ОГЛЯД Bricky To Me

Сьогодні ми прийшли до вас з іншою грою, цифрові коди якої ми змогли отримати від видавців ігор і випустили цю гру на різних платформах, що сьогодні ми мали можливість завантажити цю гру для платформи Xbox. Давайте переглянемо цю гру, як ми вже згадували , це гра-головоломка, у якій вам потрібно пересуватися різними кімнатами та знищувати свого ворога. Повторіть певну дію, якщо у вас це не вийде, вам доведеться почати етап заново. Персонаж у грі може стрибати та атакувати свого ворога, як і всі інші ігри, які існують у двох вимірах і можуть. На повільному проходженні перешкод дизайни етапів, які існують у половині гри, мають однакові та схожі режими, усі вони мають різні етапи, характеристики двох- просторові та пригодницькі ігри, які самі по собі містять фази головоломки та вечірки. Усі вони мають певну схожість одна з одною, яка також бере участь у цій грі Ми це бачимо.

Ви бачите рот гри з головоломками, які ми повинні розгадати, і встигати перестрибувати через перешкоди в потрібний момент і намагатися не торкатися лез, які розміщені на поверхнях.
Ви можете використовувати бумеранг головного героя, щоб кинути його у ворога, і таким чином ви можете зменшити їх до мінімуму. Якщо ви повторите це, вони втратять життя загалом. Це залишає продукти, які, споживаючи та уникаючи цих продуктів, ваше життя буде повернутися до початкового стану
Звичайно, слід зазначити, що тема гри та ігровий процес не такі прості, і ми стикаємося з багатьма викликами в різних частинах, першим викликом, який я хотів би згадати, є стрибки через перешкоди та речі, які є дуже складними завдання в середовищі, і дуже широкі рівні не підготовлені для цього завдання, і ви повинні звикнути до фізики гри в потрібний час. Для середовища там не стикаються
Так само ваші вороги, з якими я зіткнувся в листі під час руху своїх почуттів, можуть позбавити вас життя, і ви можете побачити свого персонажа у вигляді заходу, який на шляху, і якщо він закінчить їх усіх, ви повинні Давайте зробіть цю частину та крокуйте з початку
Так само, пройшовши всі перешкоди і здолавши всіх ворогів, ви потрапите в кімнати, які приведуть вас в наступні століття, і, звичайно, цей процес триватиме до кінця гри.Принесіть павука, перетніть перешкоди і звільніть кажанів, які знаходяться в клітці на вашому шляху, і досягніть дверей, які ведуть вас до сотень і наступних етапів.Відчуваючи цю гру, я зіткнувся з багатьма викликами, зокрема викликами зі стрибками, головоломками та загадками в них, що зробило ігри ще більшими для мене складніше та складніше, ніж раніше, і я один із тих гравців, яким подобаються випробування та труднощі в грі, я вітаю їх, що зробило цю гру дивовижною назвою для мене, і я насолоджувався цим досвідом.
Як я вже згадував, коли ви втрачаєте життя в цій грі, вам доведеться починати цей етап знову з повторюваними ворогами та всім тим, що було у вашій голові, і ви знищили їх раніше. Це може зробити ситуацію дещо більш важкою для деяких гравців, якщо ви продовжуєте вмирати знову і знову, і ви застрягли в повторюваній кімнаті, де ви повинні робити те саме і повторювати ті самі складні випробування.

Робіть це. Звичайно, ця проблема може зробити роботу та досвід цієї гри дуже виснажливим для Ід, надмірні виклики гри в різних частинах і її складність, настільки красиві, наскільки приємні, можуть бути виснажливими та дратуючими.
У кількох реченнях, якщо ми хочемо описати гру, я повинен сказати, що цю гру можна проаналізувати двома різними способами, оскільки ця гра має багато труднощів у своєму ігровому процесі, і з іншого боку в неї може бути дуже приємно грати це може бути дуже виснажливим, тому що вони не можуть пройти певні частини гри на півдорозі, це може фактично захопити гравців, і оскільки гравці потрапляють у цю циклічну петлю викликів, ігровий процес може ставати для них усе більш виснажливим час, коли вони помруть. З іншого боку, ця гра може бути дуже корисною для гравців у складній головоломці завдяки її відносно гарній графікі.

+ Прийнятна графіка

+ Складний ігровий процес

+ Важка фізика гри