ОГЛЯД Ignited Steel

Роботи та механізми завжди були однією з речей, які привертали увагу відеоігор. Вони відіграють важливу роль у світі ігор
А тепер гра, яку ми спробували перевірити самі, і ми повинні подякувати видавцям гри за те, що вони надали нам цифрові коди Ignited Steel, щоб ми могли підготувати для вас огляд. Гра про цих роботів і Меха
Історія, з якою ми знайомі, і, можливо, одного дня вона станеться з поколінням людей, коли роботи захоплять весь контроль над планетою, і людям доведеться зіткнутися з ними та знищити їх, те, що, можливо, одного дня ми станемо свідками в І давайте будемо чесними, якщо ми хочемо детально розібратися в історії цієї гри та побачити, що історія гри пов’язана з операційною системою, яку люди створили, щоб допомогти їм.
І їхні щоденні завдання, і загалом завдання, які викликали у людей відчуття втоми, звичайно, цей процес триває недовго, оскільки роботи та механізми бачать, що вони мають великий контроль над людьми, і вони їм більше не потрібні. Вони повстають проти людей знищити їх усіх
Тепер вам належить встати перед цими злими силами, які хочуть знищити людей за допомогою всіх інструментів і аксесуарів, які ми вже винайшли.Квадратне середовище, кожне з яких включає блоки і квадратні будинки, з яких по черзі переміщаються ваші роботи в межах цих блоків.
І ви повинні керувати своїм роботом відповідно до вашої позиції щодо ворогів перед вами, щоб бути в правильному положенні, щоб, коли ви захочете вистрілити або влучити в них, ви можете зробити це правильно.

Геймплей гри такий, що ви можете переміщати своїх мехів у різних частинах простору та ремонтувати або навіть покращувати їх у певних частинах, а система покращення гри така ж, як і в багатьох інших іграх, опублікованих у стилі RPG. бути дуже детальним.
Хоча мені було дуже весело налаштовувати свого бота нижче, ви можете повністю налаштувати та оновити свій механізм на свій смак, і коли ви це зробите, ви фактично перебуваєте в системі та процесі. Ваш ігровий процес досить ефективний
Деяким гравцям може бути цікаво бити своїх ворогів з близької відстані, тоді як інші будуть битися з іншими механізмами за допомогою кронштейнів та іншої зброї, яка може робити це на відстані.На кожному етапі вам потрібно знищувати своїх ворогів кілька разів
Коли ви це зробите, ви натрапите на файли, які зазвичай є дуже складними. Тут я хочу мати вичерпний і загальний посібник для гравців, які не знайомі з цим стилем гри в іграх у стилі Rogue. Пропонується, щоб ми зазвичай стикаються з великою кількістю деталей у них, як правило, це велика різноманітність предметів для персоналізації вашого власного персонажа, ви повинні знати їх усіх і мати повну інформацію про них, оскільки це обладнання та предмети, які спричиняють персоналізацію персонажа, ви будете
Як я згадував раніше в цьому огляді, це має значний вплив на ігровий процес і загалом змінює напрямок вашої гри. Ви повинні загальне вивчення всіх елементів, які записуються під час налаштування. Це з’являється на екрані, і ви можете Не проходьте повз них і не читайте їх, але ви повинні знати, прочитавши їх, що саме в якому стилі ви хочете розвивати свій ігровий процес і гру, можливо, ви хочете, щоб ваш механізм переміщався навколо середовища на дуже високій швидкості, що дозволяє вам мати хорошу позицію проти своїх ворогів або завдавати їм великої шкоди, коли він стріляє в них.
Звичайно, ще один момент, який дуже очевидний у цьому ігровому процесі і який можна побачити, це те, що, роблячи кілька пострілів і завдаючи шкоди вашим ворогам, ми бачимо, що ваша зброя нагрівається, звичайно, це нагрівання зброї у вас не завжди погано, і іноді ви можете використовувати їх у своїх інтересах
Тепер, як це працює і в якому режимі ви можете використовувати цей перегрів вашої зброї в ігровому процесі? Ви повинні зробити це і мати спеціальне обладнання на вашому Меху, щоб ви могли, щоб ваша зброя нагрівалася і переставала працювати, і коли це трапиться, ви бачите пошкодження та удари, завдані вашому роботу, і через деякий час ви можете повністю втратити цю частину сцени.
В інших режимах ви можете потрапити в гру і не зуміти пройти потрібний вам етап. Цей режим, який вони називають, не що інше, як не закінчити та не вбити всіх ворогів за визначений час, який дає вам кожен етап. Якщо ви можете Якщо ви не зробите це в той час, коли ви маєте вбити своїх ворогів, ви втратите цю частину і вам доведеться повторити це.Як ми вже згадували, у ній багато труднощів, злетів і падінь, і коли ви відчуваєте гру, вона може вас втомити в деяких частинах.
Звичайно, цей нудний ігровий процес не означає, що цей ігровий процес має проблеми, але це саме те, що ми очікуємо від гри в такому стилі, ці ігри розміщені перед вами з дуже високою деталізацією, і вони очікують, що ви знаєте вони всі, і вони не підходять для всіх аудиторій відеоігор, і цей стиль ігор не приваблює всіх.
Звичайно, я повинен сказати, що я дуже зацікавлений у цій швидкості, тому що я можу дуже добре віднестись до багатьох деталей, які є в ігровому процесі, а також продовжувати відчувати та грати сам, хоча можуть бути й інші подібні. Це не , і, як я вже згадував, ігровий процес не має жодних особливих проблем, і можливо лише, що іноді ця душа стає нудною, що є цілком нормальною проблемою для цього жанру.
Ви можете бачити карту в грі, яка дозволяє вам переміщатися в просторі, іноді, рухаючись, ви переходите на нові етапи, де вам доведеться мати справу з цими новими роботами та механізмами, і коли ви фактично переживаєте основний процес гри, інакше ви можете відвідати частини, де ви можете відремонтувати та покращити своє особисте спорядження, що важливо, як ми вже говорили в цій частині. У цій грі так багато
Це причина, чому ви змінюєте свій досвід гри в цій частині, ви можете зіткнутися з подіями та іншими частинами, які можуть надати вам більше деталей історії гри. Ми це зробили, і вона випущена на тій самій платформі, і вона не має висока ціна, і порівняно з його ціною, яка становить менше 20 доларів, ви отримуєте дуже гарний досвід гри та гарний ігровий процес.Тепер, якщо ми хочемо пропустити всі ці частини, і давайте детально розглянемо дизайн і графіку гри Залишайтеся з нами
Графіка гри показує щось особливе в різних частинах, або це не так, щоб ми хотіли дивуватися і захоплюватися нею, хоча графіка гри в частині, де ви можете робити налаштування, має дві деталі.Це дуже Добре, що ці деталі змусили нас поглянути на цю частину по-іншому. Як ми вже згадували, Ignited Steel має дуже високі деталі, які вимагають багато роботи та часу з точки зору проектування різних частин і проектування. Це етапи, а також графіка, яку ми бачимо в грі в цілому, і я повинен сказати, що творцям гри вдалося добре впоратися з цією частиною.

