ОГЛЯД Iris and the Giant

Назва «Iris and the Giant» — це гра в стилях RPG і Rogue, яка поєднує стилі, між якими ми можемо не знайти зв’язку, дивлячись на них загалом, але поєднуючи ці стилі, ми змогли побачити нова гра, яка може вийти з початкового нудного стану та досягти нових стилів, знайомлячи нас із новими речами.
Гра, яка нещодавно була випущена для платформи Xbox, і ми повинні особливо подякувати видавцям на самому початку
Дайте нам можливість отримати повний огляд цієї гри та надати його вам, гравцям, які зацікавлені в цій грі.
Якщо ми хочемо почати з історії гри, то історія гри розповідає про дівчину на ім’я Іріс, дівчину, якою ви, як головний герой гри, завжди відповідаєте за контроль, і ви повинні контролювати її та те, що вона робить у грі, як головний герой у грі. Вважається, що історія гри починається з моменту, коли головний герой 24 стає дуже стурбованим і напруженим, щоб стрибнути у воду в басейні, і це стрес відображається в його свідомості таким чином, що це інший світ, і ви повинні увійти в цей світ. з них у межах кожної сотні.

Цей стрес і занепокоєння проявляються в кожному з нас таким чином, що кожен з нас стикається з ними по-різному, одна людина може намагатися втекти від цих стресів, а інша може намагатися з ними впоратися. Зіткнутися і впоратися з ними. Головний герой фільму світ, який існує в грі, також намагався зробити те ж саме, тобто впоратися з цими стресами та хвилюваннями, щоб цей світ, який є у його свідомості як напружений і повний світ, усунув стрес, який виник, і усунув кожен із міста і мати можливість досягти миру у власному розумі
Гра дуже цікава, тому що кожна людина, яка хоче відчути гру, спілкується, і це формується в красивий і простий спосіб, щоб вся аудиторія та гравці, які відчувають цю гру і були зачаровані всією графікою цієї гри та художніми режимами. які ви можете бачити в різних частинах, дуже красиві і водночас прості та мінімальні, тому ви можете бачити лише яскраві кольори в грі, що створює гарне відчуття.

Графіка та художні режими, створені для монстрів і демонів у цій грі, які є символами хвилювання, стресу та поганих почуттів, дуже м’які та красиві в Iris and the Giant, тож у вас не буде поганих почуттів.
Кольори відіграють дуже важливу роль у створенні графіки цієї гри. Кольори не дуже складні, і в них використовується певна простота. Так само, коли ми говоримо про простоту в грі, краще говорити про звук і музику Крім того, давайте мати загальний погляд, я повинен сказати, що звук гри цілком відповідає атмосфері, яку гра та її творці намагалися донести до своєї аудиторії.
Оскільки нас пригощають дуже тихою фоновою музикою та детальними звуками, які видають вороги, які б’ють вас, та інші речі, це абсолютно актуально, і це те, чого ми очікуємо від гри.
Але звук гри є рівномірним протягом усієї гри, коли ви боретеся і коли робите щось інше, звучить плавна та тиха музика, яка може зменшити азарт гри. Трохи сповільніться, а коли ви перебуваєте в бойовій частині гри, ви не можете пов’язати з боєм настільки, наскільки це потрібно.
Якщо ми пройдемо розділи, про які ми говорили, то дійдемо до розділу ігрового процесу, який є одним із важливих розділів, про який ми згадували на початку огляду, розділу ігрового процесу, який поєднує різні розділи, такі як режими RPG і жанр Rogue. -like зміг принести нам нову та креативну назву, вона може бути надзвичайно захоплюючою та красивою, наче ви зіткнулися з картковою грою, і вам потрібно використовувати картки нижче, щоб боротися зі своїми ворогами. Ви переглядаєте їхню сторінку
Крім того, що ви граєте в карти, Iris and the Giant має ще багато подібностей до рольових ігор, оскільки ви можете покращувати свого персонажа та отримувати нові предмети зі скринь, які можна знайти в грі. Ви також можете побачити цю гру з її привабливими режимами анімації можна вважати прекрасною грою, оскільки, коли ви б’єте ворогів, ми можемо створювати дуже привабливі та водночас прості анімації, які поряд із Давайте подивимося на мінімальну графіку цієї гри, яка повністю створює красиву та привабливу атмосферу.
У цій грі так багато речей, що кожна з них виконує різні дії, одна карта може дати вам більше життя, а інша завдає значно більше шкоди та шкоди ворогам, і це повністю залежить від вас. Це залежить від вас, коли яку картку ви використовуєте, а яку ви розміщуєте внизу екрана.
Ця гра є дуже красивою назвою, яка має багато шанувальників завдяки поєднанню дуже захоплюючих стилів, які входять у світ відеоігор.

зміг створити креативну назву для аудиторії гравців, які випробували цю назву, а також з дуже простою та мінімальною графікою в різних розділах та багатьма перешкодами, кожна з яких дуже відрізняється одна від одної категорією складності. може бути дуже захоплюючою, і вона не відома як нудна назва, оскільки у вас є великий досвід у різних сферах, ви можете розпізнати назву як веселу назву з дуже простою та мінімальною графікою. І в той же час , він запам’ятав озвучку, яка створює особливу атмосферу в грі, і насолоджувався кожною миттю.

+ Дуже проста та красива графіка та художній дизайн

+ Використання яскравих і дуже м’яких кольорів у графічному розділі

+ Дуже розслаблююча атмосфера

+ Поєднання різних жанрів і красивий геймплей

– Історія гри трохи маргінальна

– У бойовій частині ми могли побачити більш захоплюючу музику

8.4

Життя завжди може показати свою красу з мамою, і ця гра це дуже добре доводить, разом із системою бою та дуже привабливим геймплеєм, вона може бути дуже веселою та розслаблюючою назвою для всіх гравців.

ОГЛЯД The Skylia Prophecy

ОГЛЯД Pupperazzi