Огляд Forza Horizon 4

І він несе з собою дочку. Людина, яка вбиває свого легендарного брата Геркулеса та його матір. Його батько, бог богів, вбиває Зевса, навчає бога війни воїна, засліплює Посейдона пальцем і відсікає голову Геліосу. Людина, яка ставить гігантського Кронуса на коліна і знищує його. Чоловік, який не витримує зради матері -землі, Геї, відрізає їй руку і відправляє її з висоти гори Олімп на знищення. Людина, яка йде до серця пекла і перетворює підземний світ і пекло для його власника, Аїда, який сам є богом пекла та підземного світу і забирає душі померлих у пекло і посилає бога смерті до на межі смерті. Тепер він сильно змінився ». І він робить кожну свою поведінку в грі, виходячи з того, який вплив він робить на сина, і він піклується про свою дитину набагато більше, ніж він, і навіть у новій грі ми бачимо, що Кратос іноді сердиться, він контролює перед своєю дитиною і піклується про свого сина більше, ніж про себе.
Найдивовижніша зміна, яка іноді навіть дивує вас, – це фундаментальна зміна нашого бога війни, самого Крета. Перед грою було важко і неможливо уявити спокійного Кратоса, який більше не прагне гніву, насильства та помсти. Крет, з яким ми зустрічаємося в новій версії, не шукає богів, не має з ними проблем і не має до них нічого спільного. Він увійшов у скандинавський світ, щоб жити зі своєю загадковою дружиною і виховувати сина, як нормальну людину. Тепер, за невідомих обставин, дружини Крітоса більше немає в живих. Тепер є Кратос і хлопчик на ім’я Атреус, які мають виховувати його для барвистого і нещадного скандинавського світу. Історія гри спочатку здається простою. Кратос повинен виконати останнє бажання своєї померлої дружини та матері разом із сином; Принесіть його прах на найвищу вершину в скандинавському світі. Чому у матері має бути таке сильне бажання? Ну, це питання має дивовижну відповідь, до якої ви дійдете в кінці гри, і ваше волосся стане дибом. Але достатньо знати, що історія гри Бога війни з усіма її поворотами, з кожною дрібницею історії, яку ви чуєте чи бачите в куточках скандинавського світу, – все це дивовижно. Історія нової версії Бога війни, далека від будь -якої помсти та насильства, пов’язаної з назвою цієї серії, є унікальною та найкращою у своєму роді.

Більша частина гри відбувається в Мідгард, і під час подій у сюжеті, під час пригод, що Кретус та Атрей мають досягти найвищої вершини у скандинавському світі, ви відвідаєте інші сфери цієї гри. Дизайн етапів гри розумний і привабливий. Слід зазначити, що ця робота не є грою з відкритим світом, але її розміри не дозволяють відчувати, що ви на стороні відносно лінійної гри. Наявність великих площ, багато свободи дій і той факт, що ігрові етапи розроблені так, щоб мати можливість подорожувати між ними, є однією з найважливіших змін у грі. На етапах гри відбувається багато чого, і на вашому шляху буде багато перешкод. Серед цих перешкод – ігрові головоломки. Головоломки відіграють важливу роль у цій грі і не просто розглядаються як прості міні-ігри. Загадки гри, всі вони інтегровані зі скандинавськими персонажами та оповіданнями, служать як історії, так і крокам, які пройдуть через них, а також службі досягнення різних предметів у кутах гри. Якщо ми кажемо, що дизайн цих головоломок поганий, ми помилилися з грою. Іноді ці загадки можуть мати просту форму, але їх не можна вважати звичайними загадками. Деякі з цих головоломок знаходять лише скандинавські урни по кутах гри. Знайшовши їх, наприклад, ви можете дістатися до ящиків, які містять надзвичайно цінні предмети. Деякі головоломки впорядковують серію скандинавських елементів, які виконуються за допомогою Atreus, а навіть інші є перешкодами, які, якщо їх не зробити правильно, можуть вас убити. У цій грі ви не зіткнетеся з жодною головоломкою, яка стоїть на вашому шляху без причини.

Крім цих двох, є й інші захоплюючі персонажі, які вам точно сподобаються. Від таємничого чарівника джунглів, особа якого буде поступово відкриватися вам, аж до його смерті, наймудрішої людини в скандинавському світі, чиї надзвичайні діалоги лише змогли створити одну з принад цього твору. Навіть присутність найбільшого гіганта в скандинавському світі, присутність гігантської змії Мідгард, її надзвичайно дивний звук, захопить вас, і ви любите уважно слухати її звук, коли це можливо. Двоє інших важливих персонажів у грі, Брук і Сінді, – це два дуже милих і смішних карликів, які кожного разу, коли ви до них дістаєтесь, вам просто хочеться звернути увагу на їхню поведінку і прислухатися до їх слів. Це справедливо для всіх негативних персонажів у грі, і ви не знайдете жодної людини в грі, з якою не можна легко зв’язатися.

