ОГЛЯД Dyna Bomb 2

Усі двовимірні пригодницькі ігри займали особливе місце в серцях усіх гравців, які до сьогодні були зайняті відеоіграми. Давайте подякуємо видавцям гри за те, що вони надали нам цифрові коди Dyna Bomb. 2, щоб ми могли детально обговорити цю гру та побачити, чи можна було внести покращення порівняно з першою версією. Звичайно, у відповіді на це запитання має бути повністю підтверджено, що ми побачили значні покращення порівняно з першу версію, і ми можемо їх чітко бачити. Після виконання огляду залишайтеся з нами, щоб повністю та ретельно переглянути цю гру. Давайте заплатимо та побачимо, як це працювало
Багатьом гравцям, які традиційно грали в двовимірних пригодницьких іграх, проходження етапів може бути дещо легким, але основна тема, в якій існує ігровий процес цієї гри, полягає в зборі різних предметів і діамантів, розкиданих на карті. За допомогою цих предметів ви можете отримати спеціальне оновлення для свого персонажа, звичайно, цілком зрозуміло, що у нас є дуже хороший вибір карт у половині гри, незалежно на самому початку гри, ви можете побачити кроки, які ви можете вибрати, і ввійти в етапи, і кожен зі світів, які є в Dyna Bomb 2, і ви їх вибираєте, має 8 різних етапів, які повинні сказати, що всі ці світи дуже добре і значно різноманітні в цій грі і від вас на На самому початку гри ми увійдемо на етапи, які мають прибережний тон і атмосферу, і вороги, які присутні в ньому, з’являються в грі в тих станах, які ми зазвичай бачимо з тваринами на пляжі, та інші частини, які з Включаючи ці карти та інші предмети, включаючи алмази Наприкінці цих карт ви збираєте їх, усі вони утворюють атмосферу, в якій знаходяться різні світи, які, як ми вже згадували, мають сім етапів у кожному світі, розміщені в цій грі.

Загалом, графіка гри була значно покращена порівняно з першою версією, включаючи текстури та кольори, які використовуються на різних картах, від головного героя, який має всі форми простору, до різних карт, які додали в них велику різноманітність. Усі вони цілком прийнятні як двовимірна пригодницька гра для цієї гри, і їхні світи можуть створити для вас особливу красу, що ви можете встановити з ними особливі стосунки. Інші предмети, у тому числі печінка для персонажа.У тій грі присутній головний, ми також бачимо його в першій частині, за допомогою якого ви можете парити в повітрі і стріляти в друзів, щоб їх знищити, а також отримати алмази, які зазвичай ширяють у повітрі та Продовжуйте рухатися вперед. У грі також є скрині, які ви можете відкрити, щоб повністю витягнути свої бомби та отримати їх. Слід зазначити, що якщо кількість ваших бомб у цій грі, це досягне Вам трохи складно закінчити гру та вбити ворогів Дайте повну оцінку, щоб убити. Ворогів дуже різноманітно. Можливо, що їх форми повністю ідентичні один одному з точки зору зовнішнього вигляду, але деякі з них мають різні кольори, щоб убити більше одного пострілу. Щоб вбийте їх, у рахунку є приховані частини, де ви можете отримати більше спеціальних предметів, ніж діаманти, і отримати предмети та діаманти. Пройдіть далі в грі та отримайте більше покращень для свого персонажа
Ще одна проблема, яку можна згадати в цій грі, це розділ «Бої з босами», босів дуже багато, і в кожному світі ми зазвичай зустрічаємо босів у частині, де етапи закінчуються, кожен із них має для вас особливі випробування. ви розпізнаєте ці виклики в потрібний час і боретеся з місцем, яке пропонується в іграх, які не в дверях, також досить схожі, і ця гра також зробила це, щоб заповнити гру
Загалом, ми не бачимо нічого серйозного чи креативного в цій грі, і всі предмети, які присутні в Dyna Bomb 2, ми бачили раніше в тих іграх, які були випущені в цьому жанрі відеоігор, але те, що ми вважаємо Гра має зробили нашу гру дуже особливою, це графічна частина та візуальні режими, які можна побачити в грі, але ми бачимо, з якою барвистою та красивою атмосферою вони з’явилися в грі.
Але ще одна річ, яка може дратувати, полягає в тому, що в цій грі м’язів у нас немає частини збереження, і коли ви втрачаєте життя, вам зазвичай доводиться виконувати кроки повністю з самого початку, наприклад, коли я робив кроки тіла, а він помер майже наприкінці етапу, і мені довелося перезапустити гру з самого початку, що може дратувати, тому ви повинні бути дуже обережними, щоб убити своїх друзів у потрібний момент і не втратити своє життя жодним чином, тому що якщо ця проблема повторюється для них неодноразово вночі, ви можете трохи знеохотитися від гри.

В огляді я сказав, що гра не створює для вас багато випробувань, що може трохи дратувати, оскільки це зазвичай для тих гравців, які люблять головоломки, головоломки та складні випробування, які існують в ігровому процесі. Це може їх втомити трохи, щоб вони не продовжували грати
Коли ви починаєте гру, є два персонажі, яких ви можете вибрати та грати з ними відповідно до свого смаку, і в міру просування ви отримуватимете нові предмети, ви можете покращувати своїх персонажів та вдосконалювати їх з точки зору зовнішнього вигляду та інших предметів, які ефективні в гравці Negin. Крім того, у грі є зіркові кулі, які, отримавши їх, ви можете дуже легко кинути ворога багато разів поспіль. Не залишайте занадто багато. Ви повинні пам’ятати, що ваш час робити ці речі дуже обмежено, і ви повинні бути дуже швидкими.

+ Наявність барвистої графіки і текстур

+ Велика різноманітність середовищ і сценічного дизайну

+ Є два ігрових персонажа

– Відсутність креативності в ігровому процесі

– Оновлення не задовільні

6.1

Ви зіткнулися зі світом прекрасних кольорів, який може подарувати вам години розваг, але ця гра сильно страждає від відсутності креативності та відсутності викликів у багатьох частинах ігрового процесу.

ОГЛЯД Hokko Life

ОГЛЯД formula retro racing