ОГЛЯД Beacon Pines

Уявіть собі світ, у якому ви самі читаєте книгу з оповіданнями, ви увійшли в нього як читач книги, як персонаж поза розповіддю, ви уявіть, що ви входите в історію та інший світ, і ви будете пов’язані з іншими персонажі, кожен з яких має свою дивну історію, і кожна історія та кожна збірка оповідань дарують вам особливі пригоди, але гра, яка сьогодні перед нами, створена компанією Hiding Spot, і нам вдалося отримати одну з Видавці, а саме Fellow traveller company, let’s get its digital codes — це саме та гра, про яку ми говоримо, і вона ставить вас у таку ситуацію, що ви читаєте книгу історій і ви просуваєте історію гри, тому, звичайно, коли це начебто ми говоримо про ігри, їх історія може бути головним ядром гри, і це важливо, і про нього слід багато говорити, тому що всі рамки гри та елементи, які існують у хлібі гри, обертаються навколо цього історія гри, і це все те, що сприяє цій грі та в її рамках Красиві діалоги та інші персонажі можуть добре проявити себе та полегшити хід історії. Хоча спочатку історія може здатися трохи простою, але, просуваючись вперед, ви можете зустріти інші дивні та жахливі таємниці, які можуть здивувати кожного. Відкриття цих секретів існує, і це повністю залежить від самих гравців, як вони відчувають гру та в якому стані її просувають. У цій книзі та пригодах у ній завжди є оповідач, чиї тексти всередині. Він читає книгу Здається, ви можете прочитати їх, але інша частина, яка є в цих текстах книги, це дерево історій, яке знайомить вас з різними історіями в різних світах, щоб цей біль дозволив вам. Якщо ви коли-небудь були в частинах, які Зробіть вибір і перемістіть історію вперед. Ви можете повернутися назад і пересуватися за допомогою чар, якими можна підмітати та знаходити їх у різних частинах карти.

Ці предмети, які називаються чарами, можна знайти в різних частинах карти, і коли ви знайдете їх, ви фактично дізнаєтеся більше деталей і підказок, щоб отримати історію гри, яку ви можете знайти в певних частинах Заповніть пробіли в цій книзі словами, використовуйте ці елементи та змініть загальний напрям історії, і це повністю залежить від вас, і, як ми вже згадували, виконайте ці частини в дереві історії, яке є в книзі. Якщо ви зробите неправильний вибір, і якщо ви хочете повернутися назад і просунути історію гри іншим шляхом, ви можете зробити це повністю, і якщо ви вирішите знову блукати в ролі, щоб, можливо, знайти більше Чарів, це відкрито Це також залежить від вас, і я повинен сказати, що свобода дій у грі ніндзя та вихід з карти може бути дуже невеликою, але є хороші важливі деталі, які можуть допомогти нам отримати більше та кращу інформацію з різних сторін. і той факт, що ти рухаєшся вперед – це історія Гра розширюється, і ви познайомитеся з багатьма іншими діалогами та персонажами, які допоможуть вам знайти більше інформації про ваших батьків, які загубилися в цій історії, і відкрити таємницю Бікон-Пайнс.
Звичайно, ці предмети, які ви знайдете в ролі, обмежені двома або трьома варіантами, які ви можете вибрати з-поміж них у кожній частині цього дерева історії, щоб завершити неповні речення книги, повністю змінити шлях історії, а також варіант, який ви Вибираючи діалоги з різними персонажами, це може змінити спосіб вашої розмови з цим персонажем, звичайно, це повністю залежить від характеру цього персонажа, як він хоче реагувати на ваші відповіді.
У грі є різні історії, які, як ми вже сказали, повністю залежать від вашого смаку та вибору в книгах історій Ніна. Ці історії десь дуже глибокі, як ми вже сказали, вони отримують багато деталей, звичайно, інші історії пізніше Вони були пов’язані один з одним протягом певного часу в цій грі, і ці різні історії можуть мати зв’язок протягом усього сюжету гри, і цим співвідношенням між історіями гри можна захоплюватися.
Інша особливість цієї історії полягає в тому, що ви ніколи не можете передбачити, що станеться далі під час гри, і я не хочу, щоб вона розповідала вам цю прекрасну історію. Якщо ви сідаєте, щоб відчути цю гру, ви можете завершити її за короткий проміжок часу, але за цей короткий проміжок часу ви зможете повною мірою насолодитися деталями та тонкощами, використаними в сюжеті гри, а також іншою річчю в цій грі. Вона може добре себе показати, і ми можемо насолоджуватися нею Це художній дизайн, створений творцями, а також дизайн персонажів, який справді унікальний, і ви можете побачити їх під час перегляду.Зрозумійте, про що я говорю. Усі персонажі обмінюються логотипами один з одним. Ви можете побачити їх форму та зовнішній вигляд на екрані. Різноманітність і фантазія в грі можуть бути одними з позитивних моментів, які будуть розглянуті в кінці гри
Але музика та звукові ефекти гри є однією з інших важливих і особливих частин, які можуть добре виконувати свою роботу в середині гри.Музика, яка завжди звучить у грі та змінюється в різних частинах, змогла створити романтичну атмосферу та створити привабливу, яка в різних сценах може створити краще та правдоподібніше середовище для цього фантастичного світу, який ми бачимо в цій грі.

Крім того, ваші кілька варіантів можуть мати різні напрямки в процесі історії гри, і кожен із цих джихадів може мати особливий кінець, і я повинен сказати, що кінець гри прекрасний у всіх відношеннях. Я просто хочу, щоб ви щоб знати, що ця гра є фантастичною з точки зору сюжету, ви можете насолоджуватися нею через її частини, на додаток до цього, загальна сюжетна структура художніх і намальованих від руки дизайнів у грі справді унікальна.
Дизайнер, а також дизайн етапів і персонажів і різних частин карти, де ви ходите, є ще однією чудовою річчю, яка присутня в половині гри, і шкода не говорити про них. створити гарну і в той же час розслаблюючу атмосферу під час ігрового процесу для своєї аудиторії, яка читає цю дуже красиву і привабливу книгу.

+ Наявність сюжетних тонкощів

+ Широта сюжетних розмірів і діалогів

+ Різноманітні персонажі з красивими діалогами

+ Розповідь сюжету гри у формі книги

+ Гарне художнє оформлення середовища

+ Унікальний дизайн персонажа

– Середовища без області дії

– відсутність вибору в просуванні історії

8.5

Графіка та художнє оформлення справді заслуговують похвали. На додаток до цього, дуже цікава та заплутана історія, яка стає ширшою в міру просування вперед, є ще однією проблемою, яка може зробити гру більш привабливою назвою, а також музика дуже хороша. Краса який грається в грі, і приємні голоси в грі разом можуть перетворити цю назву на ефективну та красиву назву.

ОГЛЯД MARAUDERS

ОГЛЯД Batora: Lost Haven