Кратос взаємодіє з різними персонажами в грі, і ці взаємодії та стосунки, у тіні Крітоса, постійно думаючи про те, який вплив вони мають на його сина, розповідають набагато глибшу історію, ніж раніше, а одновимірний персонаж абсолютно жорстокий і бездумний І божевільні фігури Критоса. Ці персонажі іноді є нашими друзями і деякими з наших ворогів, і Крітос постійно намагається зберегти поведінкову рівновагу між своєю дитиною та іншими персонажами, і не показує цього божевільного обличчя та цієї машини для забою свого сина, за винятком битв з монстрами. Загалом, слід сказати, що творці та письменники все ще перебувають у сфері розповіді та характеристики Навесні ми бачимо, як проростають дерева і ніжне сонечко. З дощем, асфальт стає мокрим, і ви можете побачити поля та поля, вкриті квітами, у світі гри. Але восени все змінюється. Помаранчевий і золотий покрив дерев і листя, що впали на землю, сильні дощі, брудні ґрунти, які повністю замулюються, і слизький асфальт – єдині куточки британської осінньої погоди, які вам доведеться відчути на собі зрозуміти справжні почуття. Але наскільки восени світ ігор набуває нового колориту, так змінюється і зимовий сезон. Якщо ви грали в додатковий пакет Forza Horizon 3: Blizzard Mountain, ви знаєте, що пакет доповнень був тестом для Polygrand Games Studio, який з’явився нізвідки, а тепер у Forza Horizon 4, у набагато ширшому сенсі , зима увійшла в гру. Сніг і зима не грають розкішної ролі в грі, і британці не тільки носять білий одяг, але й умови взимку стають більш складними та складними. Чим вологіші дороги восени, тим слизькі та небезпечні дороги будуть взимку. Кожен з сезонів по черзі проходить у королівстві Великобританії, і завдяки їхній всеохоплюючій зміні гри, саме ви повинні подолати цих королів своєю рушійною силою. Зміна пір року – одна з найкращих речей, що відбулися в серії Froza, і додала до гри абсолютно нового досвіду.
Але окрім погоди, середовище, яке PolyGrand Games забезпечує для вашого водіння, було продумано до найдрібніших деталей, і завдяки приголомшливій графіці гри ви зустрінете одну з найкрасивіших творів консолей Xbox One та ПК. Не тільки деталі, але в деяких випадках навіть більш динамічні та деградуючі середовища. Кам’яні стіни, огорожі та деякі дерева руйнуються, що дало гравцям більш реалістичний досвід роботи з предметами навколишнього середовища. Крім того, на них можна побачити дороги, будь то бруд, сніг чи мокрий асфальт, сліди шин та автомобілів, а реакцію кожної з них можна відчути після проходження крізь них. Ігрове середовище варіюється від величезних пляжів до величезних лісів, від гірських доріг до невеликих міст, і завдяки присутності глядачів, автомобілів з великою кількістю людей і навіть різних тварин, що кочують у ігровому світі, вони допомогли зберегти Horizon 4 в живих. Як я вже говорив, кожна дорога з кожною висотою вимагає власних унікальних умов водіння зі зміною пір року. Але це стосується не тільки вашої потужності, а й правильного вибору автомобіля відповідно до сезону та дороги, по якій ви збираєтесь битися.

У кожному з перегонів, в яких ви берете участь, клас ваших суперників також змінюється залежно від типу автомобіля. Але проблема в тому, що якщо ви не звертаєте уваги на дорогу та перегони, вам іноді може бути шкода автомобіля, на якому ви гонитесь. Дозвольте мені навести вам приклад: є гонка під назвою Dirt Racing, на яку я не звертав особливої ​​уваги на початку гри, і я вступив у гонку з Jaguar. Але «Ягуар» під моїми ногами навіть не зміг піднятися на крутий схил, або він легко ковзав на мокрій землі під час поворотів і не мав сили рухатися вперед. Поєднайте це з хорошим ШІ конкурентів, щоб зрозуміти, що перемога – це важка праця. Але я вийшов з гри, витягнув з гаража один із ралі-класів «Форд» і поїхав з ним на одну гонку, і я легко міг конкурувати з іншими автомобілями. Це справедливо для всіх змагань. У грі є багато видів перегонів, включаючи шосейні, кроси та драг -рейсинг. Кількість ігрових матчів дуже велика і може тривалий час розважати шанувальників цієї серії. Ситуація стає цікавішою, коли кожен сезон має свої унікальні змагання. Конкурси, які ви проводите навесні, сильно відрізняються від змагань, які ви проводите восени та взимку. Більшість з них розроблені залежно від погодних умов їх пори року. Але Forza Horizon 4 має для вас інші раси.
Якщо унікальні збіги попередніх версій були узагальнені у списку сегментів та виставках, у четвертій версії ви матимете кращий вибір. У Forza Horizon 4 немає сегмента списку, а натомість він розділений на кілька розділів, кожен зі своїм призначенням. Одним із таких викликів називається «Водій каскадерів». У цьому виді викликів вони дають вам машини, за допомогою яких ви повинні записувати стрибки, дрейфи або інші види трюків. Наприклад, у першій гонці цієї категорії викликів ви керуєте Bugatti, і вам доведеться перестрибнути перешкоду після переходу певного шляху та побити рекорд у 30 метрів. Ці виклики стають все важчими і важчими і можуть змусити вас потіти. Або, наприклад, ряд інших викликів, які називаються найшвидшими орендами в світі. Як зрозуміло з назви, ви повинні записувати швидкість на певній відстані з супер спортивними автомобілями. В одному з цих викликів вам потрібно прибути до пункту призначення з монстром Лаферрарі в певний час, або в дощову погоду та на слизькому асфальті вам доведеться вдарити по Венено Ламборджині на найвищій швидкості, щоб приборкати цю дику корову не буде таким легко. Було. Ще одна велика частина гри – це захоплюючі вітрини, які є поліглотами

музыка - 9.5

9.5

PlayGrand Games Studio змагла паказаць з Forza Horizon 4, што нішто не можа спыніць яе прагрэс. Калі мы думалі, што ідэі серыі Horizon скончыліся, яны былі проста зменай сезона, якая аказала непасрэдны ўплыў на геймплэй і гульнявы ​​вопыт, а таксама інтэграванай онлайн-сістэмай, якая надавала свету гульняў пэўны дынамізм.

Огляд marvel’s spider-man

Огляд Red Dead Redemption II