ОГЛЯД Hokko Life

Назви, у яких я зазвичай симулюю різні частини однієї області, можуть знову оживити нас, як персонажі рухаються в цьому житті та можуть бути схожими на реальних людей, якими ви керуєте. Ви керуєте. Гра, яку ми хочемо сьогодні, це гра, яка ви повинні контролювати
Принадність тут полягає в тому, що ми можемо бачити всі предмети, які ми очікуємо в реальному житті в цих частинах гри, усі персонажі мають певні завдання та можуть спілкуватися один з одним, а також прекрасний фантастичний світ Hokko Life разом із усім цим речі можуть бути ще одним варіантом для нас, щоб зацікавитися цією грою заздалегідь і побачити її продовження і залишитися з нами, щоб я міг поговорити з вами про цю гру в деталях.
У молитвах ми можемо уявити види роботи, які ви маєте в цілком нормальному житті, у повному та фантастичному світі у формі життя за містом, наприклад, ви можете мати всіх тварин, включаючи риболовлю та збір комах , і все. Для того, щоб взаємодіяти з усіма людьми, які живуть у цьому селі поруч із вами, завдання, які спочатку можуть здатися трохи короткими, але чим більше ви міряєте в Неці, ви бачите, що є висока різноманітність у шлюбі Ніщо не втомить вас від цієї гри
Можливо, є багато інших ігор, які мають багато схожості з цією грою, яку ми сьогодні розглядаємо, але я повинен сказати, що це правда, що є подібності, але є також відмінності. Наприклад, у Hokko Life ви можете речі, про які ми згадували, відбуваються швидше, і коли ви їх робите, ви можете повністю контролювати село, яке перед вами, для вас і відповідно до вашої уяви.

Оскільки ви можете давати селянам різні роботи, і вони можуть робити це в обмін на вашу роботу, вони можуть давати вам різні роботи та ставити перед вами конкретні завдання, які ви повинні виконувати, але я повинен сказати, що вам потрібно багато часу щоб зробити багато речей, і щоб завершити цей час, вам потрібно піти додому та провести частину гри спати. Вона має йти швидше, і робота, яку ми робимо, буде завершена швидше
Проблеми та завдання, які дають жителі села та Шам, це збирати різні предмети для них, і ці предмети іноді можуть займати багато часу, звичайно, вам потрібно виконати ці завдання та різні частини карти. Ідіть і виконайте це. Найважливіша частина гри – це спінювання різних предметів, що є найважливішою та важливою частиною гри. На вашу думку, ви повинні зробити це, щоб просунути багато частин гри. Існують різні теми. зберіть їх і, поєднавши їх і спінивши, ми зможемо створити нові
Зазвичай речі, які ви повинні робити під час гри, повторюються, що означає, що ці речі повторюються знову і знову, але це не означає, що гра нудна. Чим більше часу ви витрачаєте на гру, тим більше ви можете створити ваші власні особливі проекти. Застосовуйте до будинків, а також мати більше конфронтацій з жителями села. Збір комах і риболовля також є в роті гри, вони повторюються знову, це можна взяти з гри маленького Ірану. і є просування основного способу гри, що складають геймплей гри
По ходу гри населення вашої сільської місцевості буде збільшуватися, і практично більше сіл буде мігрувати до вашої місцевості, звичайно, щоб вони оселилися там і побудували для них більше будинків, ви повинні очистити певні місця з карт. їх, і ви можете будувати нові предмети, будинки та частини, щоб нові жителі, які мігрували до вашого села, могли оселитися там з особливим комфортом, щоб вони могли жити своїм життям, чим більше дій ви приїжджаєте у своє село. Ви можете робити більше речей у коротший час, а також є проблема, що ви можете зробити всі частини будинків, включаючи предмети в них, а також дизайн будинків відповідно до власного смаку. Плануйте, вибирайте, хто з жителів села буде жити в який з будинків і що кожен з них буде робити, і вкажіть їхні обов’язки. Як ми вже сказали, вони також будуть вести з вами діалоги та розмови. Робитимуть те, що ви повинні робити, і будь-що Чим більше людей, тим ширшою стає гра
Hamid Janbazi Існує розділ, де ви можете відвідати та купити нові предмети для будинків та різних частин.Ви також можете купити нові предмети для свого персонажа, які налаштують персонажа, і ви можете налаштувати відповідно до власного смакуМ
Проблема, яку я особисто спостерігав під час гри, полягала в тому, що для оновлення або встановлення деяких дзеркал у грі дуже багато часу.Це правда, що ви можете лягти спати під час вечірньої молитви та почати спати, поки не закінчиться час. але коли ви також робите це, через деякий час ви прокидаєтеся, ви бачите, що ще є час для цих дій, і ви не можете робити нічого іншого, ця військова атака, яка засинає, і ви знову прокидаєтеся, все персонажі, які були в певному місці ролі і присутні там, також стоять там, що трохи дивно, тому що ці персонажі можуть самостійно пересуватися по карті, а завдання вони повинні виконувати свої справи, тому ви можна використовувати штучний інтелект гри Little Iran, що ці персонажі повністю штучні, вони чекають на вас і повертаються до гри та виконують свою роботу.

Механіка, яка існує в ігровому процесі, дуже проста і базова на початку гри. Для вас будуть відкриті нові елементи ігрового процесу, які можна включити у свій власний ігровий процес. Наприклад, коли ви виконуєте деякі з призначених завдань для вас у цій грі ви отримаєте предмети, які ви можете робити швидше, ніж зазвичай, які, на мою думку, могли бути в грі з самого початку, тому що вони є одними з життєво важливих предметів, які потрібні кожній грі в ігровому процесі і зазвичай повинні щоб отримати винагороду. Робота, призначена нам, має бути чимось іншим і не повинна бути іншою, ніж основні елементи ігрового процесу.

+ Робочих місць небагато, але вони різноманітні

+ Веселий геймплей

+ Привабливі візуальні ефекти та графіка

– Нераціональність часу під час гри

– Персонажі з низьким рівнем ШІ

– Деякі місії не впливають на ігровий процес

8.5

Ігри, які випускаються в жанрі симуляторів, завжди мають особливу привабливість для своїх шанувальників, але якщо ці симуляції поєднати з фермерським і сільським стилем, вони можуть бути веселими в справжньому сенсі.

ОГЛЯД Caffeine Victoria’s Legacy

ОГЛЯД Dyna Bomb 2