ОГЛЯД MARAUDERS

Кожен космічний корабель може мати свою власну історію, і коли люди залишаються в космосі, щоб померти самі, вони воскресають і можуть вижити та продовжувати битися один з одним, щоб вижити.Історія цієї гри: Це починається тут, тобто , агент космічного корабля, ви повинні піти на інші кораблі та мати можливість взяти предмети та речі, які вони мають вижити, і повернути їх на свій власний корабель. Це процес гри MARAUDERS. Ми переглянемо його повністю, тому Залишайся з нами
У першій частині цього огляду я дав вам зрозуміти, що для того, щоб грати в цю мобільну гру, ми йдемо на інші кораблі, зшиваємо предмети наших ворогів і знищуємо їх, що є приводом для оповідної гри від першої особи Це можливо, і ви можете зібрати багато предметів із мертвих тіл ваших ворогів, і має бути багато предметів для вкорінення в різних частинах ролі, і ви повинні йти до вказаних частин цього корабля в тій же надії на Знову повернемося до вашого корабля, але оскільки я не розумію основної механіки гри, мушу сказати, що в цій грі не так багато частин, які потрібно викорінювати, якщо ви не вбиваєте ворогів, не проходите по їхніх трупах , і заберіть предмети, які вони мають. Ще один із померлих людей полягав у тому, що у нас дуже обмежений простір як інвентар, ми не можемо зібрати занадто багато предметів для себе, а способи покращити простір інвентарю займають дуже багато часу, часто Їх немає в розділі гри, присвяченому злому Це того варте, і ви хочете продовжувати грати у свою гру
Звичайно, у цій грі є й інші частини, де ви можете брати звідти предмети та купувати їх, щоб зробити їх. Усередині простору у вас є космічні гроші, які ви можете використати для обміну, який обговорюється в цій статті. Ви можете купити зброя та предмети, які використовуються в одязі персонажа, які допоможуть йому мати більше життя або стріляти у ворога з кращої зброї та битися з ним.

Уявіть, що порожній простір заповнений космічним кораблем, ви також підвішені в цьому просторі зі своїм власним маленьким космічним кораблем, і ви можете вибрати з п’яти різних частин, до якої ви б хотіли піти, і увійти в неї, де можете. Не повністю налаштуйте свій космічний корабель, формуйте предмети, які вам подобаються, і перш ніж купувати його, варто згадати, що цей космічний корабель можна пошкодити, тому ви повинні бути обережними, щоб він не був знищений і може бути пошкоджений. Відмовтеся від нього взагалі і йдіть, щоб викрасти інші космічні кораблі для ворогів і не витрачайте на це свої гроші, а натомість отримуйте інші предмети для власної боротьби.
Але коли ви хочете відправитися на іншу космічну станцію та посадити там свій космічний корабель, щоб почати їх грабувати, ви часто бачите спеціальну анімацію для посадки свого космічного корабля, і просто переходите до вказаної частини, і раптом екран стає чорним. і ви побачите себе в у тій частині, де ви зайшли на кораблі та космічну станцію ворога, ви можете почати грабувати та вбивати їх. Ви можете вбивати ворогів, щоб отримати більше очок
І вороги безжально атакують вас і мають досить хороший штучний інтелект, який може передбачити ваше наближення досить далеко і бути готовим вистрілити у вас і вибити вас, і ви повинні бути обережними. Збирайте, тому що життя, які ви втрачаєте, не можна відновити, і ви повинні поповнюйте їх за допомогою Meds, знайти які в цій ролі може бути трохи складно, але це не неможливо.
Дизайн сцени міг би бути набагато кращим, ніж те, що ми бачимо зараз у тій грі, здебільшого частини, які я бачив у різних кімнатах, були скопійованими моделями з інших кімнат, які ми бачили раніше, і знову розмістили в цій частині. Вони взяли той самий колір і мертві, які присутні на всіх ворожих космічних кораблях, також можуть бути ще однією причиною, чому всі гравці, які йдуть туди, щоб знищити ворогів, плутаються і не можуть зрозуміти, в якій частині космічного корабля вони знаходяться і чи атакували вони цю частину раніше ?Це може призвести до плутанини в ігровому процесі та трохи ускладнити його для гравців.
Але оскільки я говорив про штучний інтелект для ворогів, причиною цього штучного інтелекту та їх раннього розуміння вашого прибуття та присутності в цій конкретній області може бути відомий як гучний звук ваших ніг або ваших ніг, що рухаються поруч з вами, і кожен крок, який робите ви та ваші друзі. Ви отримуєте дуже гучний звук, який може попередити будь-кого на великій відстані, і вони будуть повністю готові до вашого прибуття. Цей звук кроків може дещо дратувати в деяких місцях, де немає інших звуків і зробити гравців. Вони не можуть зосередитися на власній грі
Візуальні режими та режими зображення в тій частині простору, в якій ми підвішені за допомогою нашої машини та космічного корабля, мають велику різноманітність краси, і можна сказати, що одним із найбільш задовільних аспектів гри єТаким же чином, текстури, які використовуються в різних частинах, крім згаданого корабля, які є абсолютно однорідними, також цілком прийнятні, хоча ми могли б мати набагато більше частин і більше різноманітних елементів у дизайні та дизайні етапів наполовину гра бути
Але зброя, тон і атмосфера, яку вони створювали, загалом, уся гра, починаючи від одягу солдатів і закінчуючи гравцями та головним героєм, можуть нагадувати теми Другої світової війни, які були повністю завершені власною зброєю. І лише невелика зміна космічного середовища може повністю нагадати нам технології, які використовувалися у світовій війні.
Крім того, ця зброя дуже різноманітна, і ми бачимо багато видів зброї в грі, і їх анімація для стрільби стрілами та їх різними частинами цілком прийнятна, так що ми можемо використовувати цю зброю в Давайте завершимо гру повністю і скажемо що ця частина не має проблем.

