ОГЛЯД Taito Milestones

Тайто, легендарний японський розробник відеоігор, працює на ігровій сцені вже понад 50 років, і вони створили чудові ігри! У цьому есе ми збираємося здійснити мандрівку доріжкою спогадів і переглянути деякі віхи Taito, щоб побачити, як компанія розвивалася протягом багатьох років.

Почнемо з одного з їхніх найперших успіхів — класичної гри 1978 року Space Invaders. Ця гра стала справжньою сенсацією і захопила мільйони людей у всьому світі. Це була проста гра, але вона захопила серця геймерів і показала світові, що відеоігри — це більше, ніж просто час.

У 1986 році Тайто випустив популярну гру Bubble Bobble, яка стала ще одним величезним хітом. Ця платформна гра була унікальною завдяки своєму стилю гри, де гравцям доводилося ловити ворогів у бульбашки, а потім лопати їх, щоб виграти очки. Це був абсолютний переможець і надихнув на створення багатьох сиквелів і спін-оффів.

Іншою культовою грою в історії Taito був випуск Darius у 1986 році, шутер із боковим прокручуванням, який мав вбивчу графіку та звукові ефекти. Вона була фаворитом аркадних ігор у всьому світі і закріпила Taito як провідного розробника екшн-ігор.

Taito продовжував розробляти нові ігри та франшизи в 90-х і 2000-х роках, і деякі з найпопулярніших включали гру-головоломку Puzzle Bobble, гоночну гру Super Chase H.Q. і стрілянину RayStorm. Ці ігри були хітом, але через зростання конкуренції з боку інших розробників Taito намагався зберегти свої позиції на ринку.

Сьогодні Taito продовжує розвиватися завдяки своїм мобільним і аркадним іграм. Вони постійно розробляють нові ігри, і багато їхніх класичних ігор було оновлено та перевипущено на сучасних консолях. Хоча Taito не може бути ігровим гігантом, яким він був колись, він залишається важливою частиною історії ігор і шанованим розробником захоплюючих і творчих ігор.

У колекції ігор, які надійшли до нас від цієї успішної компанії у 80-х і 90-х роках, є старіші ігри, які зазвичай випускалися у 80-х, і ми хочемо їх детально обговорити.Перша гра, яку я хочу Мова йде про Alpine Ski, дуже стару гру, яка була випущена на початку вісімдесятих, де ви людина, яка катається на засніжених вершинах, і вам потрібно пройти крізь прапори та заробити очки. але ви робите це дуже обмежено і ваш час не дуже великий і закінчується за вказаний час.

Екран буде відображено для вас, і якщо вам не вдасться перетнути прапорці та зіткнутися з іншими об’єктами в середовищі, ваш час закінчиться, а ваш рекорд буде відображено на на екрані після цього. Гра, яка була випущена на початку 80-х, ця гра стала великою зміною в іграх, які були випущені на той час. Загалом, французька компанія відіграла дуже велику та велику роль в еволюції відеоігри від того, що було в минулому. Це стало індустрією та хобі, яке є набагато більшим, ніж натискання кількох кнопок.

Наступна гра — Wild Western, гра, яка розгортається у світі Дикого Заходу, і коли потяг проїжджає через екран, ви знаходитесь по той бік екрану, а вороги — по інший.Механізм гри дуже просто, все, що вам потрібно зробити, це збоку. Інший полягає в тому, що ви збираєтеся застрелитися з поїзда. Коли ви це зробите, між вами не буде поїзда, а між вами та ворогами буде відстань. Після того, як ви кинувши всіх на землю з власних фотографій, ті, кому вдалося успішно пройти гру, дуже прості серед найпростіших і перших ігор цієї компанії, які були опубліковані на початку 1980-х, і ви можете грати в неї сьогодні.

Це може бути дуже дивним відчуттям, що після того, як минуло майже три-чотири десятиліття, ми все ще можемо випробувати ці ігри та робити це для наших нових і сучасних платформ, без тиску дня, коли ці ігри були випущені. Ми не подумай про це.

