ОГЛЯД Caffeine Victoria’s Legacy

Візуальні романи – це той самий стиль ігор, який багатьом гравцям, які люблять мати дуже серйозну свободу дій у іграх, щоб приймати власні рішення, може бути дуже підходящим для них, і вони можуть мати дуже відповідний досвід на увазі, що сьогодні я буду грати в Caffeine Victoria’s Legacy, досліджу її сам і поділюся з вами частинами цієї гри, які отримали видавці гри Ratalaika. Цю гру створено Kikai Digital, і ця компанія змогла А в різних частинах цієї гри, це нас певною мірою дивує. Залишайтеся з нами в продовженні цього огляду, і ми детально обговоримо різні частини цієї гри та побачимо, що ця гра принесла нам і змогла Назва гри в стилі візуального романи вдалі чи ні
Ця гра, яка спочатку була випущена для платформ ПК в минулі роки, сьогодні, завдяки видавцям, ми можемо випробувати гру для інших платформ, таких як домашні консолі, і сьогодні ми також робимо цю і цю гру для X Ми розмістили наші власний досвід у Box One, який зміг створити для нас найпрекрасніші враження, і досвід цієї гри через контролер може бути набагато красивішим і привабливішим, оскільки гравці, які грають в ігри для консолей і платформ Домашні користувачі відчувають, що це може бути інший досвід для них і стане більше в їхній свідомості, і що більше гравців зможуть отримати доступ до цієї гри, а ті, хто має різні блоки, також зможуть випробувати цю гру для всіх платформ і свій власний досвід для нас. Скажіть і спробуйте гру.

Karimi Autobahn — це візуальна нова гра в стилі пригод і фентезі, від і до фентезі Берліна. Дуже нові частини цієї гри представлені у фентезійних режимах, від дизайну персонажів до дизайну середовища, а також загальної історії розповідь гри. Це має бути як фентезійна історія, яка може створити для них дуже приємний і фантастичний час. Коли ви потрапляєте в цей світ, перед вами постає історія. Історія гри полягає в тому, що головний герой гра, Taka Він шукає власну матір, яка втратила його, коли йому не виповнилося 6 років, і тепер він хоче шукати підказки, щоб дізнатися, що сталося з його матір’ю і чому її більше немає серед них і вона зникла.
Коричневий будинок, де працювала його мати, знаходиться в цій частині, де починаються пригоди цієї роботи, і ми зустрічаємо інших персонажів, і інші пригоди можуть бути створені для нас, а також історія гри одна за іншою. Інша представляє вам різні події та виклики, які ви повинні прийняти рішення, і під рішенням я не маю на увазі, що, як і в інших іграх цього жанру, коли ви приймаєте рішення, ви матимете той самий кінець.Натомість Caffeine Victoria’s Legacy має різні кінцівки та це залежить від того, яке рішення ви приймете, який шлях і метод виберете врешті-решт, і це повністю залежить від вас. Історія цієї гри триває, доки ви не зустрінете різних персонажів. і кожен із персонажів може створити інший шлях і метод для вас, і є кілька персонажів, які можуть поставити перед вами романтичні шляхи, і ви можете вибрати романтичні шляхи на основі рішень, які вони приймають. Вибирайте на свій смак Крім того, коли ми йдемо далі, головний герой втратив пам’ять про минуле і не пам’ятає нічого, крім того кафе та тієї кав’ярні, яка відмовилася від його батьків, він входить, де ця кав’ярня знаходиться в місті під назвою Вікторія, розташована в цьому місті, впливові люди змогли надати вам і тим, хто п’є каву, багато сили, використовуючи кавові зерна, тому, коли кофеїн потрапляє в наш організм, він також отримує інші сили. І це створило багато історій, про які ви можете дізнатися всі ці історії в подробиці в продовженні цієї гри.
Якщо ми хочемо розповісти історію гри та поговорити про графіку режимів зображення її персонажів, то варто сказати одним словом, що все унікально, від персонажів до режимів зображення та дизайну середовища, а також анімації. режими всіх персонажів, яких ми думаємо про гру. Розумієте, усі вони справді унікальні та дивовижні, одним словом, і відтепер ми можемо дякувати творцям, тому що ми дійсно граємо в гру, яка повністю деталізована різні частини з дуже гарною озвучкою. Ви бачите, наскільки детальна ця графіка та зображення, а також жінки, яких ми бачимо в нашій грі, мають багато вмісту, і це, безперечно, гра, над якою було докладено багато роботи і мимохідь на ньому.не були відхилені
Художній дизайн гри також є однією з сильних сторін Caffeine Victoria’s Legacy. Персонажі, які можуть бути першою частиною дизайну цієї гри, дуже різноманітні, і кожен з них має особливі форми, які роблять його дуже красивим Під час розмови вони знаходяться перед вами, і в грі у нас багато анімацій загалом, ми бачимо різні катіони, які можуть розповісти історію.Їм вдалося зробити загальний наратив гри набагато кращим, ніж попередній, що є ще однією перевагою гри, яка мене дуже здивувала.
Загалом у грі ми бачимо багато контенту, головний акцент на діалогах у грі та словах, які говорять персонажі. На них зроблено різне. Зробіть ефектний кліп без жодного з них. Вам знадобиться більше 25 годин у цій грі, щоб мати можливість завершити гру повністю, а також пісні та музику, які є на початку та в кінці, є частини цієї гри, які є іншим предметом, над яким працювали багато, і всі вони змогли створити одні з найкрасивіших робіт завдяки графічним елементам і дуже різноманітним персонажам, які дають нам відчуття живого міста.
Якщо ми хочемо підсумувати різні частини цієї гри, як це прийнято на нашому веб-сайті, і наприкінці ми повинні сказати, що історія цієї гри, своєю простотою, може сподобатися кожному. гравець приверне аудиторію та зацікавить нас цією грою на самому початку.Проста історія, яка існує в грі, окрім цієї простоти, також має великий потенціал для розширення, що також станеться в майбутньому та у продовженні історії. падає, і історія набагато ширша, ніж те, що було видалено на початку. У наступній частині графічні та візуальні елементи та художні конструкції, які ми бачимо в різних частинах, також є однією з сильних сторін гри. які ми можемо побачити в різних частинах. і від дизайну міста до різних персонажів, кожен з них абсолютно різноманітний і має свою історію, це може бути одна з тем, яка створює.

