ОГЛЯД Ancient Islands

Ігри різних жанрів пропонують певну привабливість, але всі ігри в стилі Tower Defense мають більшість особливих атракціонів, які можуть розважати вашу аудиторію годинами поспіль. Ми хочемо їх переглянути та переглянути. Це одна з ці ігри та продовження цих оглядів. Приєднуйтесь до нас, щоб розглянути цю гру в цілому та перевірити, чи змогла ця гра зарекомендувати себе як втеча у світі відеоігор. Чи ні
Ancient Islands — це гра в стилі Tower Defense, якою пишається більшість людей, але я кажу це для тих гравців, які ніколи раніше не стикалися з такими іграми. Такі ігри схожі на вас. Ви повинні захищати певну територію від ворогів які приходять до вас поетапно та з волоссям, і вони називаються Tower Defense. Вашу карту можна використовувати для захисту території, про яку ми згадували на початку огляду, за допомогою предметів, які ви розміщуєте на карті, тому їм було надано це ім’я.
У цій грі, як випливає з назви, ми повинні подбати про територію всередині нашого замку і не дати ворогу проникнути в нього і знищити його. Гра закінчується, і ви повинні грати в неї знову.
Гра на цьому острові полягає в тому, що у вас є огороджена територія, і ви повинні пройти шляхи, які хочуть вороги та монстри, звідти до навколишнього середовища та території, яку ви повинні захищати.
Цілком природно, що в іграх, які пропонуються в цьому жанрі, ми просуваємо шлях для їхніх ворогів, щоб вони змогли дістатися до захищеного вами середовища.Нехай кожен з них захищає вас перед ворогами вашого замку і не дозвольте їм коротко і детально поговорити з ними про ці ритуали, які ви проводите на шляху ворога, і переконайтеся, що кожен з них у певному сенсі працює.

У перших будівлях у грі ми маємо казарми, за допомогою яких ми можемо розмістити їх на шляху ворога, і це працює таким чином, що солдати входять на шлях, на який ворог хоче дістатися до шляху королівського комплексу зсередини. І кожен з них можуть завдати ворогу шкоди, а вони з’являються групами по три і можуть знищити ворога.
Однак примітно, що кожен із цих солдатів через деякий час може втратити життя, а за певний час ці будівлі знову завдають довкіллю нових ударів, що завдає шкоди ворогу. Кожна з будівель у грі має можливість оновлювати програмне забезпечення. Ви можете оновити свої будівлі, наприклад у прозі з будинками та петлями, щоб мінімізувати їх і зробити більше солдатів за менший час. Вони створюють і фактично ви можете захистити довкілля
У цій грі більше людей, кожен з яких якимось чином захищає навколишнє середовище від певних монстрів. Наприклад, у нас є вежі шутерів, кожна з яких може летіти до предметів, що літають у повітрі. Кидайте стріли і знищуйте їх
Наприклад, ці предмети розміщені в різних частинах карти, і, переміщаючи цих монстрів, які літають у повітрі, їх влучає стріла, і фактично вони втрачають життя. Чому ці предмети мають супроводжуватися спеціальним Зберіть їх разом, щоб ви могли знищити всі види монстрів, які хочуть рухатися в цьому напрямку до вашого захищеного середовища і не дозволити їм туди потрапити.
Хаміде, у грі є вежа чаклунів, які вони можуть використовувати магію, щоб завдати шкоди ворогу. Чим більше шкоди вони завдають ворогу, тим більше цих солдатів може бути, але для цього їм потрібно щось особливе. Келлі в цій грі ви можете використовувати магію і для цього вам потрібні казарми, які ви повинні робити, вбиваючи ворога, і примітно, що в цій грі ви, коли вороги пішли, ви можете отримати монети, які через складність вбивства ворогів, ці монети може бути більше одного метра, що є ще однією проблемою, що заслуговує на увагу, в якій гра з іншим рівнем складності в цій грі в Experience більше рівнів складності. Можна сказати, що гра дає вам більше предметів, таких як монети та ману, які ви можете оновлюйте більше предметів у грі та з користю захистіть своє оточення.

Можливо, спочатку гра не дуже гарна з точки зору візуальних режимів і кілька картинок разом не можуть створити дуже гарну гру для всіх гравців, але треба сказати, що гра змогла створити дуже веселий ігровий процес І щоб повністю компенсувати це, хоча якщо ми пропустимо графічні та візуальні режими та маємо кращі режими в цій частині, ми можемо сказати, що перед нами дуже хороша гра як візуально, так і весело, що ця гра може розважити вас протягом дуже довго, хоча в грі багато візуальних і графічних елементів в цьому плані.Він має наступні кадри і може не задовольнити гравців
З іншого боку, якщо ми подивимося на графіку цієї гри з іншої точки зору, ми побачимо, що ця гра рухається в напрямку спрощення. У цій частині згадується частина дерева переваг гри. У нас є, що гравці можуть ними користуватися. і гра зовсім не хоче спрощувати, тому не можна сказати, що погана графіка для спрощення в грі

+ розважальний ігровий процес

+ різноманітність предметів

+ вміння використовувати магію в грі