ОГЛЯД Edge Of Eternity

Edge Of Eternity може бути прекрасною грою з дивовижним середовищем, яка зачарує вас з самого початку, але у нас, безперечно, є деякі недоліки в цій грі, причини яких не зрозумілі, хоча вам варто звернутися до незалежної студії, яка намагається. для виробництва ігор за цими стандартами, тому що навіть деякі великі компанії не можуть дозволити собі такі ігри.
Як ми вже дізналися про цю гру, ми зіткнемося з прекрасним і дивовижним середовищем, кожне з яких дійсно демонструє особливу красу. Від дизайну лісів до красивих дерев, які можна побачити в кутах карти. гравці завжди можуть насолоджуватися ними.Але історія гри Ka, яка розповідається в такому контексті, може дуже допомогти загальній атмосфері гри, тому що можна сказати, що незважаючи на цю історію, існує гарне поєднання різних елементів у грі та особливого відносини між гравцями та персонажами.
Історія гри полягає в тому, що головного героя на ім’я Даріон повідомляють про серйозну хворобу, на яку захворіла його мати, і в той же час на нього напали групи інопланетних істот, і він бере участь в іншій битві та боротьбі, тому він вступає. цю пригоду, щоб знайти ліки для своєї матері і боротися з інопланетянами, про бойові системи ми детально розповімо в наступному огляді.

Даріон продовжує ці шляхи зі своєю сестрою Селеною, де ми бачимо протиріччя в сюжеті гри, тому що у головного героя були проблеми з сестрою, а причина полягала в тому, що сестра змусила його піти з армії, а тепер він, здається, не пам’ятає жодної цих подій, і вони продовжують свій шлях цілком нормально.
Гра знаходиться у Open World і, як і інші ігри в стилі jrpg, в цій грі ви можете подорожувати по різних частинах ігрового світу і битися з інопланетними тваринами, які зеленіють на вашому шляху, і цей момент заслуговує на увагу. щоб дістатися до початкової точки деяких етапів у грі, вам потрібно перейти до частини карти, доступ до якої може бути трохи складнішим, ніж здається, тому що ви можете стрибати в грі лише дуже обмеженим способом . Вам доведеться стрибати під час гри через безліч перешкод, але є частини карти, через які неможливо перестрибнути, тому гра змушує вас пройти місцевість і шлях, до якого ви вже прийшли. Пропустіть особливу частину, яка мене дуже турбувала.

Однак відкривати різні частини цього відкритого світу дуже приємно завдяки красивим візуальним і графічним елементам, про які ми згадували на початку огляду, тому що під час цих ліцензій ми можемо стріляти з різної зброї по всьому світу. Знайдіть і як тільки є багато скарбів, які можна нанести на карту, щоб натякнути, що ви можете використовувати для оновлення предметів, які ви знайшли в ролі, у грі також є система оновлення, яка спочатку може трохи заплутати, і гравці не можуть спілкуватися з нею, де потрібно, але справа в тому, що та сама система оновлення, яка розміщена в грі, має дуже хороший візуальний режим.
У грі також є система крафтингу, яка може знадобитися в різних частинах, але я особисто не знайшов особливої ​​потреби в різних частинах, і не ті творці зробили для створення цієї частини так, щоб ця частина була безпосередньо потрібна гравцям. Вони не знайшли знаходять і можуть прийти до цієї частини в деяких частинах, які не повинні бути присутніми, і на деяких підетапах, щоб внести зміни у власній грі.
Ще одним негативним моментом, який я побачив у грі, було наявність поганого настрою в анімації облич персонажів, а також їхні 3D-моделі в грі страждають від такої кількості недоліків, що ви, можливо, не побачили жодних недоліків на початку історії. Ні, але в міру того, як гра розвивалася і ми бачили обличчя цих персонажів крупним планом, ми могли помітити ці недоліки, і основним є візуальний режим цих моделей, тому що ці візуальні режими підходять для гри з такою Навколишнє середовище не є красивим, і ці питання абсолютно суперечливі.
Тепер, якщо ми хочемо поговорити про бойову систему, яка існує в грі, я повинен сказати, що гра змогла добре виконати свою роботу в цій області. Бойова система починається, коли ви маєте справу з різними ворогами на карті та Середовище OpenWorld. Ігри патрулюють.
У боротьбі з ними вороги можуть завдати вам шкоди лише односторонніми ходами, а всередині ваших боїв ви повинні допомагати ворогам за допомогою Селени, використовуючи свою магію та режими бою, хоча ви можете зробити це, покращуючи свої здібності та Робіть свою зброю набагато швидше, ніж зазвичай, і варто відзначити, що якщо ви вразите ворогів і прибульців з-за своїх ударів, вони отримають більше шкоди.

Вороги також мають дуже велику різноманітність, кожен з яких атакує вас по-своєму.Звісно, ​​слід зазначити, що існують спеціальні системи захисту для протидії та захисту від атак цих інопланетних істот.

Нарешті, ми маємо особливу подяку видавцю цієї гри, який надав нам цифрові коди цієї гри для перегляду, щоб ми могли переглянути цю гру на платформі Nintendo Switch і поділитися своїми труднощами з вами, гравцями.
Гра загалом розроблена з точки зору візуального та графічного режимів, дуже гарна, але, незважаючи на слабкі тривимірні моделі та слабку анімацію облич, через що гра виглядає погано, а також ряд фізичних помилок і дрібних технічних проблем, які виникли. проблеми в грі, такі як ірраціональність сюжетної рамки гри, про яку ми згадували, але загалом, ви можете побачити чисту красу навколишнього середовища, відчувши цю гру, і ця краса подвоюється в поєднанні з унікальною музикою гри .

+ пригода у відкритому світі

+ красиві краєвиди та місця

+ хороший звук і музика

+ гарна бойова система

– технічні помилки та декілька проблем з фізики

– сюжет не має сенсу

– заплутана система оновлення

7.3

ця назва була створена незалежною студією, і на її розробку та досягнення того, що є зараз, знадобилися роки, тому бачити кілька технічних проблем у грі нормально, але я повинен сказати, що дослідження відкритого світу та всі розваги навколо карти і краси, які розробники помістили в різні сторони карти, ви точно здивуєтеся.

ОГЛЯД Heroes of Loot 2

ОГЛЯД Ancient Islands