різноманітність у грі та не втомлює гравці, а також геймплей, який ви маєте право вибирати. Ви можете вибирати між різними шляхами Встановлення кінцівок також дуже привабливо, і той факт, що ми не бачимо один кінець року, і в грі ви можете встановлювати різні кінцівки, є однією з проблем, яка дозволяє гравцям приймати власні рішення на основі власного смаку та а також музику та голос за кадром, як ми згадували в півогляді, і ми маємо понад тисячу рядків діалогів, а також анімацію в половині гри, що значно покращило розвиток історії гри. свідок, загалом, якщо ми хочемо згадати цю гру в кількох загальних реченнях наприкінці цього огляду, я повинен сказати, що ця гра є дуже красивою з точки зору візуальних ефектів і може принести вам багато пригодницьких історій. Отже, якщо ви зацікавлені в цьому стилі ігор і право вибору є для вас важливим питанням у відеоіграх, обов’язково приходьте до цієї гри та відчуйте її.

+ Історія проста, але захоплююча

+ Різні та різні персонажі

+ Діалоги з дуже різноманітними та красивими голосами

+ Художнє оформлення персонажів і середовища

+ Бувають різні закінчення

+ Романтичні стежки

– Непотрібна довжина деяких діалогів

8.5

Художнє та графічне оформлення, безумовно, перше, що припадає на очі гравцям і глядачам у грі в стилі візуальних романів, і я повинен сказати, що ця гра є шедевром і змогла здивувати всіх цих гравців її дуже гарне художнє оформлення, а також велика різноманітність, яку ми маємо на рівні геймплея та діалогів, а також різні варіанти, які ми можемо зробити, щоб мати різні кінцівки, є ще одними причинами, чому вам обов’язково варто спробувати цю гру.

ОГЛЯД Batora: Lost Haven

ОГЛЯД Hokko Life