Звукові ефекти та музика, які ми чуємо в грі, цілком доречні та прийнятні, і я не можу сказати про це багато чого більше, не в останню чергу щодо різних частин другорядних звукових ефектів, зокрема стрільби ракетами по ворогам та інших частин. всі належним чином розміщені на своїх місцях
Daru Kharab Я хочу мати загальний і остаточний підсумок цієї гри, я повинен сказати, що це правда, що в останні роки ми не бачили випуску гри в таких розмовах, і ми не маємо багато спільного з роботами та Механіки. Добре, що ми знову можемо грати. У цьому стилі, звичайно, весь ігровий процес є складним і приваблює тих глядачів і гравців, які завжди зацікавлені в тому, щоб їм кинути виклик.
Крім того, процес вбивства ворогів кількома способами та розігрівання зброї може бути ще однією проблемою, яку гравці повинні розглянути під час знайомства з грою, а потім сісти, щоб повністю відчути гру.Нарешті, якщо ми хочемо відчути особисто Ignited Steel, Я повинен сказати, що мені подобається ця гра, якщо ви один із тих гравців, які цікавляться деталями та люблять мати велику різноманітність у грі, яку ви вибираєте та любите. Процес гри – це те, що ви вибираєте, і приходьте до цієї гри та переживайте це.

+ Подробиці вище в розділі Оновлення та ремонт

+ Складний ігровий процес

+ Барвиста графіка в розділі обладнання та оновлень

+ Детальний дизайн гри та велика різноманітність ігрових елементів

– Деякі частини ігрового процесу можуть бути нудними

– Озвучка та музика дуже прості

– Історія дуже маргінальна і повторювана

7.9

Абсолютно правда, що ця гра може бути дуже складною для багатьох глядачів та ентузіастів і залучити всіх, хто зацікавлений, і лише певна кількість людей намагається в неї грати, звичайно, вас повинна зацікавити ця особлива категорія цього стилю Крім того, наведені вище деталі є однією з найважливіших проблем, які їх цікавлять у цих відеоіграх, і ця гра може бути однією з проблем, яка їх приваблює.

ОГЛЯД metal tales overkill

ОГЛЯД Bricky To Me