Наступна гра називається Front Line, гра, де ви, як людина, стріляєте в інших, і в грі головний герой ставиться таким чином, що ви повинні контролювати та рухатися вперед і всередині. Карта та карта дуже обмежені, це зроблено, і ввечері ми повинні стріляти в інших персонажів, всі ігрові механізми дуже прості, і немає нічого складного для пояснення під час обіду, і ви матимете найпростіші спостереження, які ми маємо в цій грі. Ми можемо зрозуміти, про що гра і як вам слід відчути цю гру.

Але гра QIX, яка відрізняється від інших ігор цієї серії, і в ній немає новин про стрільбу, космічні подорожі чи катання на лижах, у половині гри у вас є завдання малювати лінії. Так, ви правильно почули, у вас є щоб малювати лінії в цій грі. що порожні місця, які існують у напівлініях, стають синіми фігурами та можуть заповнювати сторінку, як ми маємо це зробити, щоб сторінка заповнювалася пізніше, ніж зазвичай, а лінії, які ви малюєте, думаючи та малюєте особливо режими.

Гра Space Seeker, як випливає з її назви, — це гра, дія якої відбувається в космосі, де ви відчуваєте гру в двох режимах. У початковому режимі ви стріляєте вгору та вражаєте свого ворога, який потім, коли їхні космічні кораблі вибухають, вони падають на вас і знищують їх, а тим часом ви, як правило, літаєте на своїх космічних кораблях навколо інших частин.Гра складається з цих двох частин і має особливу складність.

Гра Elevator Action — це ще одна з ігор, які ви бачите в цій серії. Вертикальний ліфт посередині екрана дисплею поміщає вашого персонажа в нього та везе його вгору та вниз. На різних поверхах цієї будівлі знаходяться різні люди. які чекають, поки ти нарешті з’явишся і знищиш тебе, звичайно, ти маєш їх здивувати, перш ніж вони це зроблять, після того, як вони зупиняться на підлозі, стріляти в них і вибивати їх.

Однією з ігор, яка була випущена після згаданих ігор і яка мала кращі графічні режими, ніж ранні ігри, була The Ninja Warriors. Ця назва ставить вас у карти ніндзя, а гра в стилі є двовимірною. Вона розповідає історію ніндзя, який завжди рухається вперед. Його вороги з’являються на екрані з різною швидкістю. Єдине, що ви можете робити з цим карате, це стрибати вгору та вбік. Сядьте та ухиляйтеся від стріл, які паралізують ворогів у ваш бік. Ви також можете вбивати ворогів, наближаючись до них і вдаряючи їх, і ви можете зробити це, кидаючи гострі леза ніндзя.

Chuck’n Pop була грою, яка започаткувала дуже популярний жанр, який дуже популярний у відеоіграх і може залучити багато шанувальників і гравців. Вставте та випустіть останню повітряну кулю, яка через деякий час вибухне та згорнеться.

+ Створює дуже сильне ностальгічне почуття для гравців, які відчули їх десятиліття тому

+ Багато ігор, щоб розважити вас

– Ці ігри точно такі ж, як старі, і не пропонують нічого нового

– З розвитком технологій кількість гравців, які зацікавлені в дуже старих іграх, може бути невеликою

– Немає ніяких графічних покращень у різних частинах і навіть у розділі налаштувань

6

Ви можете побачити колекцію дуже старих ігор компанії, яка зіграла дуже важливу роль в еволюції та революції у відеоіграх.Можливо, у минулому, коли ці ігри випускалися, їх дуже хвилювали, але сьогодні гравців світ нових відеоігор не дуже цікавить. Не показуйте їх і звертайтеся лише до тих гравців, які бачили ці особливі десять ігор на власні очі в дитинстві, і зараз і сьогодні їм дуже весело грати і відчути це звання.

ОГЛЯД Before The Last Hour

ОГЛЯД Magi Trails