Зрештою, якщо я хочу провести загальну дискусію у всіх вимірах MARAUDERS, я повинен сказати, що ця гра, з її повторюваним сценарієм в іншому середовищі, яке розповідається в космосі, не змогла завоювати серця своєї аудиторії , а також дуже мало анімацій у грі та Багато роботи, більше розширення можна побачити в назві.Однією з причин, яка може відштовхнути гравців від гри, є повторюваний процес музичного процесу гри, який є однією з речі, про які я говорю, так що через деякий час ігровий процес може стати нудним. Це дасть вам нудно, що гравці не можуть і не мають причин продовжувати гру, хоча бої в грі цілком задовольняють і може бути приводом для продовження гри та велика різноманітність зброї, хороша анімація стрільби кулями зі зброї, ще один Є деякі речі, які роблять усе красивішим, але є дуже явні недоліки в різних частинах гри, які потрібно бути виправленою, а також занадто багато і занадто простих частин гри може бути ще однією з проблем. Це причина не грати Він буде розширюватися, і нам потрібні оновлення та оновлення в майбутньому, щоб побачити ці розширення в ігровому середовищі та спостерігати за ними.

+ Анімація зброї дуже красива і реалістична

+ Велика різноманітність зброї

+ Загальна графіка та текстури

– Дизайн середовища однорідний, а кімнати схожі одна на одну

– Геймплей повністю повторюється

– Історія гри дуже маргінальна і проста

– Рух космічного корабля в підвішеному просторі дуже штучний

– Система модернізації та оснащення новою технікою марна

– ШІ ворогів ірраціональний

– Кроки головного героя дуже гучні

гісторыя - 5
геймплэй - 4.5
графічны - 5.5

5.3

Все, що вам потрібно зробити, це напасти на ворожий космічний корабель, знищити їх усіх, зшити їх обладнання та повернути їх на свій корабель, щоб використовувати їх, ставати сильнішими та боротися з більшою кількістю ворогів у наступних століттях. Але, звичайно, у різних частинах є недоліки цю гру, яку потрібно виправити.

ОГЛЯД Sofiya and the Ancient Clan

ОГЛЯД Beacon Pines