинути своє життя та наповнити його
Унікальною особливістю гри можуть бути битви з босами в грі, кожна з яких розміщена по-різному. Ці битви з босами, кожна з яких має дуже великий розмір порівняно з вашим персонажем, іноді можуть бути дуже смішними і іноді дуже темні та злі, звичайно, це повністю залежить від того, на якому рівні ви перебуваєте в грі, загалом, щоб боротися з цими битвами з босами, вам потрібно заповнити енергетичний рівень, який розташований у нижній частині екрана, і це Робота Як ми знову згадували, це робиться таким чином, що ви повинні мати той самий колір, що й ваші вороги, і захищатися від них, поки цей рівень вашої енергії не буде повністю заповнений, і коли це станеться, ви можете використовувати натискання кнопок на ваша ручка одночасно активує цей режим, який може завдати значної шкоди вашим ворогам.

Крім того, ми можемо бачити дуже плавну та плавну анімацію в грі, особливо коли ви заповнили свій енергетичний рівень і хочете його активувати, де ви можете побачити, як ці анімації взаємодіють одна з одною в різних режимах. різноманітні, і тому ми можемо сказати що творці гри витратили багато часу та використали гарну різноманітність у цій частині гри.
Але ще одна річ, яка мене трохи турбувала в цій грі, — це падіння кадрів, яке я бачив у боях, були частини гри, де анімація дуже плавна та плавна, але, з іншого боку, можна сказати, що бойові анімації в режимі Others відчували серйозні падіння кадрів, як я відчув STRAYED LIGHTS для платформи Xbox, і вони повинні були мати хорошу частоту кадрів, але, на жаль, у частинах гри відбулося повне падіння частоти кадрів, що зменшило задоволення від цієї гри.

Нарешті, якщо я хочу сказати кілька слів про цю гру, я повинен сказати, що творці гри справді витратили багато часу на розробку етапів і світу, створеного в цій грі, так що ви можете ігнорувати інші частини гри в цьому світі. Здійсніть гарну, приємну прогулянку та насолоджуйтеся прекрасними звуками та музикою, які існують у природі та красою цього світу, а також музикою, яка звучить у цьому світі, і різними станами, які ви можете свідком у цьому курсі. Це одна з краси та особливостей STRAYED LIGHTS. Крім того, битви в грі відрізняються одна від одної, хоча іноді ці битви можуть проходити дуже повільно, а історія в грі є цілком символічною та повністю символічна історія, яка є в різних частинах.

+ приголомшливий дизайн рівнів

+ мирний світ

+ символічна історія

+ красиві вогні навколо гри

+ детальний звук і музика

– повторювані бої

– повільний темп дії

– збої та технічні проблеми

7.8

Цей заголовок може здивувати кожного гравця дуже красивим дизайном сцен і графіки, дуже фантастичним світом, а також дуже красивим освітленням і бойовими битвами, все разом може створити цікавий заголовок, який захопить вас у власний світ.

ОГЛЯ MECHAPUNK

ОГЛЯ Unheard – Voices of Crime Edition