ОГЛЯД The Skylia Prophecy

The skylia prophecy — це пригодницька гра в стилі ретро. Гра розповідає про молоду відьму Міренію, яка намагається врятувати своє село та розкрити таємниці пророцтва skylia, спочатку випущеного для ПК у 2020 році.

У цьому огляді гру тепер перенесено на консолі. оцінить консольну версію skylia prophecy Консольна версія skylia prophecy має оновлену графіку та покращену ігрову механіку піксельне мистецтво в стилі ретро все ще присутнє, але кольори тепер яскравіші та живіші, завдяки чому гра виглядає ще привабливішою ігровою механікою також було налаштовано, щоб зробити гру доступнішою та цікавішою для гри елементи керування жорсткі, а бій захоплюючий.

завдяки чому кожна битва виглядає як унікальний досвід консольна версія skylia prophecy пропонує захоплюючий досвід завдяки своєму атмосферному саундтреку та звуковим ефектам музика ідеально доповнює ретро-графіку гри з кожною доріжкою, покращуючи атмосферу місця, де ви перебуваєте; звукові ефекти також добре створені від помаху чарівної палички Міренії до вибуху ворога, що робить гру ще більш живою skylia prophecy — це складна гра, битва непроста, і боси можуть вести важку боротьбу, рівень складності гри не для всіх, але вона пропонує корисний досвід для тих, хто любить виклик, гра також пропонує різні режими складності.

які дають гравцям можливість змінювати рівень складності відповідно до їхнього рівня навичок однією зі слабких сторін пророцтва skylia є його історія, тоді як передумова гри інтригуюча історії бракує глибини та розвитку персонажів персонажі приємні, але історія не може виділити їх Основна увага в грі зосереджена на геймплеї, але детальніша історія зробила б гру ще більш захоплюючою Пророцтво Скайлії є чудовим доповненням до будь-якої колекції ентузіастів ретро-ігор, пропонує чудовий досвід у ретро-стилі із захоплюючою ігровою механікою та атмосферний саундтрек, у той час як у його сюжеті відсутній рівень складності гри та доступність.

роблять її веселою та корисною, незалежно від того, чи є ви прихильником ігор у стилі ретро чи просто шукаєте веселу та складну пригоду, пророцтво skylia варте того, щоб перевірити геймплей гри skylia prophecy нагадує класичні двовимірні ігри з бічною прокруткою, такі як castlevania та metroid, елементи керування жорсткі та чутливі, а бойова система складна, але чесна, у грі також є різноманітні головоломки та платформерські завдання, які допомагають підтримувати ігровий процес свіжим та захоплюючим чарівна ретро графіка зі стилем піксельного мистецтва, який ідеально підходить для ностальгічного відчуття гри skylia prophecy — весела та складна гра, яка сподобається шанувальникам класичних двовимірних пригодницьких ігор.

графіка та саундтрек створюють відчуття ностальгії, яке оцінять шанувальники жанру, хоча у грі є кілька недоліків, таких як відсутність озвучення та дещо загальна сюжетна лінія, це все одно приємний досвід, у який варто грати загалом skylia prophecy це надійне доповнення до жанру двовимірних пригодницьких бойовиків.

і його безперечно варто перевірити для шанувальників жанру; графіка пророцтва Скайлії вражає яскравими кольорами та деталізованими спрайтами; фон кожного рівня добре розроблений і додає загальної естетики у грі кожен рівень має свою тему, і гра стає дедалі складнішою в міру просування гравця ролики також неймовірно добре зроблені та є невід’ємною частиною сюжету ще одним аспектом гри, який варто згадати, є її сюжет гра має захоплюючий сюжет.

який розгортається у міру просування гравця в грі історія включає в себе добре розроблених босів і ворогів, кожен з яких має свої унікальні сильні та слабкі сторони пророцтво скайлії має характер миренії молодої відьми, яка шукає розкриття стародавнього пророцтва скілії, яке було передано з покоління в покоління розвиток персонажа Міренії протягом усієї гри особливо захоплює пророцтво Скайлії не розчаровує, коли справа доходить до ігрового процесу керування плавне, а гра швидко реагує на дії гравця гра також має різні бонуси та здібності які можна розблокувати, коли гравець просувається, гравець також може вдосконалювати здібності Міренії, використовуючи золото.

зібране протягом гри елементи платформи добре розроблені зі складними стрибками, які вимагають точності та часу бойова система добре виконана, а боси забезпечують додаткове завдання, яке вимагає від гравця вивчення їхніх моделей і слабких місць, крім того, звукове оформлення skylia prophecy виняткове гра має ідеальний саундтрек, який створює відчуття ностальгії звукові ефекти гри також добре зроблені, і вони додають до загальний захоплюючий досвід, кожен ворог і бос мають окремий звукd, що є унікальним для них і створює атмосферу, яка залучає гравця до гри, skylia prophecy — це гра, у яку варто грати, у неї добре розроблений сюжет, плавний ігровий процес, приголомшлива графіка та чудовий звуковий дизайн, крива складності гри добре збалансована та різні посилення додають глибини грі пророцтво скайлії, безсумнівно, є чудовим доповненням до жанру платформи 2D, і це гра, яка буде захоплювати гравців годинами.

+ У грі є різноманітні рухи та зброя, які гравець може використовувати

+ Бої з босами – це родзинка гри

+ Гра має ретро-графічний стиль, який повертається до класичних 8-бітних і 16-бітних ігор.

– історія гри проста

– Гра відносно коротка, і її можна пройти за кілька годин

музыка - 4.5
геймплэй - 4.5

5

The Skylia Prophecy - Console Version - чудова гра для любителів пригодницьких бойовиків. Має чудову ігрову механіку та чудову графіку. Однак його історія не є його сильною стороною, і гра відносно коротка. Якщо ви любитель ігор у ретро-стилі та шукаєте складну екшн-гру, The Skylia Prophecy — консольна версія — чудовий варіант для розгляду.

ОГЛЯД Justin Wack and the Big Time Hack

ОГЛЯД Iris and the Giant